ואני אומר - לא לוותר על דוד רביבו !
Re: ואני אומר - לא לוותר על דוד רביבו !
בס"ד
מעריב:
"גורמים בקבוצה קראו לדוד רביבו להסכים לקיצוץ משמעותי בשכרו, דבר שעשוי להביא לחידוש ההידברות אתו לגבי הישארותו לעונה שלישית בווסרמיל. רביבו, כצפוי, לא מתלהב מהרעיון. "
מעריב:
"גורמים בקבוצה קראו לדוד רביבו להסכים לקיצוץ משמעותי בשכרו, דבר שעשוי להביא לחידוש ההידברות אתו לגבי הישארותו לעונה שלישית בווסרמיל. רביבו, כצפוי, לא מתלהב מהרעיון. "
שחקן שיכול להיות הבדל בין פליאוף עליון לתחתון(כנראה יבוטל האמצעי..) חייבים להשאיר אותו
חברים, רביבו מעמיד סטטיסטיקה כי הוא לוקח את כל המצבים הנייחים. באחוזים הוא בכלל לא משהו.
אם מישהו אחר היה לוקח את המצבים הנייחים (אממ מליקסון?) כנראה שהיו אחוזים יותר גבוהים.
חוץ מזה שבכדורגל מודרני 2011 אי אפשר להחזיק שחקן שלא זז על המגרש ולא מטריד אפילו את השחקן היריב עם הכדור. כנ"ל לגבי ערן לוי שאמנם זז ורץ אבל רק בדקות שמתאים לו.
אם מישהו אחר היה לוקח את המצבים הנייחים (אממ מליקסון?) כנראה שהיו אחוזים יותר גבוהים.
חוץ מזה שבכדורגל מודרני 2011 אי אפשר להחזיק שחקן שלא זז על המגרש ולא מטריד אפילו את השחקן היריב עם הכדור. כנ"ל לגבי ערן לוי שאמנם זז ורץ אבל רק בדקות שמתאים לו.
זה לא רק קשור לסטיסטיקה.. רביבו הקנה לעצמו שם תראה כמעט לפני כל משחק העונה(בעיקר מול הבינוניות ומטה) מאמני היריבה אמרו שחייבים לעצור את רביבו.. עצם זה שהוא מושך צומת לב מאפשר לשחקנים אחרים להיות פחות מכוסים.. חוץ מזה אולי גם בגלל שמתרכזים בו הסטיסטיקה שלו לא מרשימה..yedidel כתב:חברים, רביבו מעמיד סטטיסטיקה כי הוא לוקח את כל המצבים הנייחים. באחוזים הוא בכלל לא משהו.
העונה חוזר יוסי אלקיים שיש לו כדורים נייחים מעולים.
שוב אני אומר, לרביבו אין מקום בקבוצה.
שוב אני אומר, לרביבו אין מקום בקבוצה.
קודם כל לכל המגזימים שבינכם, לקצץ ב50% לא יקרה גם אם ישימו לו אקדח בראש!
מאמין שרוצים להוריד לו מ150א"ד ל100א"ד.
ודוד שחקן מצויין רק צריך לדעת איפה להציב אותו על המגרש.
ואני בטוח שאם יהיה לידו שחקנים איכותיים ורעבים ועם נשמה, אז הוא יבוא לידי ביטוי משמעותית יותר!
ובשבילי דוד רביבו ניהיה למין סמל מותג בהפועל ב"ש!
מאמין שהוא יסיים פה את הקריירה אם ימשיך העונה הזאת.
אני בטוח שהעונה הוא יתן מעצמו בהרבה יותר אחרי השינוי האייכותי הזה שנעשה בקבוצה, הוא ירצה להגיע כמה שיותר רחוק ולקחת תואר!
ואני אומר שהפועל ב"ש לא יכולה להגיע כ"כ רחוק עם היא תחליף שלד ובסיס כל עונה, והעונה שוב פעם החלפנו תבסיס ובונים משהו חדש.
אבל אני מקווה שהאיכות והרצון להצליח יביא אותנו למקומות גבוהים העונה, ושהסגל יתחבר ויצבר ביטחון וניסיון, למען עתיד ורוד יותר.
מאמין שרוצים להוריד לו מ150א"ד ל100א"ד.
ודוד שחקן מצויין רק צריך לדעת איפה להציב אותו על המגרש.
ואני בטוח שאם יהיה לידו שחקנים איכותיים ורעבים ועם נשמה, אז הוא יבוא לידי ביטוי משמעותית יותר!
ובשבילי דוד רביבו ניהיה למין סמל מותג בהפועל ב"ש!
מאמין שהוא יסיים פה את הקריירה אם ימשיך העונה הזאת.
אני בטוח שהעונה הוא יתן מעצמו בהרבה יותר אחרי השינוי האייכותי הזה שנעשה בקבוצה, הוא ירצה להגיע כמה שיותר רחוק ולקחת תואר!
ואני אומר שהפועל ב"ש לא יכולה להגיע כ"כ רחוק עם היא תחליף שלד ובסיס כל עונה, והעונה שוב פעם החלפנו תבסיס ובונים משהו חדש.
אבל אני מקווה שהאיכות והרצון להצליח יביא אותנו למקומות גבוהים העונה, ושהסגל יתחבר ויצבר ביטחון וניסיון, למען עתיד ורוד יותר.
Genius כתב:ובשבילי דוד רביבו ניהיה למין סמל מותג בהפועל ב"ש!

[align=center]
GIFSoup[/align]

אביב על מה ולמה התמיהה?
הרי הפועל ב"ש הפכה בשנים האחרונות לבית חם לכל מיני עצלנים, פרימדונות, חסרי יכולת ומוטיבציה ועוד כל מיני כאלו שמצאו פראיירית לעשות עליה "סיבוב" - אז אין ספק שאין יותר ראוי מדוד רביבו להיות הסמל של הקבוצה.
הרי הפועל ב"ש הפכה בשנים האחרונות לבית חם לכל מיני עצלנים, פרימדונות, חסרי יכולת ומוטיבציה ועוד כל מיני כאלו שמצאו פראיירית לעשות עליה "סיבוב" - אז אין ספק שאין יותר ראוי מדוד רביבו להיות הסמל של הקבוצה.
הפועל אני כבר משתגע
התמיהה על כך שאוהדים מעריכים את זה.סוג השחקנים שהקהל הכי אוהב לשנוא הוא שחקנים עצלנים.
[align=center]
GIFSoup[/align]

תנו לו גב תעודדו אותו אני בטוח שהוא ירצה להחזיר על המגרש אחרי הכל הוא יודע שלא נשאר לו לשחק כ"כ הרבה והוא לא סוס מת, הוא שחקן איכותי עם יכולות.
אבל אני לא עיוור, אני יודע שהוא עשה טובה שהוא משחק בעונה הראשונה שלו בב"ש, ובעונה השנייה הייתה משופרת אצלו, אבל אם תיתנו לו תחושה שהוא בורג חשוב בקבוצה ותעודדו אותו הוא ירצה להחזיר במגרש והוא כמו שאמרתי יסיים תקריירה שלו עוד 2 עונות גג.
הוא ירצה לקחת איזה תואר ויש לו יכולות לעשות את זה ולגרום לשינוי משמעותי בצורת המשחק של הפועל ב"ש בוא ניתן לו תחושה שהוא סמל/מותג בב"ש!
למרות שלי בתוך הלב אם הוא ישאר העונה, הוא יחרט כמותג בהפועל ב"ש!
אבל אני לא עיוור, אני יודע שהוא עשה טובה שהוא משחק בעונה הראשונה שלו בב"ש, ובעונה השנייה הייתה משופרת אצלו, אבל אם תיתנו לו תחושה שהוא בורג חשוב בקבוצה ותעודדו אותו הוא ירצה להחזיר במגרש והוא כמו שאמרתי יסיים תקריירה שלו עוד 2 עונות גג.
הוא ירצה לקחת איזה תואר ויש לו יכולות לעשות את זה ולגרום לשינוי משמעותי בצורת המשחק של הפועל ב"ש בוא ניתן לו תחושה שהוא סמל/מותג בב"ש!
למרות שלי בתוך הלב אם הוא ישאר העונה, הוא יחרט כמותג בהפועל ב"ש!
אף אחד לא מאוהב ברביבו בטח לא אני,שלא תהיה לך טעות.אביב כתב:התמיהה על כך שאוהדים מעריכים את זה.סוג השחקנים שהקהל הכי אוהב לשנוא הוא שחקנים עצלנים.
אני פשוט מאמין שגם לחתוך בסגל צריך לעשות באופן כזה שלא יגרום לזעזוע
כזה שלא נוכל לקום ממנו.
גם קלינגר מבין שבלי רביבו וערן לוי זה יתר מידי,בטח כשאין לך לא קשר
עושה משחק שכובש ומבשל ולא חלוצים כובשים.
אז כן,אפשר להיות צודקים ולשחרר את מי שמתעצל או מתנהג לא יפה ולהתעלם מהתרומה
שלו בסך הכול.
ושוב, נכון להיום עם כל הצער בדבר אין לנו בסגל מחליף ראוי לרביבו וגם בשוק השחקנים
אין שחקן כזה פנוי.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
yedidel כתב:חברים, רביבו מעמיד סטטיסטיקה כי הוא לוקח את כל המצבים הנייחים. באחוזים הוא בכלל לא משהו.
חוץ מזה שבכדורגל מודרני 2011 אי אפשר להחזיק שחקן שלא זז על המגרש ולא מטריד אפילו את השחקן היריב עם הכדור.
תודה רבה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
את רביבו צריך להשאיר, את ערן שכונתיות בע"מ לוי לא תודה...גיל שגיב כתב:
אף אחד לא מאוהב ברביבו בטח לא אני,שלא תהיה לך טעות.
אני פשוט מאמין שגם לחתוך בסגל צריך לעשות באופן כזה שלא יגרום לזעזוע
כזה שלא נוכל לקום ממנו.
גם קלינגר מבין שבלי רביבו וערן לוי זה יתר מידי,בטח כשאין לך לא קשר
עושה משחק שכובש ומבשל ולא חלוצים כובשים.
אז כן,אפשר להיות צודקים ולשחרר את מי שמתעצל או מתנהג לא יפה ולהתעלם מהתרומה
שלו בסך הכול.
ושוב, נכון להיום עם כל הצער בדבר אין לנו בסגל מחליף ראוי לרביבו וגם בשוק השחקנים
אין שחקן כזה פנוי.
רביבו אומנם עצלן, אבל זה בגלל שהוא לא רגיל לשחק בעמדת הקשר בצד, הוא צריך לשחק כקשר עושה משחק באמצע ואז הוא ממצא את עצמו עד תום ושם הוא יכול לתרום יותר ממצבים נייחים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
ואז מה, חייבים לשחק 4-5-1?דר אדום בנשמה כתב:את רביבו צריך להשאיר, את ערן שכונתיות בע"מ לוי לא תודה...
רביבו אומנם עצלן, אבל זה בגלל שהוא לא רגיל לשחק בעמדת הקשר בצד, הוא צריך לשחק כקשר עושה משחק באמצע ואז הוא ממצא את עצמו עד תום ושם הוא יכול לתרום יותר ממצבים נייחים.