אני אומר המחצית הכי טובה של באר שבע העונה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

Re: אני אומר המחצית הכי טובה של באר שבע העונה

שליחה על ידי אריק »

נדב סגרון כתב:
שמע אריק אין ספק שאתה צודק ,אבל אני פשוט לא יכול שלא להיות המום על המשפט שכתבת על אילוז פששש...
דעתי על אילוז היתה שלילית במשך תקופה ארוכה, אבל אביתר התבגר ונותן עונה לא רעה בכלל.
נכון, הוא עדיין עושה טעויות שבא לך להרוג אותו, אבל אביתר די יציב העונה , נותן את המקסימום
ומאוד מחויב לקבוצה (זה חשוב מאוד) בניגוד לכמה אחרים. זה הכי קל הגיד שצריך להביא מגן ימני
אבל בפועל אין כאלה בשוק שרוצים/יכולים לבוא. ראינו כבר בעבר את גלארסה, קידר ועוד והתווכחנו
לדעת שאילוז לא כזה גרוע. אני חושב שגם מבחינה הגנתית הוא מאוד השתפר ואני די מבסוט העונה
על אילוז.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אילוז במחצית הראשונה היה השחקן הכי גרוע ששיחק בהפועל ב"ש בשנתיים האחרונות, כל כדור שקיבל איבד אותו ישר, הסתבך עם עצמו גם כשהיה פנוי ולא העביר מסירה מדוייקת אחת...
לא יודע מה אמר לו ניר במחצית או מה הוא עשה עם עצמו אבל במחצית השנייה ראינו את האילוז שאנחנו רוצים לראות, שקט, עם בטחון מכיר את התפקיד, ומחפה על הבלמים (והוא חיפה לפחות שלוש פעמים) כבונוס הוא גם עלה להתקפה ואם אני לא טועה המסירת רוחב שלו היא זו שהביאה לפנדל.
לא יודע איך קורה ששחקן נותן משחק עם כזה הבדל בין שתי המחציות אבל מישהו בקבוצה צריך לעבוד איתו על מנטאליות, לעלות ככה מההתחלה...

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

ואני רק שואל:
מתי יבוא הרגע הזה שאמר "זה היה המשחק (השלם!!!) הכי טוב של באר שבע העונה"?
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

8red כתב:ואני רק שואל:
מתי יבוא הרגע הזה שאמר "זה היה המשחק (השלם!!!) הכי טוב של באר שבע העונה"?
צריך עוד עונה (הלוואי והרבה יותר ) עם קלינגר על הקווים כדי לקבל תוצר כזה.זה שינוי שלוקח זמן.
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

שליחה על ידי נדב סגרון »

אריק כתב:
דעתי על אילוז היתה שלילית במשך תקופה ארוכה, אבל אביתר התבגר ונותן עונה לא רעה בכלל.
נכון, הוא עדיין עושה טעויות שבא לך להרוג אותו, אבל אביתר די יציב העונה , נותן את המקסימום
ומאוד מחויב לקבוצה (זה חשוב מאוד) בניגוד לכמה אחרים. זה הכי קל הגיד שצריך להביא מגן ימני
אבל בפועל אין כאלה בשוק שרוצים/יכולים לבוא. ראינו כבר בעבר את גלארסה, קידר ועוד והתווכחנו
לדעת שאילוז לא כזה גרוע. אני חושב שגם מבחינה הגנתית הוא מאוד השתפר ואני די מבסוט העונה
על אילוז.
מסכים איתך.אפרופו התבגרות תסתכל בתקציר של המשחק אחרי הפנדל שלנו שכולם רצו להתחבק אפשר לראות אותו בצד רץ ולוקח את הכדור שיש לזה שני דברים חשובים,אחד זה לא לתת לקבוצה השניה להתחיל את המשחק מהר דבר שכבר קרה לנו,ודבר שני לעורר את החברה ולהראות להם שזה לא מספיק,אני לפחות אוהב לראות דברים כאלה אצל שחקנים..
תמונה

סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הילה חדד »

אריק כתב:
על אילוז.
ממש מזרח תיכון חדש לקרוא מה שכתבת!

מבסוטה עליך, אריק :)
תמונה

סמל אישי של משתמש
ארז3333

שליחה על ידי ארז3333 »

חברים, אריק בּחור אינטיליגנט. חושבני ששיפּוטו ענייני. למרות שאילוז היה גרוע בּתור מגן ימני בּעבר, ניכּר העונה שהוא יציב בּיכולת סבירה או סבירה מינוס.

בּעבר טענתי בּרמה הערכּית נטו, ששחקן שרץ להחטיף לאוהדים, חייב לעוף (עם המאמן ששלח אותו). המועדון החליט אחרת, ומאז זרמו הרבּה מים בּנהר אין. צריך לדעת לשחרר, ולנסות לשכּוח.

בּרמה המקצועית, אעדיף לראות את אילוז בּקישור. שם יתרום יותר, ושגיאותיו תהינה פּחות קריטיות. זאת בּהנחה שיובא מגן ימני ראוי.

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

מבחינה התקפית אילוז מתפקד כמגן מעולה, ותמיד הבעיה הייתהההגנה.
כשרוצים לחזק את ההתפקה אילוז הוא אפשרות מעולה כמגן.

אבל אני חייבת לומר - כן, הוא עושה טעויות אבל גם אני מרגישה שהוא מתחשל ומתחיל לעשות הגנה. אולי עובדים איתו על זה :)
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

שלח תגובה