zivmay כתב:הוא הולך להיות שחקן ענק, תקשיבו לי.
יש לו פוטנציאל גדול... חבל שלא השאילו אותו.
מ.ס דימונה, ליגה ב', 0 שערים ובישולים...

zivmay כתב:הוא הולך להיות שחקן ענק, תקשיבו לי.
יש לו פוטנציאל גדול... חבל שלא השאילו אותו.
העיקר יש כאלו שאומרים שזה בגלל ששחקנים לא קיבלו אצלנו דקות...אורי אדום בנשמה כתב:
עוז פרץ - פתח תקווה, אמנם לא מהשנתונים שציינת אבל פספוס גדול שלנוגיא חניה כתב:יש מישהו מהנוער שלנו מהשנתונים של 90-91-92 שהיום מצליח איפשהו? אפילו בלאומית, שמעון לוגסי? גל דהן ? צחי ברבי ? שי בוזנח? ואלו משנתונים לפני יש מישהו שפרץ?
ממש לא פספוס גדול.גיל שגיב כתב:
עוז פרץ - פתח תקווה, אמנם לא מהשנתונים שציינת אבל פספוס גדול שלנו
שאלה טובה. לא מצליח להיזכר באחד כזה במידה ודודזאדה וז'ינו(שלא כל כך מצליח בת'ון) לא נולדו בשנים האלה.גיא חניה כתב:יש מישהו מהנוער שלנו מהשנתונים של 90-91-92 שהיום מצליח איפשהו? אפילו בלאומית, שמעון לוגסי? גל דהן ? צחי ברבי ? שי בוזנח? ואלו משנתונים לפני יש מישהו שפרץ?
דהאן גם מככב כמוכר ברנואר(או מישהו ממש ממש דומה לו)אדום בלב בנשמהההה כתב: שאלה טובה. לא מצליח להיזכר באחד כזה במידה ודודזאדה וז'ינו(שלא כל כך מצליח בת'ון) לא נולדו בשנים האלה.
לגבי השחקנים שציינת - לוגסי, דהאן ובוזנח בליגה ב'. ברבי לא משחק.
ירדן אבוחצירא (שנה שעברה באשקלון) ואיציק ועקנין (קריית גת), או שאני לא מעודכן.גיא חניה כתב:יש מישהו מהנוער שלנו מהשנתונים של 90-91-92 שהיום מצליח איפשהו? אפילו בלאומית, שמעון לוגסי? גל דהן ? צחי ברבי ? שי בוזנח? ואלו משנתונים לפני יש מישהו שפרץ?
אבוחצירא סוף 92 אז לדעתי הוא כל הזמן שיחק עם 93 אבל בכל מקרה הוא אכן באשקלון השנה , בעיקר נכנס מחליף ברבע שעה אחרונה. וקנין לא ממש 'שיחק' בקריית בעונה שעברה והעונה הוא לא משחק קבוע במרמורק מליגה א'..אריאל2 כתב: ירדן אבוחצירא (שנה שעברה באשקלון) ואיציק ועקנין (קריית גת), או שאני לא מעודכן.
חחחחחחחחחחחאורי אדום בנשמה כתב:
חלוץ בינוני עם פוטנציאל לגג תחתית ליגת העל או אולי ליגה לאומית יכל להיות אצלנו בסגל כמחליף 4 אבל לא משהו מעבר...גיל שגיב כתב:
עוז פרץ - פתח תקווה, אמנם לא מהשנתונים שציינת אבל פספוס גדול שלנו
ראית אותו שלושה משחקים בלחץ, מאיפה החווד הכל כך מושכל הזה??דר אדום בנשמה כתב: חלוץ בינוני עם פוטנציאל לגג תחתית ליגת העל או אולי ליגה לאומית יכל להיות אצלנו בסגל כמחליף 4 אבל לא משהו מעבר...
בטח לא פספוס...
בואו נגיד שאין הרבה שחקנים שגדלו במחלקת הנוער שלנו הוצליחו מעבר למה שציפו להם, היחידים כיום שמצליחים באמת הם דוידזאדה, טוייטו ולוטם ז'ינו....
אתה גם יודע כמה משחקים ראיתי אותו וכמה לא אהא, אתה יודע עליי הכל אני מבין...Totti כתב: ראית אותו שלושה משחקים בלחץ, מאיפה החווד הכל כך מושכל הזה??
אני מכיר את הילד הזה מאז שהוא בן יומיים. יכול להתפתח לחלוץ ליגה טוב מאוד אם יקבל דקות
מממ לא בכדי אתה המיוחד.דר אדום בנשמה כתב: אתה גם יודע כמה משחקים ראיתי אותו וכמה לא אהא, אתה יודע עליי הכל אני מבין...
זכותי לא להתרשם ממנו וראית יותר מ3 משחקים שלו...
הוא לא מרשים אותי...
והעובדה היא שהוא גם לא כזה מצליח במכבי פתח תקווה שאין להם איזשהם חלוצים מפחידים בסגל...