קהל רדום
Re: קהל רדום
בס"ד
הנה המרחק שעליו עומר מדבר:
https://www.youtube.com/watch?v=n71YSKH ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
הנה המרחק שעליו עומר מדבר:
https://www.youtube.com/watch?v=n71YSKH ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
רוצים מקומות פחות טובים.. תאמינו לי שאף אחד לא ירצה לראות משחק מאחורי עמודי התאורה 

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
עומר גומס כתב:
אבל אני כן משווה את שער 3 לגייט 13 של פאו..
שם המרחק הרבה,אבל הרבה יותר גדול ממה שיש אצלנו..
1. לא מזהה הבדל משמעותי, אבל בקטנה.
2. נניח וכן - לא בר השוואה. שם הגוש המעודד מונה כמה אלפים טובים עם גרון פלדה שמעודדים 90 דקות, ולפרקים גם סוחפים איתם את כל האיצטדיון.
3. באופן כללי - אני לא נופל בפח הזה של ללכת עיוור אחרי כביכול "אילנות גבוהים". אמנם אחד הקהלים הטובים בעולם, אבל לא אומר שחייב ללמוד מהם הכל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. דודו עזריה ציין בעבר, ואני מסכים איתו, שתפאורה זה אחלה, אבל יש הרגשה אצלנו שיש יותר מידי "גנרלים" ביציע, יותר מידי דאגות לנושאים כמו תפאורה ופחות מידי דאגה לתכלס שזה לעידוד.
פעם היינו עם שניים וחצי שלטים בגדר, אבל עם כמות יותר גדולה של אנשים שנותנים את הגרון.
2. אני חושב שבחירת השירים שלנו בתחילת המשחק היא נוראית. במשחק האחרון לא עמדתי כהרגלי בגוש של השרופים, אלא בטריבונה ליד, ואין ספק שהשירים הראשונים שאנחנו בדרך כלל שרים (בעיקר "בשבילך אהובתי") הם לא שירים שסוחפים אחריהם את הקהל.
בדקות הראשונות כל יציע 5 עמד בגלל שמדובר בתחילת המשחק אבל השירים פשוט לא היו סוחפים.
מישהו מה אנשים אצלנו מתעקשים לשמור את השיר הטוב ביותר שלנו "ברחובות" לרגעים אחרי שהקבוצה מבקיעה. ואת ה"יאאלה הפועל" לרגעים של מומנטום. הגיע הזמן שאנשים אצלנו יבינו שמדובר ב2 שירים שסוחפים אחריהם אנשים (כמו "אני אדום אדום בנשמה" "הפועל עולה עולה") ולכן צריך לשיר אותם מתחילת המשחק. אנחנו לא צריכים שהקבוצה תיצור את המומנטום אנחנו יכולים ליצור אותו בעצמנו. ברגע שכל שער 5 יצטרף אלינו אנחנו נהיה אלה שניצור את המומנטום. לכן, אנחנו חייבים לשיר את השירים הקצבים, אלה שהקהל מתחבר אליהם, בתחילת המשחק כדי שכולם יצטרפו. וכן, חלק מהעניין זה לשיר שיר במשך כמה דקות, בטח את הלהיטים, ולא לעבור שיר אחרי דקה וחצי. מספיק התקפה אחת של הקבוצה כדי שכולם יצטרפו.
3. הגוש של המעודדים בשער 5 נהיה עלוב. ילדים שבאים שעתיים לפני פתיחת המשחק, תופסים את המקומות של המעודדים ולא שרים במהלך המשחק. כמו בטענות שלי למעלה, אני חושב שאת הגוש האמיתי קובעים האנשים שמעודדים ולא המיקום ביציע. לכן, ממשחק הבית הבא אני הולך לשמור את השורות למטה בטריבונה (השורות מתחת לתופים)לי ולגוש המעודד. הגיע הזמן שנוכיח לכל הילדים בשער 5 שהם לא הופכים להיות הגוש המעודד רק בגלל שהם עומדים ליד התופים וליד חיים, גוש מעודד זה איפה שנמצאים המעודדים, גם אם הם נמצאים בשורות למטה.
4. ונסיים בנימה חיובית. הבנתי שעיתון "מעריב" בחר בנו לקהל המצטיין של הסיבוב. מחמיא, ומלמד על כך שגם שאר הארץ רואים את התהליך שעובר על הקהל שלנו. אומנם העידוד עדיין לא משביע רצון כפי שאמרנו, אבל התמיכה של הקהל בקבוצה השנה, אורך הרוח, הסבלנות, החיבור עם קלינגר, הכל בהחלט מעיד על תהליך חיובי שעובר על הקהל שלנו.
פעם היינו עם שניים וחצי שלטים בגדר, אבל עם כמות יותר גדולה של אנשים שנותנים את הגרון.
2. אני חושב שבחירת השירים שלנו בתחילת המשחק היא נוראית. במשחק האחרון לא עמדתי כהרגלי בגוש של השרופים, אלא בטריבונה ליד, ואין ספק שהשירים הראשונים שאנחנו בדרך כלל שרים (בעיקר "בשבילך אהובתי") הם לא שירים שסוחפים אחריהם את הקהל.
בדקות הראשונות כל יציע 5 עמד בגלל שמדובר בתחילת המשחק אבל השירים פשוט לא היו סוחפים.
מישהו מה אנשים אצלנו מתעקשים לשמור את השיר הטוב ביותר שלנו "ברחובות" לרגעים אחרי שהקבוצה מבקיעה. ואת ה"יאאלה הפועל" לרגעים של מומנטום. הגיע הזמן שאנשים אצלנו יבינו שמדובר ב2 שירים שסוחפים אחריהם אנשים (כמו "אני אדום אדום בנשמה" "הפועל עולה עולה") ולכן צריך לשיר אותם מתחילת המשחק. אנחנו לא צריכים שהקבוצה תיצור את המומנטום אנחנו יכולים ליצור אותו בעצמנו. ברגע שכל שער 5 יצטרף אלינו אנחנו נהיה אלה שניצור את המומנטום. לכן, אנחנו חייבים לשיר את השירים הקצבים, אלה שהקהל מתחבר אליהם, בתחילת המשחק כדי שכולם יצטרפו. וכן, חלק מהעניין זה לשיר שיר במשך כמה דקות, בטח את הלהיטים, ולא לעבור שיר אחרי דקה וחצי. מספיק התקפה אחת של הקבוצה כדי שכולם יצטרפו.
3. הגוש של המעודדים בשער 5 נהיה עלוב. ילדים שבאים שעתיים לפני פתיחת המשחק, תופסים את המקומות של המעודדים ולא שרים במהלך המשחק. כמו בטענות שלי למעלה, אני חושב שאת הגוש האמיתי קובעים האנשים שמעודדים ולא המיקום ביציע. לכן, ממשחק הבית הבא אני הולך לשמור את השורות למטה בטריבונה (השורות מתחת לתופים)לי ולגוש המעודד. הגיע הזמן שנוכיח לכל הילדים בשער 5 שהם לא הופכים להיות הגוש המעודד רק בגלל שהם עומדים ליד התופים וליד חיים, גוש מעודד זה איפה שנמצאים המעודדים, גם אם הם נמצאים בשורות למטה.
4. ונסיים בנימה חיובית. הבנתי שעיתון "מעריב" בחר בנו לקהל המצטיין של הסיבוב. מחמיא, ומלמד על כך שגם שאר הארץ רואים את התהליך שעובר על הקהל שלנו. אומנם העידוד עדיין לא משביע רצון כפי שאמרנו, אבל התמיכה של הקהל בקבוצה השנה, אורך הרוח, הסבלנות, החיבור עם קלינגר, הכל בהחלט מעיד על תהליך חיובי שעובר על הקהל שלנו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
משה אני מסכים עם הרבה
1. לא חושב שדאגה רבה לתפאורה סותרת משהו ממה שאמרת אפשר גם וגם.
2. אפשר להתחיל שהשחקנים עולים ב- ברחובות - מהחלק של אדום עולה.
3. גם אני.
4. לא שם עליהם
3. גם אני.
4. לא שם עליהם

בין הקהל לגדר שהם תולים עלייה יש מרחק..
וגם המרחק בין היציע לדשא גדול משער3..תסתכל על הקומה השנייה..
וגם המרחק בין היציע לדשא גדול משער3..תסתכל על הקומה השנייה..
TheCamels Since 05
"מאז ולעולמים"

"מאז ולעולמים"

- Sir Alex Ferguson
1. במשחק מול קריית שמונה, שעליו דודו דיבר, הקאמלס ג'וניור, שהם כוח חשוב בעידוד, תלו שלטים ולאחר מכן נשארו למטה בטריבונה ולא עלו לגוש המעודד. באותו משחק גם ניר (8 RED כרן בפורום) תלה שלטים וכשסיים כבר לא היה לו מקום בגוש המעודד ולכן גם הוא העדיף להישאר למטה ולעודד משם מאשר להידחס ולהידחף בגוש המעודד למעלה (עוד דוגמא).ירון כתב:משה אני מסכים עם הרבה
3. גם אני.
4. לא שם עליהם
2. לא, האדום עולה עם הלחן של שרית חדד הוא מעולה לעלייה של השחקנים. חשוב רק ישר לאחר מכן לעשות כל היציע עם שער 2 (במשחקים שאפשר כמו מול מכבי). את "ברחובות" צריך לעשות בשריקת הפתיחה של המשחק כשלפני השריקה אומרים לכל שער 5 להרים ידיים ככה נשתף את כל השער מהתחלת המשחק.
4. ירון, חושב שזה יפה שהם שמו לב למגמה שעוברת על הקהל שלנו. חושב שכיף לראות את התהליך שעובר על הקהל שלנו מבחינת ההתבגרות שלו.
אני לא מאמינה שאפשר לשבת מתחת לתופים, קשה לנהל קהל ככה. אם אתה רוצה לשמור מקום זה מעולה. בוא נשמור את המקומות מעל התופים כמו שצריך (וזה ממש לא סיפור. אפשר שהאנשים שנכנסים ראשונים ישימו צעיפים או שלטי "שמור" פשוט כחלק מהכנה לכל משחק). וכן, אני מסכימה בקשר לעדיפות של שלטים על עידוד, אבל ברגע ששומרים מקומות זו לא אמורה להיות בעיה.משה אוחיון כתב: 1. במשחק מול קריית שמונה, שעליו דודו דיבר, הקאמלס ג'וניור, שהם כוח חשוב בעידוד, תלו שלטים ולאחר מכן נשארו למטה בטריבונה ולא עלו לגוש המעודד. באותו משחק גם ניר (8 RED כרן בפורום) תלה שלטים וכשסיים כבר לא היה לו מקום בגוש המעודד ולכן גם הוא העדיף להישאר למטה ולעודד משם מאשר להידחס ולהידחף בגוש המעודד למעלה (עוד דוגמא).
2. לא, האדום עולה עם הלחן של שרית חדד הוא מעולה לעלייה של השחקנים. חשוב רק ישר לאחר מכן לעשות כל היציע עם שער 2 (במשחקים שאפשר כמו מול מכבי). את "ברחובות" צריך לעשות בשריקת הפתיחה של המשחק כשלפני השריקה אומרים לכל שער 5 להרים ידיים ככה נשתף את כל השער מהתחלת המשחק.
4. ירון, חושב שזה יפה שהם שמו לב למגמה שעוברת על הקהל שלנו. חושב שכיף לראות את התהליך שעובר על הקהל שלנו מבחינת ההתבגרות שלו.
מסכימה לחלוטי בקשר לשירים. "ברחובות" עם שריקת הפתיחה, וזה לגמריי אפשרי. גם היציע די מכיר את השיר טוב. וגם שרית חדד הוא מעולה לעלייה כי הוא מתחיל שקט ובסוף ממש רץ. בנגידו ל"בשבילך אהובתי" שהו א סתם שקט, ואני לא בטוחה אם היום, כשיש לנו יחסית מאסה גדולה שלשירים שווה לשיר אותו בכלל.
בקשר לעניין עם מעריב - אםילו ב"הארץ" התחילו להתלהב מאיתנו. אני חושבת שזה טוב וזה מציג את הקבוצה באורך מוצלח יותר - טוב מול אלונה. טוב מול השחקנים הקיימים והפוטנציאלים להגעה. תקשורת ופרסום זה חשוב. מ'לעשות, זה העולם שאחנו חיים בו.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
אני לא יודע מה כל כך התלהבתם ממעריב... הוא יותר עקץ אותנו שם מאשר פירגן.
- Sir Alex Ferguson
1. אי אפשר לשמור את המקום מעל התופים. יש ילדים שמגיעים עוד לפני שהשער נפתח ומחכים לפתיחת השער כדי להיכנס ראשונים. הסיכוי היחידי הוא אם אותם אוהדים שמגיעים לתלות שלטים (במידה והם מגיעים ממש מוקדם או הרבה לפני תחילת המשחק) ימצאו שיטה לתפוס לגוש המעודד את המקום (בזמנו שמנו שלט קרוע שהיה לנו כדי לתפוס מקום).crazyred כתב: אני לא מאמינה שאפשר לשבת מתחת לתופים, קשה לנהל קהל ככה. אם אתה רוצה לשמור מקום זה מעולה. בוא נשמור את המקומות מעל התופים כמו שצריך (וזה ממש לא סיפור. אפשר שהאנשים שנכנסים ראשונים ישימו צעיפים או שלטי "שמור" פשוט כחלק מהכנה לכל משחק). וכן, אני מסכימה בקשר לעדיפות של שלטים על עידוד, אבל ברגע ששומרים מקומות זו לא אמורה להיות בעיה.
מסכימה לחלוטי בקשר לשירים. "ברחובות" עם שריקת הפתיחה, וזה לגמריי אפשרי. גם היציע די מכיר את השיר טוב. וגם שרית חדד הוא מעולה לעלייה כי הוא מתחיל שקט ובסוף ממש רץ. בנגידו ל"בשבילך אהובתי" שהו א סתם שקט, ואני לא בטוחה אם היום, כשיש לנו יחסית מאסה גדולה שלשירים שווה לשיר אותו בכלל.
בקשר לעניין עם מעריב - אםילו ב"הארץ" התחילו להתלהב מאיתנו. אני חושבת שזה טוב וזה מציג את הקבוצה באורך מוצלח יותר - טוב מול אלונה. טוב מול השחקנים הקיימים והפוטנציאלים להגעה. תקשורת ופרסום זה חשוב. מ'לעשות, זה העולם שאחנו חיים בו.
2. ברור שזה לא אופטימלי להיות מתחת לתופים אבל אחרי סיבוב שלם שנדחפתי, נדחסתי ובעיקר ראיתי שהגוש המעודד שלנו הולך לאיבוד בין הילדים הגיע הזמן לעשות מעשה.
שוב אני אומר, לדעתי הגוש המעודד הוא איפה שנמצאים אלה שמעודדים ולא לפי מקום ישיבה. נבדוק את זה כבר במשחק הבית מול מכבי פתח תקווה.
3. גילוי נאות, לא קראתי את הכתבה במעריב אלא רק שמעתי מחבר שלומד איתי שבחרו בנו לקהל הסיבוב.
1. הצעת את הפיתרון בעצמך, תולי השלטים יכולים לרוש - צעיפים שלט קרוע שליטים, ממש לא משנה מה..משה אוחיון כתב: 1. אי אפשר לשמור את המקום מעל התופים. יש ילדים שמגיעים עוד לפני שהשער נפתח ומחכים לפתיחת השער כדי להיכנס ראשונים. הסיכוי היחידי הוא אם אותם אוהדים שמגיעים לתלות שלטים (במידה והם מגיעים ממש מוקדם או הרבה לפני תחילת המשחק) ימצאו שיטה לתפוס לגוש המעודד את המקום (בזמנו שמנו שלט קרוע שהיה לנו כדי לתפוס מקום).
2. ברור שזה לא אופטימלי להיות מתחת לתופים אבל אחרי סיבוב שלם שנדחפתי, נדחסתי ובעיקר ראיתי שהגוש המעודד שלנו הולך לאיבוד בין הילדים הגיע הזמן לעשות מעשה.
שוב אני אומר, לדעתי הגוש המעודד הוא איפה שנמצאים אלה שמעודדים ולא לפי מקום ישיבה. נבדוק את זה כבר במשחק הבית מול מכבי פתח תקווה.
3. גילוי נאות, לא קראתי את הכתבה במעריב אלא רק שמעתי מחבר שלומד איתי שבחרו בנו לקהל הסיבוב.

2. הבעיה שקשה לנהל את הגוש כשהוא למטה, הוא פחות משמעותי ולא יצליח לסחוף אחריו את יתר "המתנדנדים" (לא אלה שלא מעודדדים אף פעם אלא אלה שמעודדים לעיתים).
אתה מאבד את היתרונות בלשבת ביחד.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
שמרנו במשחק נגד מכבי כ- 20 מקומות זו לא בעיהמשה אוחיון כתב: 1. אי אפשר לשמור את המקום מעל התופים. יש ילדים שמגיעים עוד לפני שהשער נפתח ומחכים לפתיחת השער כדי להיכנס ראשונים. הסיכוי היחידי הוא אם אותם אוהדים שמגיעים לתלות שלטים (במידה והם מגיעים ממש מוקדם או הרבה לפני תחילת המשחק) ימצאו שיטה לתפוס לגוש המעודד את המקום (בזמנו שמנו שלט קרוע שהיה לנו כדי לתפוס מקום).
השאלה מי שורד שם כי זה בשיא הצפיפות על 20 מקומות 40 חברה
ושוב אני אומר מי שלא מעודד חייבים להעיף אותו מהגוש
פשוט בפנים להגיד לאותו ילד נער - עוף מפה!!!

- The red one
מה זה פשוט להעיף ירון? אתה מנהל וסרמיל ולא ידעתי על זה?
אין לך שום זכות לבוא לבן אדם ששילם 40/80 שקל כרטיס ולהגיד לו בפנים "עוף מהמקום הזה". שום זכות שבעולם. אם תיפול על הבן אדם הפשוט, הוא יזוז אחרי קצת צעקות ואם תיפול על אחד שעומד על שלו - הוא זה שיעיף אותך לכל הרוחות.
אתה מדבר שטויות, להעיף אנשים רק כי בא לך? סבבה, עידוד והכל אבל אל תשכח שהמקומות לא שמורים ולא מסומנים ולכל אחד יש זכות לשבת ו/או לעמוד איפה שבא לו!
תתכננו את זה אחרת אולי זה יעבוד, אסור לך בשום פנים ואופן לבוא לבן אדם ולהגיד לו "עוף מפה" כי הוא לא מעודד.
מעצבן, אבל זה המצב. גם לי בא להגיד "עוף מפה" למלא אנשים של באים לי טוב בעין במקומות ציבוריים, אבל זה מקום ציבורי - הבן אדם שילם כרטיס בדיוק כמוני - אז איך אני אעיף אותו?
אין לך שום זכות לבוא לבן אדם ששילם 40/80 שקל כרטיס ולהגיד לו בפנים "עוף מהמקום הזה". שום זכות שבעולם. אם תיפול על הבן אדם הפשוט, הוא יזוז אחרי קצת צעקות ואם תיפול על אחד שעומד על שלו - הוא זה שיעיף אותך לכל הרוחות.
אתה מדבר שטויות, להעיף אנשים רק כי בא לך? סבבה, עידוד והכל אבל אל תשכח שהמקומות לא שמורים ולא מסומנים ולכל אחד יש זכות לשבת ו/או לעמוד איפה שבא לו!
תתכננו את זה אחרת אולי זה יעבוד, אסור לך בשום פנים ואופן לבוא לבן אדם ולהגיד לו "עוף מפה" כי הוא לא מעודד.
מעצבן, אבל זה המצב. גם לי בא להגיד "עוף מפה" למלא אנשים של באים לי טוב בעין במקומות ציבוריים, אבל זה מקום ציבורי - הבן אדם שילם כרטיס בדיוק כמוני - אז איך אני אעיף אותו?
אבל אם הבן אדם לא מעודד למה לו לשבת איפה שהמעודדים ?!
רק בשביל להגיד ישבתי איפה שהמעודדים ??? יש נספיק מקומות באיצטדיון ששם לא מעודדים שילך לשבת שם אם לא בא לו לעודד
רק בשביל להגיד ישבתי איפה שהמעודדים ??? יש נספיק מקומות באיצטדיון ששם לא מעודדים שילך לשבת שם אם לא בא לו לעודד
- The red one
אתם צודקים בעניין באשכול, אבל לעשות דבר כזה שירון מציע (לבוא לבן אדם ולהגיד לו בפנים עוף מכאן אתה לא יכול לעמוד כאן) זה דבר אסור.
בשום מקום לא חייב שהכניסה ליציע המעודדים בשער 5 מחייבת להוציא את הגרון 90 דקות.
בשום מקום לא חייב שהכניסה ליציע המעודדים בשער 5 מחייבת להוציא את הגרון 90 דקות.