מי אתה נדב קידר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
רונן כהן
Title: שער 2

Re: מי אתה נדב קידר

שליחה על ידי רונן כהן »

sumsum כתב:רונן, שלום.
איני מכיר אותך אבל ממה שאתה מתאר זה פשוט אסון...למה אתם מוציאים תסכולים בצורה הזו?
למה שאתה תקלל את השחקנים כל המשחק, תפריע להם לשחק במזיד, תלחיץ אותם כאילו זה משחק חוץ ולהם אסור להיות מאוחדים ולדאוג שהם יהיו מאוחדים כנגד אלו שמקללים אותם כל הזמן, מן החימום עד שריקת הסיום וכמובן אף לאחר המשחק, אני לא הייתי נוהג אחרת, אני לא חושב שלהפגין סולידריות עם בן אדם שמגן עליהם כל הזמן (גיא לוי) ולא ירד עליהם בפומבי שהם כשלו ועשו טעויות של טירונים.
אז אולי מנקודת מבטך זו לקקנות..אני לא אוהב את נקודת מבטך מבלי לפגוע בך באופן אישי אני חושב שאתה מאוד מאוד טועה בגישה שלך ואתה תוקע בגלגלים של הקבוצה מקלות ואתה למרות שאני בטוח שאתה אוהד מסור ואיכפת לך, נראה ומצטייר כיום אחרת...האלימות שאתה נקטתה (לדבריך) כנגד נדב וכנגד שחקנים אחרים, יכולים להפוך אותך לעבריין במקומות מסויימים..רק שכאן זו כמו אישה מוכה, הבחור הגיע עצבני, רצה להתפרק ופירק לה את הפנים...גם ככה אנחנו שנים נראים כמו פח *** בעיני כולם, ובינינו מאז האליפויות לא ראינו פה ממש כדורגל..אז בואו לא נתמם כאילו כל עונה אנחנו נלחמים על אליפויות ונותנים טוטאל פוטבול,ומפרקים כל קבוצה שמגיעה לפה 4-0 בוא תהיה בן אדם, לא הייתה שמח לו הייתי מביא 4 חבר'ה שיקללו אותך נון סטופ במקום עבודתך, האם התפוקה שלך תעלה במקרה כזה?
תחשוב על זה...אל תהפוך אוהד מסור ואיכפתי לבן אדם אלים ונרגן וחסר סבלנות וסובלנות כלפי אחרים, זו בושה ששחקן יוצא ומקללים אותו בפנים ובטח שיורקים עליו, צריך לצלם אותך, ולהראות לך איך אתה נראה בזמן שאתה באמוק כזה..האם תאהב את התמונה?
אני לא בטוח...לא משהו לספר לנכדים עליו, הא רונן?

שלום גם לך ונעים מאוד.
הייתי מסכים איתך אם היית מדבר איתי לפני כמה משחקים,אבל לא היום תבין אין לי שום בעיה אם זה שהשחקנים יגנו על המאמן שלהם,אין לי שום בעיה שיעשו כל מה שבא להם.
יש לי בעיה אחרת והיא כזאת ואני יגיד לך דברים בלי להזכיר שמות ולהלן הציטוטים מפי השחקנים
"מאמן דפוק" "מאמן על כדורים" "פוגע בשחקניו" "סימיוני הכי טוב באימונים והוא לא נותן לו לשחק"
"מופנם" "לא מבין אותו" "לא כיף באימונים" חרא של בן אדם".
אתה לא חייב להאמין לי אבל מי שמכיר אותי יודע שאני אף פעם לא רושם משהו שהוא לא נכון.
נדב קידר עשה משהו שאסור לעשות הוא הלך והפגין את חיבתו בכוונה מול כולם,הוא משך שחקן שרצה לחגוג את שערו מול קהל אוהדים ולא משנה אם הקהל מקלל או לא מקלל.
תבין הקהל תמיד יהיה גם בטוב וגם ברע,לא ביקשנו תצוגות במגרשים,ביקשנו לראות כדורגל
משחק מאוד פשוט שרק בבאר שבע הוא נהיה משחק מאוד קשה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
רונן כהן

שליחה על ידי רונן כהן »

משוגע אדום אתה באמת משוגע הוא שאתה רק קורא לעצמך ככה
איזה מעשה בדיוק עשיתי? מי אמר שאסור לי להביע את עמדתי? מה השטויות שאתה מדבר,אני מת לשמוע מה בדיוק עשיתי אז ספר לי
תמונה

סמל אישי של משתמש
משוגע אדום

שליחה על ידי משוגע אדום »

היריקות והקללות על אמא של קידר... אני יודע שההתנהגות של קידר לא הייתה נבונה אבל מפה ועד לקלל אותו להגעי למצב שמקיפים אותו... בחייאת עזבו תבחור.. לא אוהב אותו אל תעודד אותו יש לך עוד 10 שחקנים אחרים לעודד...

סמל אישי של משתמש
רונן כהן

שליחה על ידי רונן כהן »

משוגע אדום כתב:היריקות והקללות על אמא של קידר... אני יודע שההתנהגות של קידר לא הייתה נבונה אבל מפה ועד לקלל אותו להגעי למצב שמקיפים אותו... בחייאת עזבו תבחור.. לא אוהב אותו אל תעודד אותו יש לך עוד 10 שחקנים אחרים לעודד...

בוא נבין אחד את השני,בחיים אני לא ירקתי ואני גם לא יירק על שחקן,לעולם אני לא יקלל את האמא של השחקן,אני יקלל אותו אישית משפחתו באמת לא מעניינת אותי.
גם שאני לא מעודד אני גם לא מקלל שום שחקן,בעיני מי שלובש את חולצת הפועל באר שבע הוא כמו החבר הכי טוב שלי ואתה יכול לשאול את השחקנים עלי.
להגיד לנדב קידר דברים שאני חושב עליו אני ימשיך להגיד ודרך אגב אני תמיד יגיד בפנים ולא רק לנדב אלא גם לשחקנים שמתקשרים ומדברים איתי אני אומר מה שאני חושב על היכולת שלהם.
תבין אין לי שום דבר נגדו אבל הוא צריך לדעת ולהבין לא להיכנס למיטה חולה על מנת שגם הוא לא יהיה חולה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
משוגע אדום

כרגע במצב הנתון כל מי שנכנס לאצטדיון נהיה חולה פה....
אנחנו שונים בדעות שלנו ..... זה כמו ששני אנשים רגילים מסתכלים על ענן וכל אחד רואה משו שונה...
לא מסכים איתך אבל קטונתי מלהגיד לך להפסיק כי זה משו שאתה דוגל בו...
ואגב רונן לשחק עם עוד חלוץ זה מה שיעשה כרגע את ההבדל?!

סמל אישי של משתמש
אדומתוק

שליחה על ידי אדומתוק »

מה יש להגיד חוץ מממורמרים על חייכם לכו לאכול ארוחת ערב.גם אני חגגתי עם גיא לוי ואני גאה בו ולא בהרכב שהוא מעלה.
אגב רונן.עם זה עם ע ואם לסבתא זה עם א הבנת????

סמל אישי של משתמש
רונן כהן

שליחה על ידי רונן כהן »

חחחחח. הצחקת אותי מאוד אדומתוק אתה רוצה ללמד אותי עוד משהו.
אם לא אז סתום תפה ואם כן אז בבקשה אני מחכה ללמוד
תמונה

סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הילה חדד »

תרשו לי שאני מתערבת למרות שאני רחוקה מאוד מהכל ולא רואה את הכל בלייב אלא רק ניזונה מתיאורים...
ראשית, לגבי הציטוטים של רונן... רונן, ברגע שהשחקנים לא מצליחים להראות יכולת ומצד שני רואים את הקהל מאשים את המאמן, מה רע שיש את מי להאשים ? אז המאמן לא מאמן טוב, מופנם, לא מבין אותו. מרשים לעצמם להכנס לעדר הזה מאשר להתמודד עם היכולת שלהם. יש אלף תירוצים לאי הצלחה !!!

מקצוען כמו מקצוען, קודם יראה יכולת ואח"כ ירשה לעצמו להתלונן. לא ההיפך.

לגבי נדב, לא ראיתי את המעשה אבל מסכימה שברגע שעשה זאת הוא נכנס למקום שלא היה צריך להכנס אליו, אבל כנראה שזה מה שהוא מרגיש.. מכאן ועד להמשיך לקלל אותו בכל משחק ובכל רגע נתון? עפנו רחוק מידי.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אדומתוק

שליחה על ידי אדומתוק »

וואלה רונן לקלל שחקנים זה ממש יועיל להם.אגב טוב שהמאמן לא רואה אתכם ממטר. גם ככה לדעתי חושבים יושבי שער 2 שהם אוהדים טובים יותר מהאחרים.טיפשים יותר זה בטוח!!!

פעם אחרת אני אסתום את המקלדת לא את הפה!!!

הרי בסוף העונה ירימו כולם את השחקנים על הכתפיים.אני לא יודע בן כמה אתה אבל לחכות לשחקן שלא רצה לחגוג עם מי שמקלל אותם ולהעיר לו על כך לא נשמע חכם במיוחד!!!

סמל אישי של משתמש
משוגע אדום

רונן לפחות תן במשחק הבא הזדמנות ואל תתחילו לקלל בתחילת המשחק... שנינו יודעים שאתה האיש שאחריו כולם נגררים בשער 2.. ואם אתה לא תקלל בהתחלה לפחות זה לא יראה רע כל כך כמו במשחק האחרון...

סמל אישי של משתמש
רונן כהן

שליחה על ידי רונן כהן »

אתה תמיד יכול לדבר אף אחד לא אמר שלא תכתוב מה שאתה מרגיש,אני לא חושב שאני אוהד יותר טוב או פחות טוב מכל אוהד אחר,טיפש אני בטוח שלא ותתחיל לרשום ענייני ולא להשמיץ את האוהדים שיושבים בשער 2 כי ככה אני בכיף יענה לך.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אדומתוק

שליחה על ידי אדומתוק »

ממה שהבנתי דווקא אתה מיושבי 2 שניתן לדבר איתם.

בכדיי שהקומץ לא יקבע וב"ה נעלה ליגה .המטרה מקדשת את התצוגות .כפר שלם והפועל גדידה ישחקו בעונה הבאה בליגה הזאת.ובכל מחיר עם גיא או בלי.עם סימיוני או בלעדיו אנחנו חייבים להתרחק מהליגה הזאת.

שער 2-5-7-8 חייב לתמוך ולעזוב הכל בצד.רונן אתה חייב להוביל שינוי בצד אחד ולעזוב את גיא עד שנעלה ליגה.עם לנדאו שיחקנו טוב יותר אך לא עלינו.1000 מאמנים היו פה והקהל סילק את כולם ולכן.תנו לאלונה לנהל.לגיא לאמן.ולנו לעודד.אני בטוח שאתה רוצה בהצלחת הקבוצה והקללות לא יעזרו לזה.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

התנצלות חייבת להגיע לטובתו של נדב ... אחרת יהיה גרוע מאוד
לא מספיק פרשת נתניה בתחילת העונה עכשיו גם זה הקהל שלנו לא יסלח לו על זה עד שלא תבוא התנצלות
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

אדומתוק כתב:עם לנדאו שיחקנו טוב יותר אך לא עלינו.1000
אתה באמת מאמין בזה????

עם לנדאו לא בעטת לשער איזה שישה משחקים רצוף. איזה זיכרון קצר.

סמל אישי של משתמש
משוגע אדום

בתקופת לנדאו באמת לא שיחקנו כדורגל.. מלא תוצאות 0-0 מגיעלות ללא בעיטות לשער אפילו...

שלח תגובה