https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 91506.html" onclick="window.open(this.href);return false;
מפיו של הקפטן :
קרקוב נתנה הצעה טובה אבל אני מבין את ב"ש !
זה שי !
לא פראיירים - מאור נשאר!
Re: לא פראיירים - מאור נשאר!
בס"ד
מאור מגלה בגרות ונאמנות למועדון ועל כך הוא ראוי להמון הערכה.
גם אני מסכים על כך שצריך לשדרג למאור את החוזה,חותמים פה עם שחקנים זרים שבאו לעונת פרישה חוזים שקרובים ל200 אלף דולר ולשחקנים שבאמת מגיע כמו מאור מקבלים סכום נמוך בהרבה.
חוזה משודרג עם סעיף יציאה לאירופה שגובה סכומו נקבע בשיתוף בין מאור לקבוצה יעשה טוב לכולנו.
מאור מגלה בגרות ונאמנות למועדון ועל כך הוא ראוי להמון הערכה.
גם אני מסכים על כך שצריך לשדרג למאור את החוזה,חותמים פה עם שחקנים זרים שבאו לעונת פרישה חוזים שקרובים ל200 אלף דולר ולשחקנים שבאמת מגיע כמו מאור מקבלים סכום נמוך בהרבה.
חוזה משודרג עם סעיף יציאה לאירופה שגובה סכומו נקבע בשיתוף בין מאור לקבוצה יעשה טוב לכולנו.
אאחחח....
מליקסון - ערן לוי- דוד רביבו
איזו שלישייה קטלנית.
חסר לי החלוץ הנוסף וסלאמתק.
מליקסון - ערן לוי- דוד רביבו
איזו שלישייה קטלנית.
חסר לי החלוץ הנוסף וסלאמתק.

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: לא פראיירים!
אריק כתב:אי אפשר למכור את מאור בכל הצעה שתגיע. אני מבין את התחושות של מאור ואני יודע שהוא
כרגע שפוף מתמיד כי ויסלה היתה משדרגת אותו מבחינה כלכלית בצורה משמעותית. אני מקווה
שהוא יצליח לצאת מהבאסה ואני חושב שגם במועדון צריכים לבוא קצת לקראתו מבחינה כלכלית
כיוון שהוא נותן את הנשמה שלו למועדון כבר שנתיים וחצי.
מהתחלה אמרתי שבמידה ותהיה הצעה הולמת, במועדון לא יכולים מוסרית לעמוד בדרכו. מאידך, זכותו הלגיטימית בהחלט של המועדון לעמוד על שלו אם ההצעה המוגשת אינה מספקת ע"פ הגיון בסיסי ושכל ישר!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
בס"ד
ע"פ עיתון ידיעות הנגב למרות שמאור הוציא תגובה לתקשורת שהוא שמח להישאר ומבין את הנהלת המועדון,מאור לקח את אי השחרור בצורה קשה ואף הזיל דמעה במשרדי המועדון.
אפשר להבין את מאור,הוא לא ילד הוא כבר בן 26 ויכול להיות שהמועדון מונע ממנו הזדמנות שלא תחזור.
ע"פ עיתון ידיעות הנגב למרות שמאור הוציא תגובה לתקשורת שהוא שמח להישאר ומבין את הנהלת המועדון,מאור לקח את אי השחרור בצורה קשה ואף הזיל דמעה במשרדי המועדון.
אפשר להבין את מאור,הוא לא ילד הוא כבר בן 26 ויכול להיות שהמועדון מונע ממנו הזדמנות שלא תחזור.
אפשר לחשוב מנעו ממנו הצעה לשחק בליגה ספרדית.. רק מנעו ממנו להרוויח יותר כסף
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
niv1 כתב:אפשר לחשוב מנעו ממנו הצעה לשחק בליגה ספרדית.. רק מנעו ממנו להרוויח יותר כסף
תתפלא, הליגה הפולנית הרבה יותר איכותית משמקובל לחשוב!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר