תסתכלו על אשדוד ו(לא) תראו אותנו - אלונה תתעוררי!!!!!!!!!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
red ultras

Re: תסתכלו על אשדוד ו(לא) תראו אותנו - אלונה תתעוררי!!!!!!!!!

שליחה על ידי red ultras »

זה שי ! כתב:
ניסו התגעגענו
זה שי !

חח מחר אני בא אליך להסתפר נשלים פערים..

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

red ultras כתב:

חח מחר אני בא אליך להסתפר נשלים פערים..
איפה אח שלי ניראה לי מחר אני בחופש מחלה חחחחחח
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

yedidel כתב:
???

תאיר את עיני בבקשה...
אין פה מה להאיר.
אני לא יודע אם אתה מכיר אותי אבל אני לא רושם דברים סתם,
זו שמועה, ושמעתי אותה מיותר מדיי אנשים שמקורבים לצלחת,
אתה רוצה תאמין אתה לא רוצה תמשיך לחשוב שהכל וורד

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

red ultras כתב:
1. בזה שהיא מנסה לנהל את הפועל באר שבע כמו חברת היי-טק.
2. התשובה נמצאת בגוף השאלה, ואם לא הבנת אז - כן כן כן, שקל לא צריך לתת לקוזאק הזה
3. גם כשמביאים שחקן כמו רביבו, מביאים אותו קצת פחות משבוע לפני תחילת הליגה.
4. שערוריה שאתה חושב שסוארז הוא הזר הכי מבטיח בארץ. בסכומים האלה יכלו לרכוש את שי מימון ואושרי רואש ביחד!

אלונה מהרגע שהגיע נכשלה בבחירת המאמנים שלה
שלא לדבר על כך שרצות שמועות חזקות שגיא עזורי קיבל את המשרה כי הוא עזר לניר ברקת בבחירות לראשות העיר ירושלים.
1. ומה הבעיה בזה שהיא מנסה לנהל את ב"ש כמו חברת הייטק? מה בדיוק הטענה?
2. עכשיו זאת חוכמה שלאחר מעשה, בתחילת העונה אף אחד לא ידע (גם לא אתה) עד כמה עזורי פלופ.
בגלל שהיא בחרה בו ונתנה לו צ'אנס, היא חייבת לתת לו את כל הכלים.
3. תגיד אתה מסתלבט? למה היא רצתה שזה ייצא ככה? תאמין לי שאם היא הייתה יכולה להביא אותו יותר מוקדם היא הייתה עושה את זה.
4. לא רק אני חושב, גם גוטמן מסתבר ועוד כמה פרשנים שמבינים דבר אחד או שניים בכדורגל.
אלונה נכשלה זה נכון, ואלונה מה לעשות תילמד מהטעויות שלה. ותאמין לי שבכיס זה הכי כואב ושם היא נפגעה הכי הרבה העונה.
בקשר לספקולציות שלך אני לא ממש יתייחס, גם אם זה נכון (למרות שאני לא כל כך מבין איך עזורי יכול לעזור בקמפיין בחירות) זה לא ממש משנה.
אלונה רצתה מאוד להצליח, עשתה כל מה שהיא יכולה כדי להצליח, נכשלה ואני מקווה שהיאתלמד מזה.
להאשים אותה או לקלל אותה או סתאם להגיד משפטים כמו אם זה מה שיש לך להציע אז לא תודה זאת כפיות טובה.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

nitsande כתב: 2. עכשיו זאת חוכמה שלאחר מעשה, בתחילת העונה אף אחד לא ידע (גם לא אתה) עד כמה עזורי פלופ.
לא מסכים בכלל, זה לא שעזורי הגיע לבאר שבע עם איזה רזומה עשיר במיוחד.
אפילו גיא לוי היה עם קבלות הרבה יותר גדולות משלו.
עזורי הגיע לכאן על תקן מאמן צעיר חסר נסיון שלא ידעת מה תקבל ממנו, עצם זה שיצרת חוסר ודאות ולא יציבות בעמדת המאמן זה כבר נקודת פתיחה לא טובה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
mair369

שליחה על ידי mair369 »

לכל הילדים שחיים בהזיות זה לכם
נכון אלונה היא נכס חשוב מאוד למועדון בזה אין ספק בכלל אבל . .
והאבל פה הוא ענק - אם מישהוא חושב שבלי אלונה לא תיהיה קבוצה - חי בסרט !
הפועל באר שבע היתה ותיהיה תמיד, ומה שבטוח לא פחות טובה ממה שהיא היום
ובהיסטוריה (למרות כל המיליונים שהיא שפכה פה על כלום והרצון הכל כך טוב) אלונה תיזכר בסך הכל כעוד אחת שהיתה תקופה יחסית קצרה במועדון ללא הצלחה רבה (וזה בלשון הכי עדינה), ותו לא
ויש לי איזה משהוא שאולי יפתיע פה כמה ילדים בפורום - יש הרבה מאוד אנשי עסקים גדולים באיזור הנגב שלאורך כל ההיסטוריה של הפועל באר שבע תרמו המון כספים לקבוצה אבל מאז שאלונה הגיעה לקבוצה (ובמיוחד אחרי שהקבוצה עלתה ליגה) פשוט החרימו את ההתרמות לקבוצה ויצאו בפה די גלוי שכל עוד אלונה בקבוצה הם לא יתרמו שקל לקבוצה ולא מתכוונים להגיע יותר למשחקים של הקבוצה מכמה סיבות שאלונה עשתה (ואני לא מיתכוון לגלות מה הם)
ולפי דעתי אם אתם שואלים אותי - הרבה אבל הרבה יותר חשוב לשמור על כל אותם אנשי עסקים שתמיד תרמו למועדון מאשר על אלונה מכמה סיבות דוגמא:
א. אותם אנשי עסקים יהיו תמיד אבל תמיד מתי שהקבוצה צריכה אותם בניגוד גמור לאלונה שבאה לזמן מוגבל
ב. על אותם אנשי עסקים בטוח לא יצליחו לעבוד בעיניים כמו שעושים כל ה"יועצים" של אלונה ברקת, וגם מבלי להכיר אותם אישית אין לי ספק שההבנה שלהם בכדורגל היא "קצת" יותר גדולה מאשר אלונה ברקת
ג. הם (ובעצם כל בעלים אחרים ולא רק קבוצת כדורגל) בטוח שלא יתנו לאנשים הזויים כמו גיא עזורי בכלל במה לדבר, ועוד לצאת באופו גלוי נגד הקבוצה בתקשורת ולדאוג להסתה כה נוראית של הקבוצה בתקשורת יחד עם החברים שלו בכדי להוציא את עצמו "נקי" וכנראה שהיו זורקים אותו (שלא נדבר על זה שלא היו מביאים את החמור הזה בכלל) אותו כבר לאחר 5 משחקים לכל היותר ולהם לעזורי גם לא היה אומץ בכלל לבוא ולבקש עוד כסף לחיזוק וזה לאחר שהביא כבר 20 שחקנים למועדון

אם כל הכבוד לאלונה ויש הרבה כבוד - כל אותם מיליונים שיא השקיעה בקבוצה יורדים לטימיון כל עוד ממשיכה וממשיכה לעשות טעויות בלי סוף - וממשיכה להאמין לכל חמור שמקשקש לה איזה 5 דקות של ציונות ולברוח מהמציאות
ונראה לי שתירוצים כמו : "כל הקבוצות התחזקו ורק הפועל באר שבע לא" - בעוד שהמציאות אומרת שהפועל ב"ש הביאה יותר שחקנים מלפחות 5 קבוצות ביחד, יכולים להגיד רק לאלונה

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

ראינו איפה היו אותם אנשי עסקים שהקבוצה הייתה במצב אנוש והיו צריכים לקחת מז'ינו את הקבוצה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

שליחה על ידי מוטי »

עצדו בתור אצל טרנר
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

nitsande כתב:תגידו מה נסגר איתכם????!!!!!!
אלונה אשמה? במה בדיוק?
בזה שהיא מנסה להקנות יציבות מקצועית למועדון הכי לא יציב במדינה?
בזה שהיא נותנת למאמן של הקבוצה שלה כל מה שהוא רק מבקש כדי להצליחל ובכל זאת נכשל?
בזה שהיא מביאה שחקן שכל הליגה רדפה אחריו (רביבו- וכן כל הליגה רדפה אחריו) והוא לא פוגע?
בזה שהיא מביאה את הזר הכי מבטיח בארץ בעלות מטורפת של שני מיליון שקל?
נכון היא טועה, אבל לפחות היא עושה ומנסה! מי שלא עושה לא טועה.
אלונה היא חסינה מכל ביקורת מהסוג הזה, אלונה רואה ומרגישה את הטעויות שלה על בשרה.
להגיד לאלונה אם זה מה שאת יודעת אז להתראות?
אז כנראה שבאמת להפועל ב"ש אין זכות קיום ודווקא בגלל הקהל שלה!
תתביישו.

בזה שבתור בעלת הבית יש לה מכלול שיקולים מערכתיים רחבים הזרים לאוהד הממוצע, אשר מלאכת האיזון בינם אינה פשוטה כלל ועיקר...אז לכל החמודים - מוזר ככל שישמע, להשארת המתחזה למאמן ושודד הדעת, מה לעשות, יש את הערך מוסף סביבתי-מקומי והתדמיתי שלה..

יש בחיים את הסוגיות שהעמדה לגביהם של כל אחד ואחד מהווה סוג של אבן בוחן עבורו..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שלח תגובה