גיא עזורי - סגירת חשבון בתסריט חלומי!!
Re: גיא עזורי - סגירת חשבון בתסריט חלומי!!
לא יאמן איך עדיין לא עשו כתבה על מי שלא הצליח לגמור עונה במועדון.לוקח לכולם זמן להכיר את גונב הדעת.אזגי מצחיק אך צודק .איך מאמן כמו עזורי מסוגל להתבזות ולא לוקח אחריות.למאמנים כמו עטר ומלמיליאן זה בחיים לא היה קורה.האם עזורי מבין שגמר את הקרירה ההזויה כמאמן????
לא מבין אתכם.. מבין לגמרי את עזורי... זאת העבודה שלו! מזה הוא משיג את הכסף שלו! תחשבו עכשיו במה שאתם עובדים נגיד עשיתם משהו לא טוב ומפטרים אתכם בלי לקבל פיצוים מתאימים זה נראה לכם הגיוני?!
באמת שאני לא מבין את השנאה שלכם כלפיו.. בסדר נכשל היה עברנו... לא חסרים מאמנים שנכשלו פה..(חוץ מזה שלפי צבירת נקודות יש לו אפילו יותר מקלינגר עם סגל חלש יותר אבל למה שזה ישנה לכם משהו..)
באמת שאני לא מבין את השנאה שלכם כלפיו.. בסדר נכשל היה עברנו... לא חסרים מאמנים שנכשלו פה..(חוץ מזה שלפי צבירת נקודות יש לו אפילו יותר מקלינגר עם סגל חלש יותר אבל למה שזה ישנה לכם משהו..)
שונאים אותו כי הוא שיקר והכפיש עיר שלמה כדי להסתיר את הכישלון שלו.niv1 כתב:לא מבין אתכם.. מבין לגמרי את עזורי... זאת העבודה שלו! מזה הוא משיג את הכסף שלו! תחשבו עכשיו במה שאתם עובדים נגיד עשיתם משהו לא טוב ומפטרים אתכם בלי לקבל פיצוים מתאימים זה נראה לכם הגיוני?!
מקווה שאף אחד אף פעם לא יקח את האפס הזה.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
ועל הדרך סיכן מאוד מאוד מאוד את עתיד המועדון כשאלונה הודיעה את מה שהודיעה.
בכל מקרה, צריך גם לקחת דברים בפרופורציות וכשמשחקים נגד קבוצה שלו לא יתעסק 90 דק' בעזורי ולהתלהב מקריאות מיציע ליציע בלי סוף כמו שהיה בשבת האחרונה.
בכל מקרה, צריך גם לקחת דברים בפרופורציות וכשמשחקים נגד קבוצה שלו לא יתעסק 90 דק' בעזורי ולהתלהב מקריאות מיציע ליציע בלי סוף כמו שהיה בשבת האחרונה.
הבן אדם אפס מאופס הנזק שהוא גרם לעיר באר שבע ולקבוצה לא יירפא עוד שנים,יש מי שלמעלה משלם לו בריבית דריבית,פרוספר אזגי הוא השליח שלו הלוואי שישפיל אותו עד עפר.
כאוהד של הקבוצה מזה עשרים שנה אני אומר לכם שאף אחד לא גרם נזק כזה כמו שהוא עשה ולכן אני שונא אותו כל כך ולא מסוגל לסלוח לו.
הוא יכול להגיד קדיש על הקריירה שלו ושיילך לעזאזל.
אני רק יכול להגיד לכם שלמשחק האחרון הגעתי מהצפון רק כדי לראות את הנפילה של הזבל הזה.
כאוהד של הקבוצה מזה עשרים שנה אני אומר לכם שאף אחד לא גרם נזק כזה כמו שהוא עשה ולכן אני שונא אותו כל כך ולא מסוגל לסלוח לו.
הוא יכול להגיד קדיש על הקריירה שלו ושיילך לעזאזל.
אני רק יכול להגיד לכם שלמשחק האחרון הגעתי מהצפון רק כדי לראות את הנפילה של הזבל הזה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ואגב - לא פרייאר אזגי.. בהתאם לכללי המשחק המלוכלך של המתחזה השרלטן, החליט להשפילו עד עפר..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
דווקא אני מקווה שהוא ימשיך לאמן (או איך שקוראים לדרך בה הוא מדריך קבוצות) או שקבוצה אחרת תיקח אותו (לא הגיוני ולא יקרה) ככה שתהיה לנו אפשרות לבוא,לקלל אותו ולתת לו בראש.
גועל נפש,בא לי להקיא עליו,מה שמעניין אותו עכשיו זה רק הכסף.
ועוד משהו,לא יודע מה איתכם אבל כשאני ראיתי את הראיון שלו בחדשות הספורט עלו לי פלאשבקים מהשקרים והחרטות שלו בשנה שעברה,אפשר היה לראות בבירור שהוא משקר.ואיזה כיף לפרוספר אזגי שהוא זוכה להשפיל אותו ככה.
גועל נפש,בא לי להקיא עליו,מה שמעניין אותו עכשיו זה רק הכסף.
ועוד משהו,לא יודע מה איתכם אבל כשאני ראיתי את הראיון שלו בחדשות הספורט עלו לי פלאשבקים מהשקרים והחרטות שלו בשנה שעברה,אפשר היה לראות בבירור שהוא משקר.ואיזה כיף לפרוספר אזגי שהוא זוכה להשפיל אותו ככה.