56%

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שמעון א
Title: CrazyRed

Re: 56%

שליחה על ידי שמעון א »

זה שי ! כתב:

יפה וזה מה שאני אומר פה שהקבוצות שהיו עם תקציב גדול דרסו את הליגה
בני סכנין וקרית שמונה עשו ככל העולה אל רוחם בליגה הזאת בגלל שהיה להם תקציב גדול ..!!
מה עם הכוח שלך שעלו עם תקציב מסריח ויכולת עלובה .. תיראה באיזה מקום הם היום אריק אין מנוס מלהעייף את גיא לוי עד שהוא לא ישתנה ...!!
ואל תגיד לי הפועל פתח תיקווה ... אולי הם סימו במקום השני אבל לפחות הם שיחקו כדורגל התקפי ... ותראה תמיקום שלהם היום בליגת העל ככה בונים קבוצה ולא כמו שגיא לוי מחכה את דודו דהן מהכוח ..!
עדין לא ראו קבוצה עם תקציב של 14 מליון בליגה אז תסיק לבד מסקנות
ושיים לב שאתה אומר שאני מגזים בתקציבים יש לך את קרית אתא ואת הפועל ירשולים שמשחקת בלי זריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אז אל תבוא ותגיד לי שאני חולם
זה שי !
אז זהו. שהקבוצות האלו לא דרסו את הליגה!!!! גם לא סכנין וקיריית שמונה. תכנס לאתר ONE ותבדוק שנה אחרי שנה אחורה. ותראה שאחוזי ההצלחה (ועל זה הנושא!!!!!!) של הקבוצות שעלו ליגה הם לא בשמיים.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

08\07 הכח רמת גן, והפועל פ"ת. מקום ראשון עם 57 נק'. 57%
07\06 קיריית שמונה ובני סכנין. מקום ראשון 64 נק'. 64%
06\05 מכבי הרצילה הכח רמת גן מקום ראשון 57 נק'. 57%
05\04 כפר סבא ונתניה מקום ראשון 56 נק'. 56%
04\03 הפועל חיפה נצרת עילית 55 נק'. 55%
03\02 אח"י נצרת סכנין 58 נק'. 58%
02\01 הפועל כפר סבא בני יהודה 63 נק'. 63%

01\00 הפועל ב"ש וקיריית גת 62 נק' 54%.
בעונה שהפועל ב"ש עלתה מספר המחזורים בליגה היה 38. ולא 33 כמו העונות האחרות. בתום 33 מחזורים, היה פלייאוף עם עוד 5 משחקים. לכן 38. 62 נקודות כפול 100 אחוז. לחלק 114 בקופה. 54% הצלחה.

פרט להכח לרמת גן, בעונת העלייה השנייה שלה, לכל הקבוצות היה תקציב של מינימום 10 מיליון שקלים.

יאללה כפרה עליך. אין לי כח להתווכח באמת. אני מקווה שבעזרת השם גם נשחק כדורגל יפה וגם נעלה ליגה. (וגם עם 80% הצלחה :) )

סמל אישי של משתמש
שלומי
Title: שער 2

שליחה על ידי שלומי »

שמעון שמעון

אתה משווה את ה56% ל54% של עונת העליה???

אתה באמת לא רואה את הפערים במשחקים??

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

שלומי כתב:שמעון שמעון

אתה משווה את ה56% ל54% של עונת העליה???

אתה באמת לא רואה את הפערים במשחקים??
רואה אחי. הפערים הם בהחלט עצומים.
אבל אל תשכח שבעונת העליה הקודמת, הפריצה של הפועל ב"ש הגיע רק במחזור ה 20 במשחק הדרבי מול בית"ר ב"ש. ניצחנו 1-3 ואז החל המפנה. ואז היינו במקום העשירי ורק 2 קבוצות עלו ליגה. היום אנחנו מחזור 13, מקום 3, ובסוף העונה 5 קבוצות עולות ליגה.
אני רק מנסה להגיד, שאני חושב שאנחנו צריכים להיות סבלניים. החליפו פה הרבה מאמנים וזה לא עזר. בגלל זה אני חושב שצריך להיות סבלניים בקשר לגיא לוי. לא אמרתי פה שהקבוצה של היום מזכירה את זאת של העלייה ב 2001. ממש לא.

סמל אישי של משתמש
שלומי

שליחה על ידי שלומי »

כשהחלפנו מאמן.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

שלומי כתב:כשהחלפנו מאמן.
לופא הגיע במחזור העשירי. זינו פתח את הכיס והביא 6 שחקנים חדשים. אמולה, אבולבן, אייזנברג, רוזבן, עמר, אופיר חיים.

ולפני שלופא הגיע במחזור העשירי, הספקנו להחליף שלושה מאמנים. לחמן, שלמה שרף, וסימון צציאשוולי. לא כל פעם שמפטרים מאמן זה עושה טוב לקבוצה. ומי כמונו, אוהדי הפועל ב"ש, יודעים את זה.

סמל אישי של משתמש
שלומי

שליחה על ידי שלומי »

שמעון א כתב: לופא הגיע במחזור העשירי. זינו פתח את הכיס והביא 6 שחקנים חדשים. אמולה, אבולבן, אייזנברג, רוזבן, עמר, אופיר חיים.

ולפני שלופא הגיע במחזור העשירי, הספקנו להחליף שלושה מאמנים. לחמן, שלמה שרף, וסימון צציאשוולי. לא כל פעם שמפטרים מאמן זה עושה טוב לקבוצה. ומי כמונו, אוהדי הפועל ב"ש, יודעים את זה.
עדיף לפטר פעם אחת אבל להביא את המאמן הנכון.

וכולנו יודעים ששלמה הובא למחזור בגלל הנוכלות של זינו. סימון אימן בגלל שלא היה מאמן עד הגעת קדוש

שלח תגובה