קמפיין "לוזון, לא רוצים להתבשל" בעיצומו
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: קמפיין "לוזון, לא רוצים להתבשל" בעיצומו
חברה, אני מניח שעמותת גאוות הנגב תפנה בקרוב לאלונה בפנייה שתעזור בנידון ולבטח העמותה גם תרים טלפון לרדיו דרום כדי שהוא יועלה לשידור.
כרגע המטרה שלנו היא לעשות את מה שאנחנו יכולים כאוהדים לעשות. את הדברים שציינתם וטוב שציינתם אני בטוח שאנשי העמותה יעשו. בואו בינתיים נתרום במה שאנחנו יכולים...
כרגע המטרה שלנו היא לעשות את מה שאנחנו יכולים כאוהדים לעשות. את הדברים שציינתם וטוב שציינתם אני בטוח שאנשי העמותה יעשו. בואו בינתיים נתרום במה שאנחנו יכולים...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
Re: קמפיין לוזון לא רוצים להתבשל בעיצומו
שלחתי להתאחדות, משרד הבריאות, למשרד הספורט (שרה, מנכ"לית ואחראית על פניות הציבור), סילבן שלום, רוביק דנילוביץ' וההתאחדות לכדורגל.
מקווה שלא שכחתי מישהו.
אם יהיו תגובות שאינן לקוניות (לצערי אני סקפטי לגבי זה) אעדכן פה.
מקווה שלא שכחתי מישהו.
אם יהיו תגובות שאינן לקוניות (לצערי אני סקפטי לגבי זה) אעדכן פה.
הפועל אני כבר משתגע
לצערי הרב משה, הבקרוב הזה מאוחר מדיי וגם למה אנחנו צריכים לפנות למועדון בכדי שיעזרו לנו??משה אוחיון כתב:חברה, אני מניח שעמותת גאוות הנגב תפנה בקרוב לאלונה בפנייה שתעזור בנידון ולבטח העמותה גם תרים טלפון לרדיו דרום כדי שהוא יועלה לשידור.
הם צריכים לפנות לבד ולרצות לעזור לנו.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
- The red one
עזוב שהם צריכים לפנות לבד ..
כבר יום רביעי, כל התהליך לא יגיע לנקודת רתיחה היום .. הגענו לחמישי - בסה"כ יומיים לפני המשחק. באמת נראה אבוד מראש..
כבר יום רביעי, כל התהליך לא יגיע לנקודת רתיחה היום .. הגענו לחמישי - בסה"כ יומיים לפני המשחק. באמת נראה אבוד מראש..
אריק כתב:מצד אחד זה יפה לראות איך האוהדים נאבקים על שעת המשחק ומנסים להפוך עולמות כדי לשנות
את המציאות, אבל מצד שני אני שואל איפה אלונה?
הבעלים שלנו היא "יד ימינו" של אבי לוזון בהתאחדות לכדורגל ומסתמן שהבעיה כרגע נעוצה
בהתאחדות עצמה. הייתי מצפה שאלונה תרים טלפון ותדרוש לדעת מהם "השיקולים" הנסתרים
שמניעים את הבושה הזאת שקוראת לעצמה התאחדות לכדורגל. במקום להתכתב עם הדובר
של לוזון, רצוי לדבר עם הבחור ישירות. לי ברור שמדובר במשחקי אגו ולוזון לא יתעלה על עצמו
ויראה את טובת הקהל.
משה אוחיון כתב:חברה, אני מניח שעמותת גאוות הנגב תפנה בקרוב לאלונה בפנייה שתעזור בנידון ולבטח העמותה גם תרים טלפון לרדיו דרום כדי שהוא יועלה לשידור.
אלונה כבר פנתה (אתמול) להתאחדות ונענתה בשלילה.
ובלי קשר לאלונה, לא יזיק להמשיך ולשלוח מיילים לכל הגורמים המעורבים.
אם לא למשחק הקרוב, אז לפחות למנוע מקרה דומה בעתיד (ולא רק להפועל ב"ש, אלא לכלל קבוצות ליגת העל)

מי שרוצה לשמוע ברדיו של וואן מעלים לשידור את צ'רלטון ואת ההתאחדות
https://one.co.il/Msites/99/first.aspx?id=797" onclick="window.open(this.href);return false;
מתחילים לדבר על זה מאז שמעלים את קלינגר לשידור ועד הגליצים
https://one.co.il/Msites/99/first.aspx?id=797" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לאלה שלא שמעו, מה הייתה התגובה של צ'רלטון וההתאחדות?dodo130 כתב:מי שרוצה לשמוע ברדיו של וואן מעלים לשידור את צ'רלטון ואת ההתאחדות
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
משלוחי המיילים הם מחאת סרק שלא תועיל, לא למשחק הקרוב ובטח שלא בעתיד, בהתאחדות
לא סופרים את האוהדים אלא רק את בעלי ההון. חוץ מארבעת הגדולות, כולם בהתאחדות בובות של
אבי לוזון ומתיישרים לקפריזות, למלחמות האגו ולהתנהלות השכונתית שלו.
עד שלא יעשה מעשה אמיץ מצד אחת הקבוצות הנפגעות, המצב לא ישתנה. מועדון עם ביצים
היה מקבל החלטה אמיצה ועולה עם קבוצת הנוער. פוגעים כאן באלפים מאוהדי הקבוצה ובבריאות
השחקנים, אבל הבובות של לוזון (לא רק אלונה) שותקים וממשיכים לזלזל ולדרוך על האוהדים שלהם.
אני מקווה שבעלים כמו שחר, גולדהאר ומוני הראל, ישכילו להרים את הכפפה ולסחוף אחריהם
את כולם לטובת הקמת מנהלת לליגת העל, בדיוק כמו בכדורסל, אחרת נישאר עם הריקבון.
לא סופרים את האוהדים אלא רק את בעלי ההון. חוץ מארבעת הגדולות, כולם בהתאחדות בובות של
היה מקבל החלטה אמיצה ועולה עם קבוצת הנוער. פוגעים כאן באלפים מאוהדי הקבוצה ובבריאות
השחקנים, אבל הבובות של לוזון (לא רק אלונה) שותקים וממשיכים לזלזל ולדרוך על האוהדים שלהם.
אני מקווה שבעלים כמו שחר, גולדהאר ומוני הראל, ישכילו להרים את הכפפה ולסחוף אחריהם
אל תדאג אריק זאת יריית פתיחה. מנסים לעשות את המקסימום לשבת הקרובה ואחריה נתחיל לבחון את כל אמצעים, גם דרך הקבוצה וגם באופן עצמאי נבדוק את ההיבטים המשפטיים, כי בסופו של דבר מדובר במוסד ציבורי ולא יעזור להם כלום.אריק כתב:משלוחי המיילים הם מחאת סרק שלא תועיל, לא למשחק הקרוב ובטח שלא בעתיד, בהתאחדות
השחקנים, אבל הבובות של לוזון שותקים וממשיכים לזלזל ולדרוך על האוהדים שלהם.
עדכון ממנכ"ל צ'רלטון - הם הציעו להתאחדות לקיים את המשחק ברבע לשמונה והם סירבו בתוקף. להזכיר לכם שההתאחדות הסכימה ל-19:30 כבר אתמול.
זה לא עצוב ולא מצחיק,זה מביך. מביך איך שהכדורגל פה מתנהל בשכונתיות - זה מתחיל עם מזגנים מקולקלים בחדרי הלבשה בוינטר,ממשיך עם משחק רדיוסyedidel כתב:עדכון ממנכ"ל צ'רלטון - הם הציעו להתאחדות לקיים את המשחק ברבע לשמונה והם סירבו בתוקף. להזכיר לכם שההתאחדות הסכימה ל-19:30 כבר אתמול.
של הפועל ת"א מול אשקלון בשעה נוחה בערב והדובדבן שבקצפת זה הזריקת *** על הקהל של הפועל ב"ש.
איפה לוזון שהבטיח שהכדורגל יחזור לעם? שלא ישחקו כדורגל באמצע היום בתקופות החמות האלה? שיתעורר,אולי ההפסד בדקה ה90 קצת עורר את זעמו עלינו?
- The red one
מצידי שישדרו מדקה 15! כן, שצ'רלטון יכנעו להתאחדות ואת המשחק יתחילו מדקה 15 ואז בשידורים החוזרים ישדרו מדקה 1 או שיהיה שידור דחוי ב15 דקות.
באמת, על 15 דקות?! זה פשוט לא ייאמן! מישהו צריך לתת את הדין לדבר כזה! לא ייתכן שזה עובר בשקט!
באמת, על 15 דקות?! זה פשוט לא ייאמן! מישהו צריך לתת את הדין לדבר כזה! לא ייתכן שזה עובר בשקט!
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
הבעיה היא לא צ'רלטון.אדום בלב בנשמהההה כתב:מצידי שישדרו מדקה 15! כן, שצ'רלטון יכנעו להתאחדות ואת המשחק יתחילו מדקה 15 ואז בשידורים החוזרים ישדרו מדקה 1 או שיהיה שידור דחוי ב15 דקות.
הבעיה היא ההתאחדות.
צ'רלטון נחמדים, המנכ"ל מדבר איתנו ומנסה לבוא לקראתנו. בכל זאת הוא גוף שידור ויש עוד שידורים גם מחו"ל.
ההתאחדות היא שלא מסבירה והיא הגורם הבעייתי.
לא לשכוח שזהו גוף ציבורי...
בס"ד
מי בעד לשרוף את ההתאחדות?
ועכשיו ברצינות,הגוף הזה שנקרא ההתאחדות לכדורגל הוא פשוט בזוי עם התנהלות שכונתית.
כמו שטען אריק חייבים להקים מנהלת ליגה במקום הבדיחה שנקראת ההתאחדות לכדורגל.
יו"ר של אותו ארגון היה במשחק שלנו נגד פ"ת ובמהלך המשחק מחה על השיפוט בצעקות לעברו,זה פשוט חובבני והעובדה שהתקשורת לא התייחסה לזה כלל רק מעידה על כך שההתנהגות החובבנית שלו כבר לא מפתיעה אף אחד.
מה עם ארגון השחקנים והאוהדים (ארגון היציע)?
הם יכולים לעזור.
מי בעד לשרוף את ההתאחדות?
ועכשיו ברצינות,הגוף הזה שנקרא ההתאחדות לכדורגל הוא פשוט בזוי עם התנהלות שכונתית.
כמו שטען אריק חייבים להקים מנהלת ליגה במקום הבדיחה שנקראת ההתאחדות לכדורגל.
יו"ר של אותו ארגון היה במשחק שלנו נגד פ"ת ובמהלך המשחק מחה על השיפוט בצעקות לעברו,זה פשוט חובבני והעובדה שהתקשורת לא התייחסה לזה כלל רק מעידה על כך שההתנהגות החובבנית שלו כבר לא מפתיעה אף אחד.
מה עם ארגון השחקנים והאוהדים (ארגון היציע)?
הם יכולים לעזור.
- The red one
ההתאחדות מסכימה ל7 וחצי? אז שצ'רלטון ישדרו שידור דחוי של 15 דקות של המשחק .. הרי ההתאחדות רוצה 7 וחצי וצ'רלטון רוצה 7:45, לא? בשביל 15 דקות אנחנו נצטרך לסבול ת'חום של שעה 5?אביאל כתב: הבעיה היא לא צ'רלטון.
הבעיה היא ההתאחדות.
צ'רלטון נחמדים, המנכ"ל מדבר איתנו ומנסה לבוא לקראתנו. בכל זאת הוא גוף שידור ויש עוד שידורים גם מחו"ל.
ההתאחדות היא שלא מסבירה והיא הגורם הבעייתי.
לא לשכוח שזהו גוף ציבורי...