היכל התהילה
Re: היכל התהילה
חושב שהיה מקום להכניס את אסי לתוך היכל התהילה.
בכל מקרה, לא מכיר את כל רשימת השחקנים, אני לא אוהד את הקבוצה 40 שנים אחורה,
אבל אם הם זכו, אני מניח שהם שווים מקום ברשימה.
בכל מקרה, לא מכיר את כל רשימת השחקנים, אני לא אוהד את הקבוצה 40 שנים אחורה,
אבל אם הם זכו, אני מניח שהם שווים מקום ברשימה.
הפועל באר שבע ♥
מישהו יודע אם אלונה נכחה בערב היכל התהילה אמש?
הייתה גם הייתה.sumsum כתב:מישהו יודע אם אלונה נכחה בערב היכל התהילה אמש?
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
הייתה ואף נשאה דברים בתחילת הערב.
גם כל השחקנים הפעילים הראו נוכחות כולל המאמן.
היה בהחלט ערב משובח.
גם כל השחקנים הפעילים הראו נוכחות כולל המאמן.
היה בהחלט ערב משובח.

אז אני אוהד את הקבוצה כבר קרוב ל40 שנה ובטוח שאסי ראויי בהחלט להיות ברשימה המכובדת הזאת.זה שי ! כתב:לא אסי ולא אופיר ראוים להיות בזה !
אולי רק אסי וגם זה אני בספק
זה שי !
בתור שחקן מה היה השגיו של אסי ? לעלות פעמיים ליגה ? סבבה הוא היה פה המון שנים אבל הוא לא יכול להיות ב20 שחקנים הכי גדולים שהיו פה !המאירי כתב:אז אני אוהד את הקבוצה כבר קרוב ל40 שנה ובטוח שאסי ראויי בהחלט להיות ברשימה המכובדת הזאת.
זה שי!

כמה מהשחקנים שלא נכנסו וראויים גם לפני 2-3 שחקנים שנבחרו.
גקי דקל(אבא שלי אומר)בן דודבנדה(אבא)אסי רחמים.מריו זוכוביצקי.עובדיה צבי. פולברניס.אלי אוזן ז"ל.(האם יכול להיות שאלי אוזן לא ושמעון ביטון כן??לא הגיוני)אלי ויצמן(השאיר אותנו ליגה והיה חלוץ מהיר ומטריף)אז נכון שאי אפשר להכניס את כולם אבל צדק חייב להישמע.גם באולם לא היה נח לא לראות חלק מהאנשים שהזכרתי!!!
גקי דקל(אבא שלי אומר)בן דודבנדה(אבא)אסי רחמים.מריו זוכוביצקי.עובדיה צבי. פולברניס.אלי אוזן ז"ל.(האם יכול להיות שאלי אוזן לא ושמעון ביטון כן??לא הגיוני)אלי ויצמן(השאיר אותנו ליגה והיה חלוץ מהיר ומטריף)אז נכון שאי אפשר להכניס את כולם אבל צדק חייב להישמע.גם באולם לא היה נח לא לראות חלק מהאנשים שהזכרתי!!!
מחברי ועדת קישוט לא ציפיתי שלא ילכו, הרי אתמול ראינו כמה בוגדנים הם, אבל מדודו והילה?
פייר, אני מאוכזב...
פייר, אני מאוכזב...
הפועל אני כבר משתגע
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
גם אני.8red כתב:מחברי ועדת קישוט לא ציפיתי שלא ילכו, הרי אתמול ראינו כמה בוגדנים הם, אבל מדודו והילה?
פייר, אני מאוכזב...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
חברים, הגיע הזמן לדפדף. זה לא שמחר אני הולכת לסגור אירוע בקיסר אבל ברגע שמדובר באירוע שזינו כמעט ולא מעורב בו פרט לאולם (שגם אותו נתן בחינם), הכל שם על טהרת הוקרה לשחקני עבר. מחווה מרגשת ומיוחדת. הכל היה בחסות מעריב. אין טעם לחפש את המרמורים בכל מקום.
הלכתי בעיקר כדי לכבד את מי שעשה את ב"ש כקבוצה עם שם דבר בכדורגל, הלכתי בעיקר כדי לשמוח עם אותם שחקני עבר ששמעתי עליהם בסיפורים של אבא שלי.
הלכתי בעיקר כדי לכבד את מי שעשה את ב"ש כקבוצה עם שם דבר בכדורגל, הלכתי בעיקר כדי לשמוח עם אותם שחקני עבר ששמעתי עליהם בסיפורים של אבא שלי.

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. לכבד את שחקני העבר? יכלת לעשות זאת בוסרמיל, כמוני.הילה חדד כתב:חברים, הגיע הזמן לדפדף. זה לא שמחר אני הולכת לסגור אירוע בקיסר אבל ברגע שמדובר באירוע שזינו כמעט ולא מעורב בו פרט לאולם (שגם אותו נתן בחינם), הכל שם על טהרת הוקרה לשחקני עבר. מחווה מרגשת ומיוחדת. הכל היה בחסות מעריב. אין טעם לחפש את המרמורים בכל מקום.
2. האירוע אכן ראוי אבל המקום לא ראוי. ממך ומדודו אני מצפה להסתכל לא רק על התוצאה (האירוע הנפלא) אלא גם על הדרך (נתינת הכבוד לזינו לארח את האירוע ובכך למעשה להפוך אותו לחלק מההיסטוריה של הפועל באר שבע, בצד החיובי, בדיוק כמו אותם שחקני עבר).
אלי זינו צריך להיות מוקצה. אלי זינו צריך להיות אישיות לא רצויה. אלי זינו לא צריך להרגיש בבית כשמעלים את השם הפועל באר שבע, אלי זינו לא צריך להרגיש שמח וטוב על ליבו כשמזכירים את השם הפועל באר שבע, אלי זינו לא צריך להרגיש חלק מהאירוע הנפלא הזה, אלי זינו לא צריך לתת את החסות שלו לאירוע. אלי זינו צריך להרגיש שאוהדי הפועל באר שבע וכל מי שקשור לקבוצה רואים בו כבן אדם שכמעט והוביל את באר שבע לפירוק כשבדרך הוא עושה את המוות לאוהדים.
אם את ודודו לא מבינים זאת, ואני מבין שזה קשה כשכל שחקני העבר שם ומדובר בעניין מאוד מרגש, אז כפי שניר אמר אני מאוכזב.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אלי זינו תרם להפועל ב"ש הרבה יותר מחצי האנשים שנבחרו להיכל התהילה.משה אוחיון כתב: 1. לכבד את שחקני העבר? יכלת לעשות זאת בוסרמיל, כמוני.
2. האירוע אכן ראוי אבל המקום לא ראוי. ממך ומדודו אני מצפה להסתכל לא רק על התוצאה (האירוע הנפלא) אלא גם על הדרך (נתינת הכבוד לזינו לארח את האירוע ובכך למעשה להפוך אותו לחלק מההיסטוריה של הפועל באר שבע, בצד החיובי, בדיוק כמו אותם שחקני עבר).
אלי זינו צריך להיות מוקצה. אלי זינו צריך להיות אישיות לא רצויה. אלי זינו לא צריך להרגיש בבית כשמעלים את השם הפועל באר שבע, אלי זינו לא צריך להרגיש שמח וטוב על ליבו כשמזכירים את השם הפועל באר שבע, אלי זינו לא צריך להרגיש חלק מהאירוע הנפלא הזה, אלי זינו לא צריך לתת את החסות שלו לאירוע. אלי זינו צריך להרגיש שאוהדי הפועל באר שבע וכל מי שקשור לקבוצה רואים בו כבן אדם שכמעט והוביל את באר שבע לפירוק כשבדרך הוא עושה את המוות לאוהדים.
אם את ודודו לא מבינים זאת, ואני מבין שזה קשה כשכל שחקני העבר שם ומדובר בעניין מאוד מרגש, אז כפי שניר אמר אני מאוכזב.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אדומתוק כתב:כמה מהשחקנים שלא נכנסו וראויים גם לפני 2-3 שחקנים שנבחרו.
כאשר שיטת הבחירה לקוייה, ברור שיהיו כמה "בריחות". בשורה התחתונה התוצאה הסופית סבירה פלוס מינוס...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר