האמנם?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
רווית (:

Re: האמנם?

שליחה על ידי רווית (: »

דורון כהן כתב:
אני רוצה לראות את אותם 400 "האוהדים" מריעים לגיא עזורי אחרי 4 המחזורים הבאים, נראה גם איך אתה תדבר.
בחודש הקרוב מתוך 4 המשחקים הקרובים 3 בחוץ נגד קבוצות "קצת" יותר חזקות מהפועל רמת גן.
הפועל תל אביב בבלומפילד, ביתר בטדי, מכבי חיפה בחוץ, בין לבין יש משחק בית נגד מכבי פתח תקווה שהיום שיחקה מצויין נגד הפועל תל אביב (ראיתי)
אם חס וחלילה נקבל תבוסה במשחקים האלה אותם "אוהדים" יתהפכו נגד גיא עזורי כמו סטייקים , אבל עכשיו שילכו לחגוג בפורום אם זה מה שעושה להם טוב, דבר אחד אני לא מבין, אם אף אחד לא חושב שעזורי מאמן אז למה להריע לו??? על מה מגיעות לו התשואות??? מילא היינו נותנים 'קונצרט' זה עוד איכשהוא היה מתקבל על הדעת (למרות שגם זה צביעות) אבל מהדיווחים שקיבלתי הקבוצה שיחקה חלש, בנוסף המאמן הפחדן עושה חילופים שמשדרים מצוקה כאשר הוא מוציא את קדוסי, אבל זה בסדר, תפתחו עוד טופיקים ותשכנעו את עצמכם שהכל בסדר ושממש "נהניתם" מהמשחק.
אני דווקא מחזיק ממך בחור חכם, אתה יודע טוב מאוד שאי אפשר להתכחש למציאות לאורך זמן, בסוף הבלוף יתגלה במלוא עוצמתו.
הליגה השני זה השקר הכי גדול, הרבה "תודות" מגיעות לאבי לוזון שדאג שקבוצות ששוות כדור פלאפל ישחקו בליגת העלק כדורגל.....
אבל גם השקר הכי גדול מתגלה בסופו של דבר, עד אז גיא עזורי ילקק לאופירה אסייג ויגיד שהוא ממש "נהנה" בבאר שבע, כולם אוהבים אותו כאן....
יכול להיות שיהיו אוהדים שיריעו לעזורי אבל אני לא מאמינה שזה יקרה.
גם היום, אני לא חושבת שמישהו הריע לו, כמו שאמרתי עודדו ושרו לקבוצה , לא לעזורי.
ניראלי שמצינו כבר את ההתעסקות במאמן, באמת שזה לא מוביל לשומקום, לא מכבד אותנו, לא מועיל לקבוצה ולאף אחד אחר.
זה מצב קיים, לא בידנו לשנות אותו, ואני גם בספק אם נחליף עכשיו מאמן נהיה יותר טובים.
תתעסקו בקבוצה, חלאס עםפ הקללות והמחאות והשטויות, נוטתר לנו רק לקוות שמי שמנהל את העניינים מבין את הטעויות שחוזרות על עצמן והמאמן הבא שיובא לכאן יהיה מאמן אמיתי, ולא סתם מאמן..
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .
[/font]

הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .

רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

yogev1234 כתב: תגיד לי מה הקטע שלך אם השער חמש עולה באש אתה בן אדם לא שפוי מה נראה לך שאתה שולט פה על מישהו ?! מי שרוצה לעודד שיעודד אתה לא תקבע לאנשים אם לעודד או לא ואתה גם לא תקלל אנשים אחרים בגלל שהם לא רוצים להשתתף בקללות שלך מצא לעצמך חיים ומהר בן אדם תשמח בניצחון של הקבוצה שלך במקום לקלל ולחפש כל הזמן את הרע מה אתה חושב שאתה יוצא גבר שאתה מקלל את עזורי משחק אחרי משחק ? במקום לקלל תשחקנים ותקבוצה תתחיל לעודד אותם גם אם הם לא משחקים כמו ברצלונה ואם אתה לא יכול בלי לקלל עדיף שתישאר בבית ולא ממש מעניין אותי כמה שנים אתה ''אוהד'' תקבוצה !
אני שונא אנשים צבועים !
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
yogev1234

שליחה על ידי yogev1234 »

זה שי ! כתב:
אני שונא אנשים צבועים !
זה שי !
מה אנשים צבועים בזה מנסים לצאת לדרך חדשה אז מה חייב להרוס ?! מה אתה רוצה שתמיד תיהיה אווירה חרא במועדון , בקבוצה , בקהל זה לא תורם לכלום וזה סתם הורס תחשק לבוא הגיע הזמן להתחיל להתבגר

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

nitsande כתב:קרה מיד עם שריקת הסיום של המשחק.
השתמע מההגעה של עזורי שהוא בעיקר בא להודות לקהל שלא קילל כלל כל המשחק (למרות משחק קטסטרופלי).
לא הגיע לו מחיאות כפיים חזרה (זאת פשוט צביעות לשמה) וכמובן שאני שמח שהקהל היום התנהג למופת לכל אורך המשחק.

לא צביעות, כי אם יותר חוסר עמוד שדרה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שלח תגובה