המשחק נדחה!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דורון כהן

Re: המשחק נדחה!

שליחה על ידי דורון כהן »

crazyred כתב:
מה הקשר למשחק מול נתניה?
הפיתרון היה לדחות אותו. לא לשחק עם או בלי קהל!!!
אני אסביר הכל חמודה , את לא חייבת להסכים (זה אפילו בסדר) אבל לפחות תשמעי דעה אחרת.
לדחות את המשחק מול נתניה??? למתי??? לעונה הזאת??..........
להזכירך המשחק מול נתניה היה מחזור אחד לפני תחילת הפלייאוף !! אם חס וחלילה המצב הגרוע (מבחינה בטחונית) היה נמשך עוד שבוע וחצי , מה רצית שיעשו בהתאחדות?? ישימו אותנו ביחד עם ביתר ירושלים בפלייאוף האמצעי אוטומטית?? זה רציני???
המשחק היה חייב להתקיים באותה שבת , חבל מאוד שהוא נערך ללא קהל , אבל אני בטוח שאלונה לא רצתה בסיטואציה הזאת , לפעמים הלחצים שמופעלים מההתאחדות גוברים על הרצונות שלנו , אז נכון העולם לא מושלם , לפעמים העולם קצת מושחת ,זה מה יש.
להעביר ביקורת מהצד זה הכי קל , לקבל החלטה תוך כדי לחץ מכל מיני גורמים (פיקוד העורף , התאחדות לכדורגל) זה הרבה יותר קשה.
ביקורת זה דבר רצוי , כל עוד זה נעשה בגבול הנורמלי , אבל לקלל את אלונה?? לקרוא לה ללכת הביתה כמו שעשה הגולש 8RED???
זה לדעתי גובל בטיפשות וכפיות טובה , אותם אנשים שקראו לאלונה ללכת הביתה לא ישימו מיליונים במקומה.
גם עכשיו בסיטואציה הנוכחית אלונה לא מרוצה http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 05467.html
אבל מה לעשות בהתאחדות אוהבים יותר את ביתר ירושלים מאיתנו , מי שלא מאמין שיבדוק לעומק ויראה שאני צודק.
אני מקווה שהקבוצה לא תצטרך לעמוד בסיטואציות האלה עוד פעם , הלוואי שהשקט ישרור מעתה לנצח.
אבל אם בכל זאת המקרה ההיסטורי יחזור על עצמו ,לא נורא יהיה לשמור על קור רוח ואיפוק למרות שחור אחד במנוי לא נוצל כראוי.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: המשחק נדחה!

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

crazyred כתב:
מה הקשר למשחק מול נתניה?
הפיתרון היה לדחות אותו. לא לשחק עם או בלי קהל!!!
את צודקת.
בדיוק כמו שמהרגע שהחליטו שדוחים את המשחקים של הדרומיות היה צריך לדחות את כל המשחקים בליגות הבכירות.
גם כשהתרחש אסון הכרמל החזקתי בדעה דומה.
אם החליטו שמדינת ישראל במתקפה (פעם אחרונה שבדקתי הדרום הוא חלק מהמדינה, לפחות עבורי) אז לא צריך לשחק כדורגל במדינת ישראל.
אני חושב שהעובדה שבקבוצה נכנעו בשנה שעברה ללחצים של ההתאחדות הייתה נקודת שבר בין הקהל להנהלה ולאלונה מצפה עבודה קשה כדי להחזיר את האמון של הקהל למצב שהיה לפני.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה