מה היה רע לקחת את שמעון אבואצירא אני לא מבין

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dardasmiley

Re: מה היה רע לקחת את שמעון אבואצירא אני לא מבין

שליחה על ידי dardasmiley »

עמית, הגיוני מאוד מה שאתה אומר בנוגע לפתיחת הטופיקים, אבל רובנו ניזונים מהתקשורת ומה שהיא מפרסמת, אם יש דברים שאנחנו לא יודעים, נשמח אם תשתף אותנו בהם, כמו למי פנו, למי לא יפנו, והאם במועדון בכלל מבינים שצריך חלוצים כי תקופת ההעברות אוטוטו נסגרת ולא נרשמת תנועה בגזרה הזו...

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

אהרוני כתב: שטויות
כאילו אין ספק שקרית שמונה קבוצה יותר טובה מאיתנו השנה אבל עדיין
אני מאמין שמבש יותר תופסים
בטח שגם הקהל מוסיף, לקרית שמונה אין כמעט קהל
אני מאמין שבסוף ביננו לבינהם זה רק עניין של כסף
אל תהייה כ"כ בטוח.
הפועל באר שבע נתפסת במרכז כקבוצה דיי שנואה בקרב שחקנים, זה גם משהו שמרחיק אותם.

אני לא חושב שק"ש טובה יותר מב"ש, אבל כמו שרשמתי הרבה יותר אטרקטיבית לכל שחקן... גם מקום טוב, גם מועדון שנתפס חם, גם מגיעים בידיעה שיהיה להם יותר קל לקבל מקום של קבע בהרכב (קבוצה שלא עמוסה בכוכבים, ולמרות שרב"ש נותן עדיפות לפעמים לצעירים המקומיים וטוב שכך).
אל תשכח גם שהשנה הקבוצה תלחם חזק על מקום באירופה, וזה גם שיקול.

עם שחקנים כמו אבוחצירא למשל, אין בעיה לשרצקי לתת פייט לאלונה בקטע הכספי

dardasmiley כתב:עמית, הגיוני מאוד מה שאתה אומר בנוגע לפתיחת הטופיקים, אבל רובנו ניזונים מהתקשורת ומה שהיא מפרסמת, אם יש דברים שאנחנו לא יודעים, נשמח אם תשתף אותנו בהם, כמו למי פנו, למי לא יפנו, והאם במועדון בכלל מבינים שצריך חלוצים כי תקופת ההעברות אוטוטו נסגרת ולא נרשמת תנועה בגזרה הזו...
לא רובנו, כולנו ניזונים בעיקר מתקשורת.. אבל אני יכול לומר לך שגם תקשורת ניזונה משמועות של אוהדים.
בכל אופן, לא רשמתי את זה כי אני יודע משהו שאחרים לא... זה ממש לא בקטע הזה... גם לי אין מושג לכמה ולמי בדיוק פנו ומה היה שם... חוץ מכמה שמות בודדים אין לי מושג אילו שחקנים במו"מ אמיתי עם המועדון... זה היה נטו בקטע של אין מה לשפוט את המועדון בקטע הזה שלכולנו אין את התמונה המלאה.
והאם הם יודעים שחסר חלוץ? אם אני מבין נכון קלינגר מודע לעובדה שחסר חלוץ, אבל לא באמת באמת לחוץ להחתים אחד כזה, הוא יודע שיוכל להתסדר עם לוי ובסיט ואסולין.
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

Amit M כתב:אל תהייה כ"כ בטוח.
הפועל באר שבע נתפסת במרכז כקבוצה דיי שנואה בקרב שחקנים, זה גם משהו שמרחיק אותם.

אני לא חושב שק"ש טובה יותר מב"ש, אבל כמו שרשמתי הרבה יותר אטרקטיבית לכל שחקן... גם מקום טוב, גם מועדון שנתפס חם, גם מגיעים בידיעה שיהיה להם יותר קל לקבל מקום של קבע בהרכב (קבוצה שלא עמוסה בכוכבים, ולמרות שרב"ש נותן עדיפות לפעמים לצעירים המקומיים וטוב שכך).
אל תשכח גם שהשנה הקבוצה תלחם חזק על מקום באירופה, וזה גם שיקול.

עם שחקנים כמו אבוחצירא למשל, אין בעיה לשרצקי לתת פייט לאלונה בקטע הכספי.

עניין ששייך לנחלת העבר, לעידן ז'ינו, עם כל הדיר חזירים ומוסר התשלומים הירוד שהיה נהוג פה. כיום קיים רק עניין המרחק שמרתיע, ולמרות העדיפות העונה של קרית שמונה, אני עדיין חושב שבסה"כ הכללי באר שבע נחשבת אטרקטיבית יותר.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
ADIR

שליחה על ידי ADIR »

דווקא אני יודע שבאר שבע נתפסת כקבוצה גדולה ביחס לליגה שלנו,השכר פה לא יכול להשתוות לקריית שמונה,האוהדים,המרחק מהמרכז סך הכול שעה ו10 דק',לדעתי שטויות.
תמונה

שלח תגובה