מציע לשנות את הכותרת של הטופיק ליניב אלול צפוי לחתום בהפועל אשקלון -
https://www.ashkelonim.co.il/index.php? ... es&id=4377" onclick="window.open(this.href);return false;
אלול סיכם את תנאיו באשקלון ועכשיו נשאר לבלם רק לקבל את השחרור מבאר שבע.
שיהיה בהצלחה ליניב אלול.
יניב אלול צפוי לחתום בהפועל אשקלון
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: חוצה את הכביש: יניב אלול צפוי לחתום במכבי ב"ש
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
Re: יניב אלול צפוי לחתום בהפועל אשקלון
נוצרה סטיגמה בקרב חבריי הקריזי רד בנוגע ליניב אלול שהוא שתיין שהוא שכונה שהוא מוכר משחקים, אתם מגזימים בצורה בתגובות שלכם לגבי יניב אלול.
אני מאוד אוהב את השחקן הזה, שחקן שנילחם יותר מכל שחקן שיש היום בהרכב, שחקן שכן אכפת לו מהקבוצה.
כיום הוא בהרבה יותר טוב ממורירה השחיין, יש לו מקום בהרכב הפותח אבל אלונה לא מוכנה שהוא יהיה בקבוצה.
אל תשכחו שהוא היה סגור באשדוד והגיע לבאר שבע והרוויח פחות ממה שהרוויח באשדוד רק כדי לשחק פה.
יניב אני לא שוכח לך את הימים היפים והפחות יפים שלך בקבוצה שחקן נשמה ללא ספק שנתן הכל בכל משח, אתה אחד השחקנים שיותר אהבתי.
בהצלחה בהמשך הדרך אחלה אלול
אני מאוד אוהב את השחקן הזה, שחקן שנילחם יותר מכל שחקן שיש היום בהרכב, שחקן שכן אכפת לו מהקבוצה.
כיום הוא בהרבה יותר טוב ממורירה השחיין, יש לו מקום בהרכב הפותח אבל אלונה לא מוכנה שהוא יהיה בקבוצה.
אל תשכחו שהוא היה סגור באשדוד והגיע לבאר שבע והרוויח פחות ממה שהרוויח באשדוד רק כדי לשחק פה.
יניב אני לא שוכח לך את הימים היפים והפחות יפים שלך בקבוצה שחקן נשמה ללא ספק שנתן הכל בכל משח, אתה אחד השחקנים שיותר אהבתי.
נלחם ונלחם ונלחם, אבל עדיין בלם ברמה של ליגה א'.גל סרוסי כתב:נוצרה סטיגמה בקרב חבריי הקריזי רד בנוגע ליניב אלול שהוא שתיין שהוא שכונה שהוא מוכר משחקים, אתם מגזימים בצורה בתגובות שלכם לגבי יניב אלול.
לא ראית משחקים בעונה שעברה?
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 43&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
תם ונשלם.
תודה רבה על כל מה שנתת לב"ש.
בהצלחה בהמשך.
תם ונשלם.
תודה רבה על כל מה שנתת לב"ש.
בהצלחה בהמשך.
רק אהבה תנצח...
- dardasmiley
ברוך שפטרנו מעולו של זה! שילך ויקח איתו את כל בצע הכסף החמדנות והחוסר כבוד שמאפיינים אותו, ואם אפשר שייקח איתו עוד איזה 10-12 שחקנים לשם. לא חשוב מי, שיסגור את העיניים יצביע על מישהו מי שיוצא שילך איתו...