היערכות למשחק מול הפועל פתח תקווה
- The red one
Re: היערכות למשחק מול הפועל פתח תקווה
למה לא להוריד מחירים זה משגע אותי!!
מחירי כרטיסים צריכים להישאר גבוהים אבל יש להוריד את מחירי המנוייםאדום בלב בנשמהההה כתב:למה לא להוריד מחירים זה משגע אותי!!
ככה יעשו יותר מנויים ומי שרוצה להגיע רק למשחקים מרכזים שישלם בהתאם

- The red one
ממש לא. מחיר אחיד של 50 שקל או 30/60 לא ימוטט את אלונה כלכלית ויביא יותר אוהדים.
אף מבוגר לא צריך לשלם 80 שקל על החורבה שנקראת וסרמיל. נעזוב את שגם 60 זה לא זול, אבל זה הגיוני בהחלט.
אף מבוגר לא צריך לשלם 80 שקל על החורבה שנקראת וסרמיל. נעזוב את שגם 60 זה לא זול, אבל זה הגיוני בהחלט.
שיעשו מנויים !!!
זה יוצא כ-40 ש"ח למשחק עבור מבוגר היום
מי שורצה להיות "אוהד" של משחקים גדולים שישלם 80 ,
זה יעודד לעשות מנויים
המנויים חייבים לרדת לפחות במאה שקל
זה יוצא כ-40 ש"ח למשחק עבור מבוגר היום
מי שורצה להיות "אוהד" של משחקים גדולים שישלם 80 ,
זה יעודד לעשות מנויים
המנויים חייבים לרדת לפחות במאה שקל

- The red one
מנויים זה כבר לא רלוונטי.
יש לנו מנהל שיווק מליברפול, לא? איך זה שאני מזהה את הפוטנציאל למספר אוהדים רב במשחק הזה והוא לא? הורדת מחירים תביא איתה עוד אלפייה לוסרמיל ואולי גם שער 3 יפתח.
פשוט חבל. למרות וסרמיל הגרוע כן יש לנו קהל פה שרוצה לבוא אם ההנהלה תבוא לקראתו. אבל לא, 80 שקל כרטיס מבוגר..
יש לנו מנהל שיווק מליברפול, לא? איך זה שאני מזהה את הפוטנציאל למספר אוהדים רב במשחק הזה והוא לא? הורדת מחירים תביא איתה עוד אלפייה לוסרמיל ואולי גם שער 3 יפתח.
פשוט חבל. למרות וסרמיל הגרוע כן יש לנו קהל פה שרוצה לבוא אם ההנהלה תבוא לקראתו. אבל לא, 80 שקל כרטיס מבוגר..
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אדום בלב בנשמהההה כתב:מנויים זה כבר לא רלוונטי.
תן לו קצת יותר ריספקט..
מנהל שיווק הוא בסה"כ עדיין...מנהל שיווק! ולא בעל הדעה.. ודי לחכימא

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- The red one
הוא, מקבלי ההחלטות .. כולם באותה מידה אשמים במנויים הדלים ובמספר הצופים שיכל לגדול הרבה יותר. שום פעולת שיווק לא נעשית למשחקים, פשוט כלום.
עצוב.
עצוב.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אחרי עונת אשתקד, גם השיווק הכי רצחני בעולם לא היה מוכר יותר מ-1,700 מנויים (זו הכמות, אגב) במחירי הנוכחיים שהונחתו מגבוה..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
עזוב את המנויים.. גם כמות האוהדים במשחקים עצמם נמוכים... בקושי עוברים את ה- 3,500 למשחק.. גם פעולות פשוטות כמו תליית פוסטרים בעיר, ג'ינגלים ברדיו, פרסומים בעיתונים, שלטי חוצות, "מבצעים" שונים (למשל משחק פעם ב.. במחיר מוזל או ילדים מתחת לגיל 13 עם חולצות אדומות חינם לשער 3 או מי שקונה אצל אחד מנותני החסות מקבל כרטיס חינם או בהנחה משמעותית.. זה משהו שעוזר לכולם...
ואלו דברים שאריגיא יכול לעשות גם בלי שארז יעצור אותו
ואלו דברים שאריגיא יכול לעשות גם בלי שארז יעצור אותו

אני משקף את דעתם של אוהדים רבים. צריך להפסיק להיות יפי נפש ולעשות את מה שהכי טוב לקבוצה. מצדי שאלונה תקצץ חמש מילון בתקציב הקבוצה ותשקיע בתשתיות ברהט ותל שבע. אבל להביא אותם בכוח ליציע? למה? למה להפוך להיות הפועל ת"א או מכבי חיפה מבחינת סוג אוהדים?messiah כתב:
ללא ספק אחת ההודעות היחידות בפורום שהייתי מציג לראווה בפני התקשורת התל-אביבית כדי להראות את הפנים החדשות ושינוי התדמית החיובי שהקהל הבאר
שבעי עבר.![]()
שבת שלום!
אני לא מבין למה ההנהלה צריכה לרשום בהודעות לעיתונות הערכה לגבי כמות הקהל שהולכת להגיע.
במקום שירשמו בהודעה שאחרי השבוע שהיה ואחרי 2 ניצחונות רצופים הם מצפים מכמה שיותר קהל להגיע.
שישמרו לעצמם את הערכות הטיפשיות שלהם והבכלל לא מועילות.
במקום שירשמו בהודעה שאחרי השבוע שהיה ואחרי 2 ניצחונות רצופים הם מצפים מכמה שיותר קהל להגיע.
שישמרו לעצמם את הערכות הטיפשיות שלהם והבכלל לא מועילות.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
80 שקל זה יקר למשחק בליגה שלנו מה אנשים לא מבינים שם בהתאחדות !!!
אין מנוס עם רוצים לראות יותר קהל במגרשים
תחשבו שאבא בא עם הילד שלו ויוצא ב120 שקל רק כרטיסים איפה כל הדברים שמסביב שכוללים דלק ארטיקים וכ"ו
לדעתי מחיר של 60 50 שקל למבוגר בארץ הוא סביר בהחלט
זה שי!
אין מנוס עם רוצים לראות יותר קהל במגרשים
תחשבו שאבא בא עם הילד שלו ויוצא ב120 שקל רק כרטיסים איפה כל הדברים שמסביב שכוללים דלק ארטיקים וכ"ו
לדעתי מחיר של 60 50 שקל למבוגר בארץ הוא סביר בהחלט
זה שי!

רלוונטי לעונה הבאה בהחלט שאנשים יבינו שאם הם לא עושים מנויים הם לוקחים סיכון בלשלם הרבה במהלך העונה .אדום בלב בנשמהההה כתב:מנויים זה כבר לא רלוונטי.
לגבי השיווק שוב אם מחירי המנויים היו זולים משהו כמו 600 ש"ח אני בטוח שהיו 3000 מנויים ואולי אפילו יותר
בכלל ילד עד גיל 13 להכניס במנויי של 50 ש"ח סימלי או כמו שאמר עמית חולצה אדומה לשער 3 מה רע לבנות את דור העתיד של הקהל
שיווק זה לא משהו של עונה אחת זה שנים של תשתיות ואחרי מה שהיה שנה שעברה אני לא יכול להאשים מישהו אחד בצורה כל כך ברורה אגב גם וסרמיל לא כל כך מזמין לבוא אליו

- The red one
יכול להעשות שיווק בעונה אחת בצורה חדה מאוד.
נכון שבתכל'ס כדורגל זה משחק של תוצאות, וככל שהקבוצה תצליח יותר - יבואו יותר גם בלי להוריד מחירים.
אבל עכשיו למשל, 2 ניצחונות ברצף, משחק בית, בצאת השבת. למה לא שער 3 חולצות אדומות חינם? למה לא מחירים מוזלים? למה בכלל שער 3 סגור?
לא צריך בשביל זה שנים של תשתיות, ממש לא. בסה"כ מחשבה לטובת הקהל ולהוציא טיפה את ה"כסף" כגורם הראשוני בקבוצה, ולא נזכיר שעם שיווק טיפונת יותר אגרסיבי, בהחלט ייתכן שהרווחים בעקבות ההוזלה יהיו גבוהים יותר מהרווחים שיהיו מהמשחק הזה מחר.
נכון שבתכל'ס כדורגל זה משחק של תוצאות, וככל שהקבוצה תצליח יותר - יבואו יותר גם בלי להוריד מחירים.
אבל עכשיו למשל, 2 ניצחונות ברצף, משחק בית, בצאת השבת. למה לא שער 3 חולצות אדומות חינם? למה לא מחירים מוזלים? למה בכלל שער 3 סגור?
לא צריך בשביל זה שנים של תשתיות, ממש לא. בסה"כ מחשבה לטובת הקהל ולהוציא טיפה את ה"כסף" כגורם הראשוני בקבוצה, ולא נזכיר שעם שיווק טיפונת יותר אגרסיבי, בהחלט ייתכן שהרווחים בעקבות ההוזלה יהיו גבוהים יותר מהרווחים שיהיו מהמשחק הזה מחר.