הסיפור האמיתי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: הסיפור האמיתי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אריק כתב:אנחנו כקהל עושים עבודה קלה לתקשורת ומרימים לה להנחתה בכל פעם מחדש. אם כבר
הסכמנו וברור לכולם שהוא לא יישאר כאן, בואו נוריד הילוך, נתמקד בקבוצה עצמה ונעביר
את הכדור לאדון עזורי. אני בטוח שאם הקבוצה תיראה רע והקהל יתאפק אז גונב הדעת
הראשי לישראל יאלץ לחפש תירוצים אחרים לכישלונו האישי.

אז בא אני יחדש לך שגם במקרים (בודדים אמנם) של התנהגות מופתית ועידוד לאחר הפסד מצד הקהל שלנו, הניגון התקשורתי היה זהה.

חוץ מזה, מה ז"א מרימים לה להנחתה? ושאר הקהלים בארץ לא? הקהל של הפועל ת"א, זו שהלובי האדום בתקשורת דואג לפנק וללקק בלי סוף, הוא הכי אלים (אלימות היא לא בהכרח רק פיזית), גזעני ודוחה בארץ. אם רק היתה תקשורת שהיתה עומדת לאורך השנים על מעלליו אחד לאחד...תקצר היריע מלהכיל!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

אורי אדום בנשמה כתב:

אז בא אני יחדש לך שגם במקרים (בודדים אמנם) של התנהגות מופתית ועידוד לאחר הפסד מצד הקהל שלנו, הניגון התקשורתי היה זהה.

חוץ מזה, מה ז"א מרימים לה להנחתה? ושאר הקהלים בארץ לא? הקהל של הפועל ת"א, זו שהלובי האדום בתקשורת דואג לפנק וללקק בלי סוף, הוא הכי אלים (אלימות היא לא בהכרח רק פיזית), גזעני ודוחה בארץ. אם רק היתה תקשורת שהיתה עומדת לאורך השנים על מעלליו אחד לאחד...תקצר היריע מלהכיל!
אני יודע שיש לך דיעה מאוד שלילית על הקהל של הפועל ת"א, מתנצל לומר אבל לטעמי רובה מגיעה ממקום
של רגשי נחיתות, קיפוח ו-"תקשורת שמאלנית". גם שם יש אלימות, גזענות ועוד, אבל מדובר בקהל הכי איכותי
בארץ אחרי הפועל י-ם כדורסל, קהל שיודע לתמוך בקבוצה ברגעים קשים, קהל שמוציא מועדון ממשבר, קהל
שמעודד בכל פיגור, קהל ששומר את המחאות למחציות ולסיום המשחק וקהל שמורכב ברובו מהון אנושי ברמה
הרבה יותר גבוהה מההון האנושי הממוצע אצלנו. יבואו החכמים ויתנו דוגמאות כמו עם ביברס נאתכו ועוד כמה
מקרים, אבל זה באמת בשוליים כי יש להם קהל נפלא שלאורך שנים זוכה לפירגונים ומחמאות בצדק גמור.

למרות שהתייחסתי בהרחבה להפועל ת"א סטיתי מהנושא שעליו דיברנו. אם הקהל יתבגר ויתעסק בקבוצה
ולא במאמן לאורך זמן, גם התקשורת תדע להעריך ולנתב את הרוע לכיוונים אחרים.

סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

שליחה על ידי נדב סגרון »

אריק כתב:
אני יודע שיש לך דיעה מאוד שלילית על הקהל של הפועל ת"א, מתנצל לומר אבל לטעמי רובה מגיעה ממקום
של רגשי נחיתות, קיפוח ו-"תקשורת שמאלנית". גם שם יש אלימות, גזענות ועוד, אבל מדובר בקהל הכי איכותי
בארץ אחרי הפועל י-ם כדורסל, קהל שיודע לתמוך בקבוצה ברגעים קשים, קהל שמוציא מועדון ממשבר, קהל
שמעודד בכל פיגור, קהל ששומר את המחאות למחציות ולסיום המשחק וקהל שמורכב ברובו מהון אנושי ברמה
הרבה יותר גבוהה מההון האנושי הממוצע אצלנו. יבואו החכמים ויתנו דוגמאות כמו עם ביברס נאתכו ועוד כמה
מקרים, אבל זה באמת בשוליים כי יש להם קהל נפלא שלאורך שנים זוכה לפירגונים ומחמאות בצדק גמור.

למרות שהתייחסתי בהרחבה להפועל ת"א סטיתי מהנושא שעליו דיברנו. אם הקהל יתבגר ויתעסק בקבוצה

אריק הם קבל נחמד שירים טובים כמות יפה הכל טוב ויפה רק אל תשכח מה הם עשו ללזון אחרי 5 מחזורים ולגילי לנדאו הם חארות לא קטנים.
וחוץ מזה קהל ששר על שואה ועל גטו וכל מיני שירים כאלה בחיים לא יהיה קהל איכותי בטח שלא במדינת ישראל
תמונה

סמל אישי של משתמש
tal18
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי tal18 »

תשמע הפתעתה אותי עכשיו הייתי בטוח שתבוא ותכתוב עוד משהו נגד הקהל ולתת לעזורי זמן אבל תשמע שיחקתה אותה כל מילה בסלע .

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אריק כתב:

שלא לדבר על מה שעשו לקבר של הוריו של חולדאי
ושלא לדבר על אוהד שלהם שנפגע מאבוקה בשביל לפגוע באוהדי מכבי
שלא לדבר על שתי רימונים שהושלכו על שחקני ביתר ירשולים
ושלא נדבר על השירים הגזענים והמגעילים שלהם שואה גטו מוות שהצהובים ישרפו ועוד איך אפשר להחזיק מקהל כזה אני לא מבין הון אנושי ברמה אתה אומר אני לא בטוח
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

אריק כתב:אנחנו כקהל עושים עבודה קלה לתקשורת ומרימים לה להנחתה בכל פעם מחדש. אם כבר
הסכמנו וברור לכולם שהוא לא יישאר כאן, בואו נוריד הילוך, נתמקד בקבוצה עצמה ונעביר

אריק!
תעשה לי מאמן חחחח

צודק.
לגמרי מרימים להנחתה
לא חושבת שיש השוואה לבית"ר, כי הם עושים את המוות לשאר הקבוצות ולערבים, אנחנו עושים את המוות למאמנים שלנו.
הלוואי שבמשחק הבא כולם יתעסקו במה שהם צריכים להתעסק - עזורי במה שמשלמים לו ולא בתקשורת, והקהל בעידוד ולא בטרור מילולי

זו המשאלה שלי לחנוכה :-)

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אריק כתב:

תסלח לי, אבל האבחנה שלך מאוד לא לעניין. עוד רבים וטובים ולא רק מקרב הקהל שלנו מחזיקים בדעה שלילית זהה נגד הקהל שאתה כ"כ מחזיק ממנו, אז לכולם יש רגשי נחיתות? ולא שיש עוררין על העובדות שציינת בדבר תרבות העידוד שלהם. מודע, ולוקח הכל בחשבון.

אבל עזוב, זה לא האישיו. סה"כ הבאתי אותם כדוגמא בולטת למדיניות האיפא ואיפא התקשורתית שאנחנו הקרבן העיקרי שלה. אומר פשוט שתקשורת מאוזנת שהיתה עומדת על כל גילוי התנהגות שלילית מצידם לאורך השנים (אהיה תמציתי ואומר שפשוט נדהם כל פעם מחדש מהרשעות וזילות חיי האדם אצלם), וכל עניין תרבות העידוד ואיכותם האנושית ממנה אתה כ"כ מתפעל היה מתמוסס לחלוטין בים הגועל נפש.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
גל סרוסי

שליחה על ידי גל סרוסי »

אלון אתה איש גדול אם תמשיך ככה יש מצב אני בא להחליף בעוד 20 שנה את כל השיניים.

עכשו ברצינות, ראיתי ליגה משלנו ושגיא כהן הפרשן המהולל שרק הוא מבין את עצמו אומר נמאס כבר מהאוהדים של הפועל באר שבע, אני שואל את עצמי מתי המשחק האחרון ששגיא כהן היה פה? הוא שמע אי פעם את ההתלונות של הקהל למה מקללים בכלל?חוץ מהתוכנית של אופירה אסייאג שהיא מעלה ב3 דק דק 10 אוהדים של באר שבע אין אף כלי תקשורת ששמע את התלונות של האוהדים.

הקהל מספר 1 בארץ דורש מאמן נורמלי!!!!!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אריק כתב:

אריק, השאלה היא האם יכול להיות שבעוד שאורי לוקח את הביקורת כלפי אוהדי הפועל ת"א לקיצוניות אחת אתה לא לוקח את השבחים לקהל של הפועל ת"א לקיצוניות האחרת?
האם אתה לא שם דגש על עידוד איכותי, שירים מקורים, ושוכח שלצד עידוד איכותי היו מקרים שהקהל הפסיק לעודד והחליט להפוך במשך 90 דקות את בלומפילד לגיהנום עבור גיא לוזון? האם אתה שוכח שעל כל שיר יצירתי של הקהל האדום אפשר גם למצוא שיא אחר שהוא מעורר בחילה.
אסור לך גם לשכוח שמדובר באחת מהקבוצות היותר מצליחות בישראל בעשורים האחרונים.
הון אנושי? אם תבדוק טוב טוב אתה תגלה שלהפועל באר שבע, שהתואר האחרון שלה היה לפני 12 שנה, ומאז עברה לא מעט עונות בליגה השנייה ואלי זינו אחד, יש הון אנושי שהוא הטוב בארץ יחסית לגיהנום שהיא עברה בשנים האחרונות.
אני מעריך מאוד את הקהל של הפועל ת"א, אבל לא שוכח שיש לו המון מינוסים.
השאלה הגדולה היא אריק האם אתה מוכן לקחת את הסיכון שבכך ש"תתאפק" אתה אולי תאבד בינואר שחקנים כמו דנדי אוקוגו ואוהד קדוסי?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
הפועל_מלחמה

שליחה על ידי הפועל_מלחמה »

אין לי מה להגיד מאשר הכל נכון זה באמת ככה וזה חבל אבל אני לא רואה כרגע את עזיבתו של עזורי כפתרון לבעייה בואו נעבור את העונה הזו במקום יחסית טוב בטבלה ושנה הבאה אני בטוח שהוא לא ישאר פה אלה אם הוא יעשה מהפך שלא נראה לי יקרא בקרוב
נכון לעכשיו צריך לתת גב לשחקנים ולתת למאמן שקט כי הקריאות להתפטרות לא נראה לי עדיפות כרגעכי זה המצב הנתון ואיתו צריך להתמודד

שלח תגובה