החלוץ דויד יאנצ'יק (24) יגיע להתרשמות
Re: החלוץ דויד יאנצ'יק (24) יגיע להתרשמות
הוא לא יבוא השאלה, צסק"א רוצה להשתחרר מהחוזה שלו, הוא הולך לחתום על חוזה ארוך טווח!
עכשיו שאני נזכר ששיחקתי מנגר לפני איזה שנתיים שלוש אני זוכר שהבאתי אותו למכבי חיפה חחחחחחחחחחח מצאסקה
זה שי !
זה שי !

https://www.one.co.il/Article/11-12/1,1 ... 82572.html" onclick="window.open(this.href);return false;

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. העובדה שהוא פולוני יכולה לעזור להתאקלמות של סבאי בדיוק כמו שהיא קריטית להתאקלמות שלו.
2. בעברו נקנה ב2.8 מיליון יורו, אומר לא מעט על הכישרון שיש לבחור.
3. למרות שאני מניח שהוא אמר את מה שאמר כדי לעשות רושם טוב, העובדה שהוא טוען שהליגה הישראלית טובה מהליגה הפולנית אומרת שמדובר בליגות דומות מאוד, מה ששוב מעמיד בסימן שאלה את "ההתקדמות" כביכול של מאור לאירופה בעזיבה שלו.
נראה החתמה טובה, יהיה מעניין לעקוב אחריו אם באמת יחתום...
2. בעברו נקנה ב2.8 מיליון יורו, אומר לא מעט על הכישרון שיש לבחור.
3. למרות שאני מניח שהוא אמר את מה שאמר כדי לעשות רושם טוב, העובדה שהוא טוען שהליגה הישראלית טובה מהליגה הפולנית אומרת שמדובר בליגות דומות מאוד, מה ששוב מעמיד בסימן שאלה את "ההתקדמות" כביכול של מאור לאירופה בעזיבה שלו.
נראה החתמה טובה, יהיה מעניין לעקוב אחריו אם באמת יחתום...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
משה אוחיון כתב: 3. למרות שאני מניח שהוא אמר את מה שאמר כדי לעשות רושם טוב, העובדה שהוא טוען שהליגה הישראלית טובה מהליגה הפולנית אומרת שמדובר בליגות דומות מאוד, מה ששוב מעמיד בסימן שאלה את "ההתקדמות" כביכול של מאור לאירופה בעזיבה שלו.
אם הוא אמר זה אומר ש.........?
מה הוא ראה מהליגת "כדורגל" הישראלית?
בס"ד
one:"החלוץ הפולני סיכם בעל פה את הפרטים הכספיים עם הקבוצה מבירת הנגב לעונה הקרובה ושכרו צפוי להיות כ-160 אלף דולר, כשבאר שבע מעוניינת לשמור לעצמה את האופציה לממש את חוזהו בעונה נוספת."
one:"החלוץ הפולני סיכם בעל פה את הפרטים הכספיים עם הקבוצה מבירת הנגב לעונה הקרובה ושכרו צפוי להיות כ-160 אלף דולר, כשבאר שבע מעוניינת לשמור לעצמה את האופציה לממש את חוזהו בעונה נוספת."
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הדבר היחיד שזה אומר שאין מרחק שנות אור בין ישראל לפולין מה ששוב מעמיד בסימן שאלה את הקידום המקצועי במעבר של מאור לפולין.אליק כתב:
אם הוא אמר זה אומר ש.........?
מה הוא ראה מהליגת "כדורגל" הישראלית?
גם היום, לאחר שכבש שער אליפות בפולין והפך לדבר החם ביותר בפולין לא ראיתי את מאור מתקדם לליגה גדולה יותר.
אין ספק שקארקוב קבוצה גדולה יותר מבאר שבע, כמובן מבחינה מקצועית, אבל בטח לא מדובר במרחק שהציגו כאן בזמנו.
הקידום היה ונשאר בעיקר כלכלית.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
משה, תבין שמאור יותר מההתקדמות המקצועית רצה חשיפה לליגות בכירות יותר באירופה או במילים אחרות:
רצה להגיע לקבוצה שתתמודד על מקום בליגת האלופות בארצה.
אז זה היה או לעבור לוויסלה (שעם כל הכבוד להפועל ב"ש - אי אפשר לומר שזאת לא התקדמות גם מקצועית וכספית) או לעבור שוב למכבי חיפה - דבר שהיה מקומם את האוהדים פי כמה וכמה מהמעבר לפולין.
רצה להגיע לקבוצה שתתמודד על מקום בליגת האלופות בארצה.
אז זה היה או לעבור לוויסלה (שעם כל הכבוד להפועל ב"ש - אי אפשר לומר שזאת לא התקדמות גם מקצועית וכספית) או לעבור שוב למכבי חיפה - דבר שהיה מקומם את האוהדים פי כמה וכמה מהמעבר לפולין.
הפועל אני כבר משתגע
- הסניגורון...
- Title: קרייזי-רד
היה מבוקש באתלטיקו מדריד בעבר ..
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
שוב על הכוונת - https://sports.walla.co.il/?w=/157/1848813" onclick="window.open(this.href);return false;
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
בגלל שמישהו אמר לי אתמול שיש לו תחושה שהיינו צריכים להחתים את הבחור הלכתי לבדוק את העניין.
0 שערים בקבוצת אולקסנדריה באוקראינה זה המאזן כרגע.
0 שערים בקבוצת אולקסנדריה באוקראינה זה המאזן כרגע.
חחחחחחחחחחח.........איזה מזל היה לנו ולאלונה.
עוד אפס שהיה נכנס לרשימת המאופסים של קלינגר יחד עם צבאי הליצן וטורס ההורס.
ניר קלינגר וגיא עזורי הם שני המאמנים שגרמו נזק לקבוצה יותר מאשר תרמו לה.
עוד אפס שהיה נכנס לרשימת המאופסים של קלינגר יחד עם צבאי הליצן וטורס ההורס.
ניר קלינגר וגיא עזורי הם שני המאמנים שגרמו נזק לקבוצה יותר מאשר תרמו לה.