ציפורה חלפון

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ניב

Re: ציפורה חלפון

שליחה על ידי ניב »

shila כתב:אנשים אתם לא יכולים להוציא מילה אחת רעה עליה היא האישה שעושה הכל למען הקבוצה ולמען ההאוהדים
היי ברוכה הבאה לבית של ארגון אוהדי הפועל באר שבע!

נשמח ותמשיכי להגיב כאן בנושאים הקשורים לאהובתנו, גאוות הנגב. :דגל:
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

קוקי כתב: תודה עמית על הבהרת תפקיד הדובר ועל עידכון הדברים..
קצת היה לי מוזר לשמוע רק את ניר(היה מצויין).
לא יודע אם התגובה שלך צינית או רצנית, אבל אני אתייחס אליה כרצינית.
אריק הסביר טוב ממני למה ומדוע אין שום מקום לבקר פה את ציפורה ולמה אין היא יוצאת נגד ג'קי ולטובת האוהדים כפי שרצית.

וכן, ניר עשה עבודה מצויינת, ובכל מקרה הייתי מעדיף שהוא ורק הוא יתראיין בנושא.. ולא הוא אשם שכלי התקשורת בחרו לדבר איתו. (הוא גם הדמות הכי משמעותית ומעניינת במועדון מבחינתם)
לא יכול לחשוב על מישהו שהיה מתבטא טוב ממנו (תהייה בטוח שאלונה לא הייתה יכולה להתמודד מול ג'קי בצורה הזו)
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

Amit M כתב:
לא יודע אם התגובה שלך צינית או רצנית, אבל אני אתייחס אליה כרצינית.
אריק הסביר טוב ממני למה ומדוע אין שום מקום לבקר פה את ציפורה ולמה אין היא יוצאת נגד ג'קי ולטובת האוהדים כפי שרצית.

וכן, ניר עשה עבודה מצויינת, ובכל מקרה הייתי מעדיף שהוא ורק הוא יתראיין בנושא.. ולא הוא אשם שכלי התקשורת בחרו לדבר איתו. (הוא גם הדמות הכי משמעותית ומעניינת במועדון מבחינתם)
לא יכול לחשוב על מישהו שהיה מתבטא טוב ממנו (תהייה בטוח שאלונה לא הייתה יכולה להתמודד מול ג'קי בצורה הזו)
הדובר של הדוברת? לצערך כאן יש חופש לכל דעה אשר אינה פוגעת, וברור שהם יהיו לכל אדם אשר עובד במועדון עם שכר,זו המדיניות שלנו צאו ותלמדו מזה, ועדיף שתפסיקו למחוק הודעות של עמותת גאוות הנגב שקשורות להסעות ולכל הפעילות שלה אז חאלס להתחסד וללקק לכל עובר אורח,

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

הסניגור האדום כתב: הדובר של הדוברת? לצערך כאן יש חופש לכל דעה אשר אינה פוגעת, וברור שהם יהיו לכל אדם אשר עובד במועדון עם שכר,זו המדיניות שלנו צאו ותלמדו מזה, ועדיף שתפסיקו למחוק הודעות של עמותת גאוות הנגב שקשורות להסעות ולכל הפעילות שלה אז חאלס להתחסד וללקק לכל עובר אורח,
נו באמת מישל... אני תופס ממך בן אדם יותר רציני מזה
לא מתאים לך לרשום את השטויות הילדותיות האלו

אם אתה רוצה לדבר על הנושא ברצינות (מה שכבר עשיתי גם עם ידידאל ואביב) אתה מוזמן ביום שבת במשחק מול פ"ת.
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

בלי להביע עמדה, אני לא מבין למה ביקורת מתפרשת כקנאות, כלקיחת צד, כרדיפה אחר אדם או ככל דבר חוץ מאשר ביקורת.

בא קוקי ואמר שהפריע לו שמי שמדבר זה קלינגר ולא ציפורה, איך התנפלתם ועל מה?

הביקורת מכוונת לציפורה, אם קראה או הקריאו לה וזה דיבר אליה, אחלה. אם לא גם אחלה.
תפסיקו לחפש מלחמות וצדדים ואינטרסים בכל דבר.

וזה בלי להתייחס לטיב עבודתו של איש כזה או אחר.

ירון
Title: THE CAMELS SINCE 2005

שליחה על ידי ירון »

אביאל כתב:בלי להביע עמדה, אני לא מבין למה ביקורת מתפרשת כקנאות, כלקיחת צד, כרדיפה אחר אדם או ככל דבר חוץ מאשר ביקורת.

הביקורת מכוונת לציפורה, אם קראה או הקריאו לה וזה דיבר אליה, אחלה. אם לא גם אחלה.

צודק
תקשיבו לרוטווילר אחרת הוא נהיה אדום ווריד עלול להתפוצץ
תמונה

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

ירון כתב:
צודק
תקשיבו לרוטווילר אחרת הוא נהיה אדום ווריד עלול להתפוצץ
תודה. אני רואה שלמדת משהו חדש היום :)

סמל אישי של משתמש
אדומתוק

שליחה על ידי אדומתוק »

מדיניות המועדון היא שקובעת ולא רצונה של ציפורה .האמת צריכה להאמר ציפורה לא יכולה להגיב מבלי לחשוב על המערכת.המערכת החליטה כנראה שניר בפרונט יעשה טוב.היום יקבע אם זה עשה טוב או לא.
מעולם לא היה לי רצון להיות באופן קבוע במועדון והעובדה היא שאמרתי שאין לי זמן לזה.אני גם לא מאשים את השיווק היום בתוצאה של מכירת 1500 מנויים.לכולנו ברור ששום מנהל שיווק לא יצליח לתקן מה שניזוק בשנים.כשמבקשים מימני משהו שם אני עוזר .באמת ובתמים אין לי עיניין בזה למרות שגם החברה שנכנסה למכור מנויים ביקשה לא פעם את עזרתי.קוקי אני רק רוצה להבין מהיכן הרוע להפיל על ציפורה למרות שאתה יודע שזו המדיניות במועדון.

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

אדומתוק כתב:מדיניות המועדון היא שקובעת ולא רצונה של ציפורה .האמת צריכה להאמר ציפורה לא יכולה להגיב מבלי לחשוב על המערכת.המערכת החליטה כנראה שניר בפרונט יעשה טוב.היום יקבע אם זה עשה טוב או לא.
מעולם לא היה לי רצון להיות באופן קבוע במועדון והעובדה היא שאמרתי שאין לי זמן לזה.אני גם לא מאשים את השיווק היום בתוצאה של מכירת 1500 מנויים.לכולנו ברור ששום מנהל שיווק לא יצליח לתקן מה שניזוק בשנים.כשמבקשים מימני משהו שם אני עוזר .באמת ובתמים אין לי עיניין בזה למרות שגם החברה שנכנסה למכור מנויים ביקשה לא פעם את עזרתי.קוקי אני רק רוצה להבין מהיכן הרוע להפיל על ציפורה למרות שאתה יודע שזו המדיניות במועדון.
לא רוע. אין לי שום דבר אישי נגדה.
חשבתי שדווקא בזמן כזה שג'קי תוקף אותנו בכל הזדמנות ומנצל את הקשרים שלו בכל במה אפשרית.
אז ציפתי שגם ציפורה(בטוח שיש לה קשרים בתקשורת) מתוקף תפקידה כדוברת המועדון שתעמוד מולו ותציג את הצד של המועדון וכל מי שקשור אליו(באישור ובתיאום עם המועדון).
ובכל פעם שמעלים את ג'קי לראיון היא תיהיה שם ותגן/תתקוף לפי מידת הצורך.

עמית,הייתי רציני.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אביאל כתב:בלי להביע עמדה, אני לא מבין למה ביקורת מתפרשת כקנאות, כלקיחת צד, כרדיפה אחר אדם או ככל דבר חוץ מאשר ביקורת.

תודה רבה!!

אגב - אני די מסכים שמלחמת תגובות בתקשורת אינה בדיוק מתפקיד הדובר. גם ההחלטה לשלוח למערכה את קלינגר נראית לי מצויינת.
Amit M כתב:
נו באמת מישל... אני תופס ממך בן אדם יותר רציני מזה
לא מתאים לך לרשום את השטויות הילדותיות האלו

אם אתה רוצה לדבר על הנושא ברצינות (מה שכבר עשיתי גם עם ידידאל ואביב) אתה מוזמן ביום שבת במשחק מול פ"ת.

מצטער על השטויות הילדותיות שאדם לא רציני כמוני רושם, אבל אולי חדל היתממות? הרי זה לא שחס וחלילה מיומו הראשון מאז הגיח לאוויר הרשת (הרבה לפני שנכנסת לתמונה) מדיניות הניהול שם מגדירה מחדש את המושג בולשביקיות, נכון?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אדומתוק

שליחה על ידי אדומתוק »

ההחלטה של המועדון להעמיד את קלינגר בפרונט ולא להיתפתל בגירסאות הוכחה כצודקת.לדעתי גקי עשה טעות איומה כשניסה להאשים את כולם והיתפתל בגירסאות.ועכשיו על כולם לתקוף את גקי על ריבוי הגרסאות .להכין את הקרקע לעירעור.

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

מעניין אותי מאוד מי זה "הנער"?

אותו "נער" גרם לפיצוץ משחק בליגת העל אחרי 26 שנה!!
ואין שום תמונה או שם שלו.
הרי פתחו לו תיק פלילי,סימן שהיה בתחנת משטרה
ואיך זה ששום איש תקשורת לא היה שם על מנת לצלם או לראיין אותו..

גם הטריק של ג'קי להביא קטין(שלא יוכל לעמוד למשפט)
על מנת למזער נזקים,לא הצליח..

סמל אישי של משתמש
morfa

שליחה על ידי morfa »

בהנחה שהוא באמת קטין, אסור לפרסם תמונה שלו.

סמל אישי של משתמש
אדומתוק

שליחה על ידי אדומתוק »

קוקי כתב:מעניין אותי מאוד מי זה "הנער"?

אותו "נער" גרם לפיצוץ משחק בליגת העל אחרי 26 שנה!!
ואין שום תמונה או שם שלו.
הרי פתחו לו תיק פלילי,סימן שהיה בתחנת משטרה
ואיך זה ששום איש תקשורת לא היה שם על מנת לצלם או לראיין אותו..

גם הטריק של ג'קי להביא קטין(שלא יוכל לעמוד למשפט)
על מנת למזער נזקים,לא הצליח..
קטין?
הריי מי שעשה את העבודה הטובה ביותר הוא גקי בן זקן.4 גרסאות ב4 ימים.גם הדיין קורא ומתעניין לפני שניגש לדיון.קלינגר היה מצויין.הגישה של להעמיד את כל הנהלת אשדוד על ספסל כנגד ארז בדש לא עבדה.היום צריכה לצאת הודעה חמורה כנגד גקי על הסחרחורת בגרסאות.זה יבטל את העירעור.

סמל אישי של משתמש
אהרוני

שליחה על ידי אהרוני »

אחלה של דיון פתחתם כאן
אני חושב שרעיון מעולה של הקבוצה לשלוח את קלינגר למערכה
מן הסתם הוא יותר מעניין ויותר מוסיף בתקשורת מאשר ציפורה
(שאגב עושה עבודת קודש)

שלח תגובה