היום אני מתביישת
Re: היום אני מתביישת
שי אני לא מבין איפה הבעיה? מחר אני מוצא לך קונה למנוי, אתה לא חייב להגיע אם אתה בא בשביל לקלל שחקנים.
רק אהבה תנצח...
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אני לא נכנס עכשיו לקללות לעזורי כי אין לי כח (רק אומר שזה אולי משחרר לחלק את העצבים אבל ממש לא יגרום לו ללכת).
אבל עצוב לי שאנשים כמוך - משה, באיזשהו מקום, גם אם רק קצת, נותנים לגיטימציה למה שהיה אתמול בכפר סבא.
שני שחקנים (שלנו!!!!!!!!! אפילו אם הם במשחק נוראי, שלנו!!!!!!!!) זוכים לשריקות בוז ונהמות בכל נגיעה בכדור, אחד מהם מסומן כאחד שיחטוף מכות, קריאות הולה ליריבה והיתר סתם זוכים לקללות 'בקטנה'.
עזבו קללות, עזבו קריאות ביזיון, עזבו כל דבר שנניח קיים בעוד מקומות.
זה כבר שבר כל שיא.
אבל עצוב לי שאנשים כמוך - משה, באיזשהו מקום, גם אם רק קצת, נותנים לגיטימציה למה שהיה אתמול בכפר סבא.
שני שחקנים (שלנו!!!!!!!!! אפילו אם הם במשחק נוראי, שלנו!!!!!!!!) זוכים לשריקות בוז ונהמות בכל נגיעה בכדור, אחד מהם מסומן כאחד שיחטוף מכות, קריאות הולה ליריבה והיתר סתם זוכים לקללות 'בקטנה'.
זה כבר שבר כל שיא.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. לא נותן לגיטימציה לקללות בשום דרך, ההפך, אני מאלה שעודדו אתמול לאורך כל המשחק, גם שהיו קללות, כדי להפסיק אותם.אליק כתב:אני לא נכנס עכשיו לקללות לעזורי כי אין לי כח (רק אומר שזה אולי משחרר לחלק את העצבים אבל ממש לא יגרום לו ללכת).
זה כבר שבר כל שיא.
אבל אני בהחלט מבין מאיפה הדברים מגיעים.
אני, בניגוד לרוב האנשים כאן, לא מנסה כמו תמיד לבוא אל הקהל בטענות ולטעון שהקהל הגיע ממאדים, אלא מנסה להבין מאיפה הדברים מגיעים.
למשל בנושא שמעון הרוש, אני מגנה לחלוטיין את הקריאות נגדו, אבל האם יתכן שהוא זכה לקללות בגלל התגובה שלו שבוע שעבר לעבר הקהל שהוא יסגור איתם חשבון אחרי המשחק?
2. יותר מכך, אני חושב שכל ההתעסקות הזאת בקהל, כפי שגיא עזורי והתקשורת עושים כל הזמן, לוקחים את האש מהביזיון שהיה אתמול במגרש ומפנים אותו לקהל.
3. ואני שואל את אליק, אביב והיתר שהזדעזעו בצורה קשה, ואת כל השאר שהגיבו כאן, איפה הייתם אתמול? איפה הייתם אתמול כשהיינו צריכים את הקול שלכם בגוש המעודד? אני יודע שלכל אחד יש את הסיבות שלו, אבל באמת שקל לכתוב כאן בפורום על הביזיון שהיה אתמול כשבפועל אני זה שחזרתי צרוד הביתה, אני זה שניסתי להילחם בתופעה ללא הצלחה כי אנשים כמו אליק, אביב ואחרים, כל אחד מהסיבות שלו, העדיף להישאר במקומו ולא לבוא ולעזור לאלה שהמשיכו לעודד וניסו להילחם בתופעה.
אז כניראה שהביזיון לא היה כזה גדול בכל זאת אם האוהדים, בטח כאלה שלא מעט פעמים בעבר היו בגוש המעודד, לא נקטו עמדה, כל אחת מהסיבות שלו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
עצם זה שאתה אומר את המשפט: "אני יכול להבין מאיפה זה בא".
אתה נותן לגיטימציה. לא משנה מה תכתוב ואיך תכתוב את ההמשך.
לגבי סעיף 3.
אתה מדבר שטויות. אם קורה פעם אחת אחרי כל כך הרבה שנים שאני יושב בצד בזמן משחק אז כנראה שיש סיבה. וצר לי מושיקו, הקול שלי לא היה משנה אתמול כלום.
משתתף בצערך שחזרת צרוד. ליבי ליבי...
לגבי סעיף 3.
אתה מדבר שטויות. אם קורה פעם אחת אחרי כל כך הרבה שנים שאני יושב בצד בזמן משחק אז כנראה שיש סיבה. וצר לי מושיקו, הקול שלי לא היה משנה אתמול כלום.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אתה צודק, הקול שלך לא היה משנה כלום, גם זה של אביב, גם זה של עדי, גם זה של סומסום, גם זה של... אני צריך להמשיך?אליק כתב:עצם זה שאתה אומר את המשפט: "אני יכול להבין מאיפה זה בא".
לגבי סעיף 3.
בטח שלבד אולי לא היית עושה שינוי אבל אם כל אלה שכל כך נפגעו מההתנהגות היו מנסים לבוא ולעזור, היו נוקטים עמדה, הדברים היו נראים אחרת.
אני פשוט אומר שכל מאוד לכתוב כאן שהקהל ביזיון, אבל הרבה יותר קשה לבוא ולעזור במגרש כדי למנוע את הקללות, כדי להמשיך לעודד את הקבוצה.
כפי שאמרתי לכל אחד יש את הסיבות שלו, פשוט קצת מוזר לי לראות את אותם אנשים שנשארו בצד ולא באו לנסות ולעשות שינוי, לנקוט עמדה, פתאום מדברים על "הביזיון" שהיה.
היה "ביזיון", בואו ותעזרו למנוע אותו, בואו ותעזרו לנו לעודד חזק יותר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אני אישית ועוד רבים שהיו מסביבי והפריע להם הקללות וצורת ההתנהגות של הקהל ניסו להשתיק את אותם אוהדים.
התווכחתי עם כמה אוהדים אחרי המשחק וניסתי להראות להם כמה שמה שהם עושים הוא אבסורד אחד גדול.
ושוב... לא מבינה איך זה קשור.. אל תעודדו, אבל לקלל שחקנים שלנו זה משהו שאסור שיקרה בגלל שום סיבה שבעולם
התווכחתי עם כמה אוהדים אחרי המשחק וניסתי להראות להם כמה שמה שהם עושים הוא אבסורד אחד גדול.
ושוב... לא מבינה איך זה קשור.. אל תעודדו, אבל לקלל שחקנים שלנו זה משהו שאסור שיקרה בגלל שום סיבה שבעולם
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!