עד כמה שאני יודע , לביתר ירושלים יש את זכות הסירוב במקרה שכזה.izguy83 כתב:צודקים, שכחתי...
אני מקווה שאני לא תמים בנושא הזה, אבל נראה לי שאם הקבוצה וההתאחדות ילחצו, בית"ר לא יוכלו לסרב עקב "המצב".
החלפת איצטדיון טדי (שם אמור להיערך המשחק בסיבוב השני) "לטובת" איצטדיון רמת גן זה פגיעה ספורטיבית וכלכלית.
טדי נחשב לאיצטדיון שבו קשה מאוד להוציא נקודות , זה אחד האיצטדיונים הכי ביתיים בארץ , על רמת גן קשה מאוד להגיד את אותם הדברים.
ההכנסות בטדי הרבה יותר גבוהות מאשר אם המשחק ייערך באיצטדיון רמת גן , יותר אוהדים ירושלמים יגיעו , על זה בכלל אין ויכוח.
אנחנו כאוהדי הפועל באר שבע רואים את האינטרס של הקבוצה שלנו (זה מצויין וככה זה צריך להיות) , אבל האם הצד לצד השני יש אותו אינטרס?
אם אני נכנס לרגע לראש של איציק קורנפיין התשובה תהיה סירוב מנומס , מה גם כמו שאחד הגולשים הזכיר קודם לכן , כל דחייה במצבה הנוכחי של ביתר משרת את האינטרסים שלה , אחרי קיץ מלא תהפוכות , ישמחו בבירה לעוד קצת זמן התארגנות על מנת להעמיד קבוצה ראויה.
ההתאחדות תלחץ את ביתר??? אל תצחיקו אותי בבקשה , אם מישהו חושב שבהתאחדות אוהבים יותר אותנו מאשר את ביתר ירושלים כדי שיבדוק שוב , את עונת 2001/2002 ביתר ירושלים פתחה במחזור הרביעי !! כל קבוצה אחרת מלבד מכבי חיפה ושתי התל אביביות לא היתה זוכה לפריוילגיה הזאת , הלוואי שאני טועה אבל כמו שאני מכיר את ההתאחדות המושחתת בארץ , אם המשחק לא יתאפשר ביום שלישי הוא יידחה למועד מאוחר יותר שבו לנו לא תהיה ברירה אלא לשחק , בין אם המועד נוח ובין אם לא (עומס משחקים בזמן קצר).