גיא עזורי - סגירת חשבון בתסריט חלומי!!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדומתוק

Re: גיא עזורי - סגירת חשבון בתסריט חלומי!!

שליחה על ידי אדומתוק »

לא יאמן איך עדיין לא עשו כתבה על מי שלא הצליח לגמור עונה במועדון.לוקח לכולם זמן להכיר את גונב הדעת.אזגי מצחיק אך צודק .איך מאמן כמו עזורי מסוגל להתבזות ולא לוקח אחריות.למאמנים כמו עטר ומלמיליאן זה בחיים לא היה קורה.האם עזורי מבין שגמר את הקרירה ההזויה כמאמן????

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

לא מבין אתכם.. מבין לגמרי את עזורי... זאת העבודה שלו! מזה הוא משיג את הכסף שלו! תחשבו עכשיו במה שאתם עובדים נגיד עשיתם משהו לא טוב ומפטרים אתכם בלי לקבל פיצוים מתאימים זה נראה לכם הגיוני?!

באמת שאני לא מבין את השנאה שלכם כלפיו.. בסדר נכשל היה עברנו... לא חסרים מאמנים שנכשלו פה..(חוץ מזה שלפי צבירת נקודות יש לו אפילו יותר מקלינגר עם סגל חלש יותר אבל למה שזה ישנה לכם משהו..)

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

אלה שנכשלו פה לא המציאו תגרות עם הקהל
תמונה

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

niv1 כתב:לא מבין אתכם.. מבין לגמרי את עזורי... זאת העבודה שלו! מזה הוא משיג את הכסף שלו! תחשבו עכשיו במה שאתם עובדים נגיד עשיתם משהו לא טוב ומפטרים אתכם בלי לקבל פיצוים מתאימים זה נראה לכם הגיוני?!

באמת שאני לא מבין את השנאה שלכם כלפיו.. בסדר נכשל היה עברנו... לא חסרים מאמנים שנכשלו פה..(חוץ מזה שלפי צבירת נקודות יש לו אפילו יותר מקלינגר עם סגל חלש יותר אבל למה שזה ישנה לכם משהו..)
שונאים אותו כי הוא שיקר והכפיש עיר שלמה כדי להסתיר את הכישלון שלו.
מקווה שאף אחד אף פעם לא יקח את האפס הזה.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

ועל הדרך סיכן מאוד מאוד מאוד את עתיד המועדון כשאלונה הודיעה את מה שהודיעה.

בכל מקרה, צריך גם לקחת דברים בפרופורציות וכשמשחקים נגד קבוצה שלו לא יתעסק 90 דק' בעזורי ולהתלהב מקריאות מיציע ליציע בלי סוף כמו שהיה בשבת האחרונה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

הבן אדם אפס מאופס הנזק שהוא גרם לעיר באר שבע ולקבוצה לא יירפא עוד שנים,יש מי שלמעלה משלם לו בריבית דריבית,פרוספר אזגי הוא השליח שלו הלוואי שישפיל אותו עד עפר.
כאוהד של הקבוצה מזה עשרים שנה אני אומר לכם שאף אחד לא גרם נזק כזה כמו שהוא עשה ולכן אני שונא אותו כל כך ולא מסוגל לסלוח לו.
הוא יכול להגיד קדיש על הקריירה שלו ושיילך לעזאזל.
אני רק יכול להגיד לכם שלמשחק האחרון הגעתי מהצפון רק כדי לראות את הנפילה של הזבל הזה.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

ואגב - לא פרייאר אזגי.. בהתאם לכללי המשחק המלוכלך של המתחזה השרלטן, החליט להשפילו עד עפר..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
ron

שליחה על ידי ron »

דווקא אני מקווה שהוא ימשיך לאמן (או איך שקוראים לדרך בה הוא מדריך קבוצות) או שקבוצה אחרת תיקח אותו (לא הגיוני ולא יקרה) ככה שתהיה לנו אפשרות לבוא,לקלל אותו ולתת לו בראש.
גועל נפש,בא לי להקיא עליו,מה שמעניין אותו עכשיו זה רק הכסף.

ועוד משהו,לא יודע מה איתכם אבל כשאני ראיתי את הראיון שלו בחדשות הספורט עלו לי פלאשבקים מהשקרים והחרטות שלו בשנה שעברה,אפשר היה לראות בבירור שהוא משקר.ואיזה כיף לפרוספר אזגי שהוא זוכה להשפיל אותו ככה.

שלח תגובה