החוליה החלשה-גיא עזורי!!!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
bs war

Re: החוליה החלשה-גיא עזורי!!!

שליחה על ידי bs war »

הפועל ב"ש, לפחות ב- 3 השנים הקרובות, צריכה מאמן עם ניסיון. לא יכול להיות שמאמן כמו גיא עזורי, בלי שום ניסיון בקבוצה בליגת העל (חודשיים בבית"ר וחודשיים בפ"ת זה לא ניסיון) ירכב על הגב של ב"ש כדי להתחיל ולטפח את קריירת האימון שלו, דבר שצריך להתחיל בקבוצה יותר קטנה מליגות יותר נמוכות.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

מאמנים עם ניסיון לא טיפשים, הם לא יגיעו לקבוצה שלא תהיה להם לפחות אפשרות לשקם אותה בפגרה ולכן כל הדיבורים שלכם על להחליף מאמן עכשיו הם "כאלם פאדי" כמו שאומרים באידיש... ;)
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אדומתוק

שליחה על ידי אדומתוק »

[quote="8red"]מאמנים עם ניסיון לא טיפשים, הם לא יגיעו לקבוצה שלא תהיה להם לפחות אפשרות לשקם אותה בפגרה ולכן כל הדיבורים שלכם על להחליף מאמן עכשיו הם "כאלם פאדי" כמו שאומרים באידיש... ;)[/quote

אני לא טוען שצריך להחליף אני מצביע על עובדות.מאמן זה לא מקצועו.ומאמן כושר גם לא.ודרך אין לנו.מי שמלכתכילה הביא את המורה לספורט טעה.אלונה משלמת עבור הטעויות שהיא בעצמה עושה.

סמל אישי של משתמש
tal18
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי tal18 »

nitsande כתב: עזורי איחר בחילופים ובזה הוא טעה, אחרי ה3-1 כבר המשחק היה גמור ואבוד והיה עדיף לא לחטוף תבוסה בבית.
אז כן תוציא את רביבו (שממילא היה בינוני) ואת אסולין שלא הגיע למשחק היום וקדוסי יצא בדקה 85 לדעתי לא? אז תעשה טובה...
אלונה בעטה באלגנטיות בגיא לוי? מוכר לך השיר: "תישאר תישאר תישאר"???
מוכר מהתקופה ההיא שבה התחננו שהוא יישאר ובסוף הוא בעט אותנו (לא באלגנטיות) והוא עשה את זה בגלל אנשים כמוך שאין להם סבלנות...
אז העפת את גיא לוי (שהיה עדיף בהרבה על עזורי) ואז בא עזורי עכשיו אתה רוצה להעיף את עזורי? מי אתה חושב שיבוא במקומו?
אף אחד!!!!!!!!!!!!!!!! רק מאמנים דרג ז' יבואו אחריו בגלל שהם יידעו שבב"ש מפטרים מאמנים אחרי הפסד וחצי.
סבלנות!
להזכירך אולי 1000 אוהדים צעקו תישאר אבל עוד 5000 אלף אמרו לך הביתה ניאמס לנו מימך .. אז על תבלבל תמוח על גיא לוי כי זה מאמן שאכלנו הרבה קש איתו ועל תגיד לי עילה אותך ליגה למה זה לא הוא זה אבי לוזון ובמיוחד על תקציב של14 מליון הוא ניכשל..

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

tal18 כתב:
להזכירך אולי 1000 אוהדים צעקו תישאר אבל עוד 5000 אלף אמרו לך הביתה ניאמס לנו מימך .. אז על תבלבל תמוח על גיא לוי כי זה מאמן שאכלנו הרבה קש איתו ועל תגיד לי עילה אותך ליגה למה זה לא הוא זה אבי לוזון ובמיוחד על תקציב של14 מליון הוא ניכשל..
כנראה שאתה נמצא רק בחלק קטן מהמשחקים או שיש לך זיכרון קצר מאוד...
בשלושה משחקים שונים (אחד מהם בחוץ) כל(!!) הקהל קרא תישאר תישאר...
ואם כבר גיא לוי, אז לדעתי לא היה פה מעולם מאמן ברמה של גיא לוי מבחינה מקצועית.
אה וגיא לוי העלה אותך ליגה. תשאל את שיימן (הבעלים של מכבי הרצליה) שגם השקיע לא מעט כסף, תשאל את נמני ותשאל את אוהדי ביתר...
כסף לא בהכרח מביא הישגים.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
tal18
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי tal18 »

אז בו אני יגיד ללך משהו הלוואי וכל אחד היה בא למשחקים חוץ ובית כמוני .. ובקשר של גיא לוי איזה הישג הביא הביא אותך בתקציב של 14 מליון שחקנים לא משהו וסיים במקום שלישי שבלי אבי לוזון לא הייתה גם שנה שעברה עולה ליגה ..

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

tal18 כתב:אז בו אני יגיד ללך משהו הלוואי וכל אחד היה בא למשחקים חוץ ובית כמוני .. ובקשר של גיא לוי איזה הישג הביא הביא אותך בתקציב של 14 מליון שחקנים לא משהו וסיים במקום שלישי שבלי אבי לוזון לא הייתה גם שנה שעברה עולה ליגה ..
גיא לוי ניסה לבנות פה משהו. משהו שאתה היית יכול לראות אותו כבר העונה אם הוא היה נשאר. אבל לא נורא גבר... הנה הביאו לך גיא אחר. גיא עזורי. ובנתיים אנחנו בדרך ללאומית. עם תקציב מס' 4 בליגה, ובלי העזרה של אבי לוזון.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

tal18 כתב:אז בו אני יגיד ללך משהו הלוואי וכל אחד היה בא למשחקים חוץ ובית כמוני .. ובקשר של גיא לוי איזה הישג הביא הביא אותך בתקציב של 14 מליון שחקנים לא משהו וסיים במקום שלישי שבלי אבי לוזון לא הייתה גם שנה שעברה עולה ליגה ..

כל העניין הזה, "גודל התקציב", שאוטומטית נקבע כמדד יחסי להצלחה הוא האחיזת עיניים הכי גדולה שיש. בלא מעט מקרים הוא כלל לא מדוייק, וגם כאשר כן - כלולות בו הוצאות שונות (כמו חובות עבר) שמנפחים אותו מעבר לכל פורפורציה. קאדר השחקנים, זה מה שקובע, וידוע שאשתקד מרכז ההגנה שלנו אוייש ע"י צמד ליצנים, שאלמלא הם היינו מסיימים כאלופים ובפור ניכר.

והטענה הזו "עלינו בזכות לוזון" מרתיחה. מי ששכח, לאורך כל הסיבוב האחרון איישנו את המקום השני ולעיתים תוך מאבק על המקום הראשון. איבדנו אותו רק במחזור הנעילה, בגראבג' טיים של הגראבג' טיים כאשר כבר לא היה ערך לליגה. מה שקובע, היא נק' הזמן בה הבטחנו את עלייתנו. ואת עשינו מהמקום השני, הרבה לפני הפועל עכו...ככה שלא בזכות לוזון ולא נעליים!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

מסכים עם אורי, מה גם שניצחון במחזור האחרון היה מעלה אותנו עד למקום הראשון. ואז מה היית אומר שגיא לוי מלך??
רק אהבה תנצח...

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

nitsande כתב:
!!!! רק חבל שיחסי האנוש שלו גרועים מאוד.

שלח תגובה