סיכום המשחק: אין חדש תחת השמש

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Desmond
Title: יש לנו איתות מוסרמיל

Re: סיכום המשחק: אין חדש תחת השמש

שליחה על ידי Desmond »

זה מצחיק להאשים את ההנהלה בכך שאין בקבוצה נכון לעכשיו מגן ימני ראוי.
אתם באמת חושבים קלינגר לא קיבל חוות דעת מקצועית על הקבוצה והנושא הזה בכלל לא עלה
בשיחות עבודה ראשונות בינו לבין אלונה וארז בדש?

ניר קלינגר ידע טוב מאוד לאן הוא הגיע ועל כל הבעיות של הקבוצה מעונה שעברה.
עוד לפני שחתם על חוזה רשמי ולפני אותה מסיבת עיתונאים בה הציג את האני מאמין שלו,
דיבר קלינגר על כך שהקבוצה חייבת לעבור שדרוג רציני בכל מה שקשור למשחק ההגנה,
כולל מציאת פתרון לבעיית הבלם והמגן הימני.

אם תזכרו טוב טוב,השמות הראשונים שעלו כמועמדים לקבוצה היו דווקא דני בונדר ועמרי קנדה,
קלינגר ידע טוב מאוד על בעית המגן הימני,ניסה למצוא לה פתרון,אבל לא כל כך הצליח.
הובא לכאן גם בחור אמריקאי,כנראה שלא הרשים ושוחרר.תשמעו,לשבת על הכורסה בבית ולצעוק
על מצוקת המגן הימני זה הכי קל שבעולם.ניר חייב לפתור את הבעיה וזו משימה לא כל כך פשוטה.
להביא איזה זר בעמדה הזאת רק כדי להגיד הנה הבאנו,זה לא פתרון.ראינו מה קרה כאשר עזורי
ניסה למצוא פתרון לבעיית המגן הימני תוך כדי הפעלת לחצים עליו,אני אישית לא רוצה לראות שוב פעם
מקרה גלארסה חוזר על עצמו גם השנה.

יש לי דווקא תהיות אחרות בקשר לשני שחקנים אחרים בקבוצה,בסיט וביסו.
יש לי הרגשה ששני השחקנים האלה נכפו על לקינגר והוא לא ממש היה מעוניין בהם.
בסיט סיכם את תנאיו במועדון הרבה לפני שלקינגר חתם על החוזה כאן.ג'יימס ביסו זו בכלל
תעלומה בעיניי.מחלוץ מבטיח בארצו איכשהו הוא הפך להיות לקשר אחורי.איך בדיוק זה קרה
אף אחד לא יודע.אם תסתכלו על הסגל שלנו ועל משחקי המבחן שערכה הקבוצה עד עכשיו,
אפשר להסיק מסקנה שמקומו של בסיט ברוטציה הוא הרבה אחרי ליאור אסולין וברנרדו.
אותו הדבר גם ביסו כאשר פרננדס,אייל שן ומשה אסולין מאיישים נכון לרגע זה את עמדת הקשרים האחוריים.

מה אנחנו מקבלים כאן נכון לעכשיו?שניים משחקניה הזרים של הקבוצה ימצאו את עצמם בקצה הספסל
בעונה הבאה.לא פריבלגיה גדולה מדי להחזיק שני שחקנים זרים על הספסל?הרי שחקן זר שמגיע לכאן אמור לשדרג את הקבוצה
ולעשות את ההבדל כבר עכשיו.מכסת הזרים של הקבוצה מלאה ויהיה קשה מאוד לניר להביא למשל מגן ימני זר.כי נצטרך
להשאיל את ביסו לקבוצה אחרת, ואני לא רואה שיש קבוצות שעומדות בתור כדי לקלוט אותו.
See ya in another life, brotha

סמל אישי של משתמש
manutd

שליחה על ידי manutd »

Desmond כתב:זה מצחיק להאשים את ההנהלה בכך שאין בקבוצה נכון לעכשיו מגן ימני ראוי.
אתם באמת חושבים קלינגר לא קיבל חוות דעת מקצועית על הקבוצה והנושא הזה בכלל לא עלה

אם תזכרו טוב טוב,השמות הראשונים שעלו כמועמדים לקבוצה היו דווקא דני בונדר ועמרי קנדה,
הובא לכאן גם בחור אמריקאי,כנראה שלא הרשים ושוחרר.תשמעו,לשבת על הכורסה בבית ולצעוק
על מצוקת המגן הימני זה הכי קל שבעולם.ניר חייב לפתור את הבעיה וזו משימה לא כל כך פשוטה.
להביא איזה זר בעמדה הזאת רק כדי להגיד הנה הבאנו,זה לא פתרון.ראינו מה קרה כאשר עזורי
ניסה למצוא פתרון לבעיית המגן הימני תוך כדי הפעלת לחצים עליו,אני אישית לא רוצה לראות שוב פעם

בסיט סיכם את תנאיו במועדון הרבה לפני שלקינגר חתם על החוזה כאן.ג'יימס ביסו זו בכלל
תעלומה בעיניי.מחלוץ מבטיח בארצו איכשהו הוא הפך להיות לקשר אחורי.איך בדיוק זה קרה
אותו הדבר גם ביסו כאשר פרננדס,אייל שן ומשה אסולין מאיישים נכון לרגע זה את עמדת הקשרים האחוריים.

מה אנחנו מקבלים כאן נכון לעכשיו?שניים משחקניה הזרים של הקבוצה ימצאו את עצמם בקצה הספסל
בעונה הבאה.לא פריבלגיה גדולה מדי להחזיק שני שחקנים זרים על הספסל?הרי שחקן זר שמגיע לכאן אמור לשדרג את הקבוצה
ולעשות את ההבדל כבר עכשיו.מכסת הזרים של הקבוצה מלאה ויהיה קשה מאוד לניר להביא למשל מגן ימני זר.כי נצטרך
להשאיל את ביסו לקבוצה אחרת, ואני לא רואה שיש קבוצות שעומדות בתור כדי לקלוט אותו.

אני באמת מסכים עם כל מילה שלך...
לדעתי בלי שום קשר צריך להשאיל את ביסו לקבוצה שישחק בה כל משחק וזה כמובן יעיל הרבה יותר ואז נוכל לראות עם הוא שווה משהו , כי אצלנו יותר מדי דקות הוא לא יקבל , ועם כן? אז זה לא יעזור כי שחקן צעיר כמוהו צריך לשחק בעקביות...
ואני בטוח שאחת מקבוצות הלאומית תקלוט אותו וככה גם נבטיח שהוא ישחק הרבה יותר...
בנוגע לבסיט , באמת שאין לי מה להגיד איך שהביאו אותו ראיתי שערים שלו בפ"ת וחוץ משערים בנגיחות שגם בלמים מוצאים מדי פעם ודחיקה של כדורים לרשת לא ראיתי כלום ואין לי מושג על סמך מה הביאו אותו ועדיין אין לי מושג למה הביאו אותו , בשביל לטפח? להרוויח שחקן וגם כסף ?....תעשו לי טובה לא שחקן ולא נעליים , באמת מצטער שאני קוטל את השחקן אבל דיי באמת לא צריך לרכוש שחקן צעיר וזר לפני שרואים ב100% את הפונטנציאל שטמון בו , רוצים לטפח ? תריצו את חגי יצחק או לרכוש שחקנים צעירים ומוכשרים (חן עזרא) שכבר הוכיחו שיש להם כדורגל ואז בעצם אין לך סיכון כי אתה יודע שיש לך עם מה ומי לעבוד
לדעתי בינואר ינסו להשתחרר מחוזה שלו , אבל בואו נקווה שאני טועה ויגדל לנו יעקובו קטן שיטרוף את הקלפים ואותי ביחד
[glow=red]United Road, take me home

To the place, I belong

To Old Trafford, to see United

Take me home, United road[/glow]תמונה

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

וואללה סחתיין עליך desmond, הבאת פה לא מעט נקודות מעניינות שלא חשבתי עליהן.

בכל מקרה, לא יודע אם כן הנהלה או לא הנהלה...זה לא באמת משנה.

מה שבטוח, קלינגר חייב להתאמץ עוד קצת ולמצוא את הפיתרון למחדל המגן הימני.
וסוארז חייב לעבור לקישור האחורי.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

פששש סחטיין עליכם, עוד לא התחילה העונה... משחק (הכנה) רשמי ראשון וכבר קטלתם את כל הקבוצה...
יופי של סבלנות.
משה בעניין ה"טעויות" של קלינגר שציינת...
1. סוארז בלם. לא קשר אחורי, ותפסיק לבלבל את המוח. ככה גם קלינגר רואה את זה.
2. מותר לקלינגר לבחון את בעיית המגן הימני על בשרו, רק מטעויות לומדים ויש לו מספיק זמן לתקן את זה.
3. הוא עשה טעות בעניין רביבו זה נכון, אבל כמו ששמת לב הוא כבר במשחק עצמו החליף מקומות בינו לבין מליקסון.
ואם אתה חושב שהוא לא קיבל סקירה על הבעיות של הקבוצה יש לך טעות.
אז בחייאת, לפחות במינימום תחכו למשחק הראשון בליגה בשביל להתחיל לקטול.
כי אם עד אז לא יטופלו הבעיות אז באמת אפשר להבין את הביקורת.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Desmond כתב:זה מצחיק להאשים את ההנהלה בכך שאין בקבוצה נכון לעכשיו מגן ימני ראוי.

1. עלו בתקשורת הרבה שמות שקושרו להפועל באר שבע, כל עוד אף אחד לא חותם הם היו רק בגדר שמועות. בשורה התחתונה, למחנה אימונים ולעונה שבפתח קלינגר התכוון לעלות עם קידר (שאף הוחתם ל3 שנים) ועם אילוז כמגנים הימניים של הקבוצה.
לא יודע של מי הטעות, של הקבוצה או המאמן, לדעתי אנחנו לא באמת יכולים לדעת, אבל הייתה כאן טעות גדולה.

2. הפועל באר שבע היא קבוצה שמשחקת בליגת העל עם תקציב מהגבוהים בליגה. אני מאמין שלמרות כל הקשיים אם קלינגר באמת היה רוצה הוא היה מחתים כאן מגן ימני.
אם לא ישראלי אז זר (תאמין או לא, לא כל הזרים הם גולרסה).
תפקידו של קלינגר הוא להכין את הקבוצה מקצועית. גם אם זה אומר להקדיש שעות על גבי שעות כדי למצוא מגן ימני.

3. גם בסיט וגם ביסו הם שחקנים לעתיד. אתה לא יכול להתעלם מהעובדה הזאת ולהסתכל במבט צר רק על העונה הקרובה.
יתכן שזה פריבלגיה להחזיק את שניהם על הספסל ויש מקום להשאיל אחד מהם, אבל ההחלטה מאחורי ההחתמה של שניהם היא ברורה.
אני לא חושב שתתקשה למצוא קבוצה מתחתית ליגת העל או מהלאומית שתשאיל את ביסו.

ניצן, קודם כל ראוי שתקרא היטב תגובות לפני שאתה אומר דברים כמו :"לפחות במינימום תחכו למשחק הראשון בליגה בשביל להתחיל לקטול" שכן הסברתי את דעתי לא מעט ובצורה ברורה והכוונה האחרונה שלי הייתה לקטול.
שנית, לא חושב שמהותי כרגע אם סוארז הוא בלם או קשר אחורי (והעמדה הטבעית שלו היא כן בקישור אחורי). מה שמהותי זה שאם סוארז בעמדת הבלם יש לנו חור בקישור ואם הוא בקישור אז נוצרת בעיה בעמדת הבלם. קלינגר יהיה חייב למצוא בעיה לנושא בהבאת בלם או קשר אחורי, כי הצעד היחידי שנשאר זה לשכפל את סוארז, וזה קצת בעייתי כרגע.

אני בכל מקרה חושב שסוארז חייב לשחק כקשר אחורי, גם כי יש לנו אופציה טובה יותר בעמדת הבלמים (אדלי או גביש) למלא את החלל של סוארז, וגם כי לדעתי סוארז טוב יותר כקשר אחורי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
שאלה שמסתובבת לי בראש כבר הרבה זמן-
למה היה צריך לחכות לתצוגת הנפל באשדוד כדי שהצוות המקצועי יחל להתייחס ברצינות לעמדת המגן הימני?
האם באימונים לא ראו זאת?זו שנה שלישית שזה המצב ואני מקווה מאוד שקלינגר יביא שחקן רציני ויפתור את הבעיה.
גם קשר אחורי או בלם צריך להגיע בדחיפות.שן ואסולין לא מספיק טובים.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

משה קראתי את מה שאתה אומר, ואתה קוטל נקודה.
אתה יכול להמשיך להתחבא מאחורי סיסמאות כמו בתור אוהדים זכותנו להעביר ביקורת, אבל גם לביקורת יש זמן וגבולות.
סבלנות, מבטיח לך שקלינגר לא מאמן שיפול בדברים האלה, בטח לא בעונת החזרה שלו לארץ.
בעניין סוארז, כמו שאמרתי סוארז בלם. זה שהוא בעבר שיחק כקשר אחורי לא הופך אותו לכזה.
ואת זה אמרתי בהקשר של הקטילה שלך על קלינגר שאתה לא מבין למה הוא משחק איתו כקשר.
בקיצור סבלנות, תנו לבן אדם לעבוד, במינימום עד לפתיחת העונה (במקרה הרע)
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

nitsande כתב:משה קראתי את מה שאתה אומר, ואתה קוטל נקודה.
אתה יכול להמשיך להתחבא מאחורי סיסמאות כמו בתור אוהדים זכותנו להעביר ביקורת, אבל גם לביקורת יש זמן וגבולות.
סבלנות, מבטיח לך שקלינגר לא מאמן שיפול בדברים האלה, בטח לא בעונת החזרה שלו לארץ.
בעניין סוארז, כמו שאמרתי סוארז בלם. זה שהוא בעבר שיחק כקשר אחורי לא הופך אותו לכזה.
ואת זה אמרתי בהקשר של הקטילה שלך על קלינגר שאתה לא מבין למה הוא משחק איתו כקשר.
בקיצור סבלנות, תנו לבן אדם לעבוד, במינימום עד לפתיחת העונה (במקרה הרע)
ואתה שוב לא קורא או בוחר לא להבין. תקרא שוב את הדברים שאמרתי:
משה אוחיון כתב: אני אסביר לכם איפה הטעות שלכם. אתם חושבים שהביקורת היא על קלינגר, על הרכש שלו, על העובדה שאנחנו מבקרים את בניית הקבוצה כבר עכשיו. לא זה הכיוון.

אנחנו מבקרים טעויות שהפועל באר שבע כבר סוחבת לאורך שנים (עמדת המגן הימני) או לאורך מעל שנה (הבעיה בקישור האחורי והתפקוד של רביבו באגף ולא באמצע).

אני מלא תקווה שקלינגר יבנה יופי של קבוצה, אבל הזמן, סבלנות, איך שתקראו לזה, לא יהפכו את קידר לשחקן כדורגל טוב לליגת העל וגם לא יהפכו את אילוז למגן ימני ראוי לא לדבר על הפיכת דוד רביבו לשחקן שמתאים לשחק באגף.

אין כאן קשר לסבלנות, יש כאן קשר לעמדות שבגללם נכשלנו בצורה נחרצת בשנה שעברה ואנחנו לא רוצים לראות את זה חוזר כי אנחנו מכירים את הסחורה ויודעים שהיא לא תספיק.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה