מאבדים כיוון מאבדים דרך.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

Re: מאבדים כיוון מאבדים דרך.

שליחה על ידי AS1 »

בקושי עברנו משחק גביע הטוטו אחד וכבר כל המערכת בלחץ ורצים להחתים את ליאור אסולין כאילו עכשיו סוגרים את כל החנויות בערב שבת ואין לנו אוכל לשבת.אם לא יבוריאן אז לא נשארו חלוצים בכל העולם כולו.
כאילו כבר אי אפשר להעיף את בנגורה ולהביא חלוץ זר אחר במקומו.רצים להחתים שחקן מוכשר על המגרש ובעייתי ביותר מחוץ למגרש .

כעת,לאחר ההחתמה,אני מקווה שתהיה לו העונה הכי טובה בקריירה אבל קשה לי לא לחשוש מתסריט שבו יומיים לפני משחק עם בית"ר ירושליים הבחור לוקח את הרגליים ופשוט נעלם לקפריסין מפני השוק האפור או שאר מרעין בישין.אז נסתכל אחורה בזעם ונגיד : איפה טעינו ???? איך לא ראינו ???

רבותי
אנשים שופטים על פי עברם ולא על פי הצהרותיהם לעתיד.בעיקר אם הן נוגדות את עברו של האיש.לא מכיר דרך אחרת לשפוט אנשים.

הכתובת היתה על הקיר.
מקווה שאתבדה.
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

sumsum כתב:נכון אבל הקול נגדם לא נשמע
להפך מצדדים בהשארותם, 'צביון באר-שבעי' קוראים לזה, זו הכסות שבשמה מכשירים אנשים שסרחו ובינינו? קצת יותר מליאור אסולין, אבל מי מדבר? אף אחד, לא כבודו שאני מלא כבוד לפועלו, ולא אף אחד,
כולם שכחו, כולם כבר לא 'זוכרים' יש עוד ספיחים במועדון והם לא עברו קורס חינוך אצל חנה בבלי
אבל את אסולין שכולם 'שמעו' עליו כולם כבר הרשיעו, שפטו, וגזרו את דינו.
אני אומר, או שצדק צדק תרדוף, וזה אומר נאה דורש נאה מקיים והכי בקפדנות משחקני הבית או שתן צ'אנס ותחפש את הצדדים המקצועיים שניסו להגשים כאן.
סומסום -
משה אוחיון כתב:יש לנו מספיק שחקנים בקבוצה (בונפלד, אלול) שהתמודדנו בעבר עם שמועות על חוסר מקצוענות מצדם וחוסר מחויבות. באמת שחבל לי שבוחרים להביא אחד כמו אסולין הקיץ.
משה אוחיון כתב: ידענו לתת לכל שחקן בית באגודה את הצאנסים שמגיעים לו ואפילו יותר מכך. אין אדם שנותן יותר צאנסים לשחקנים, במיוחד שחקני בית, ממני.
אבל שחקני הבית המבוגרים בקבוצה (אלול, בונפלד ואילוז), במבט לאורך שנים, הם אכזבה.
אני חושב שבכל קבוצה אחרת, שהיא לא הפועל באר שבע, לא אלול, לא אילוז ולא בונפלד היו מוציאים עצמם היום בסגל הקבוצה (במבט שני אולי בונפלד היה נשאר כאן כשחקן ספסל). בטח לא עם חוזה ל3 שנים כמו אלעד או אביתר, או עם חוזה מפוצץ כמו שיש לאלול, שהפך למרבה ההפתעה לבלם הרביעי היקר בתולדות הפועל באר שבע והיקר היום בכל מדינת ישראל.
ארז3333 כתב:"אביתר יודע שהקהל אוהב אותו."

מי בדיוק אוהב אותו? מי?

לא תומך בשחקן שרץ להרים ידיים על אוהד. איש קטן ומגן זעיר.
ושוב, כל הדברים האלה לא משנים את העובדה שליאור אסולין לא פעם, לא פעמיים, לא שלוש וגם לא ארבע פעמים התנהג בצורה ששחקן כדורגל מקצוען לא התנהג. אפילו היום הדרך בה חתם בקבוצה הייתה לא ראויה כשהוא מתנהג בצורה משפילה לסכנין אחרי שניצל אותם.

מה אני ומישל כבר אמרנו? שהרזומה של השחקן בעייתי ולא זה השחקן שאנחנו רוצים בדרך החדשה שהמועדון מנסה ליצור.
מישהו כאן זילזל ביכולת המקצועית של אסולין או חרץ את דינו? ציינו שהעבר בעייתי, ושאחרי כל כך הרבה הזדמנויות שהוא קיבל, בארץ ובחו"ל, ואחרי שהודה לא פעם ולא פעמיים שהוא אוהב דברים שכדורגלנים צריכים להתרחק מהם, קשה לנו להאמין בהצלחתו השנה.
אני גם חושב שאם אסולין יצליח כאן, הוא בסוף השנה לא יחשוב פעמיים וינסה למצוא קבוצה במרכז בדיוק כמו הנאמנות שהוא הראה היום לסכניין.
אז כן, מדובר בשכיר חרב, אולי טוב יותר מאייל שן (שנראה שרק לפני יומיים אתה בעצמך התרעמת לאחר החתימה שלו על הסכומים שהוא ירוויח ועל ההתבטאויות שלו בעבר), אבל עם עבר בעייתי יותר מכל שאר שכירי החבר שנמצאים היום בקבוצה.

ועדיין, אני קורא לכל האוהדים לתמוך בצוות המקצועי ובקבוצה בצעד שקיבלו, גם אם אנחנו לא אוהבים את הצעד.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אדום לוהט

שליחה על ידי אדום לוהט »

הנה כל החרא צף !!!!
אח"כ תתבכיינו על הסטיגמה שיש לבאר שבע שאחרים לא מפרגנים לנו
דיי !!!
סוף סוף שחקן עם קבלות !!!!
הרי את בנגורה כבר קטלטם (שכחתי שעברו שישה או שבעה משחקי ליגה )
את קדוסי כבר הכתרתם כשחקן של ליגה שנייה .........
אז מה עוד ? ? ?
[glow=red]גם אם לפעמים קשה אותך נשבע לנצח לאהוב !![/glow]

סמל אישי של משתמש
אורן האדום
Title: כן..זה אני!

שליחה על ידי אורן האדום »

תחשבו על הצד החיובי..מצאו לבונפלד פרטנר לבילוים חחח

שלח תגובה