האם יש אוהדים שעדיין חושבים שהיה נכון להפרד מרביבו ?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

Re: האם יש אוהדים שעדיין חושבים שהיה נכון להפרד מרביבו ?

שליחה על ידי גיל שגיב »

זה שי ! כתב:
אתה לא יכול לשחרר את מליקסון את אסולין את רביבו ואת ערן לוי ביחד !! כל השחקנים האלו הם היחידים שהיו מוציאים לפועל בקבוצה אתה יודע מה תשחרר 3 תשאיר 1 לפחות
אי אפשר להפוך את הקבוצה מהקצה לקצה ועוד להוסיף לזה שחקני נוער ושחקנים צעירים למקום כמו ב"ש זה לא הולך ביחד הכל עניין של הדרגה אז בזמנו לופא עשה את זה נפלא
לצד שחקנים כמו סגרון רמי אליהו אופיר חיים אסי רחמים שחקנים כמו בונפלד אלול ברדה חליבה פרחו!
כמו שאמרת הבנייה לא היתה נכונה אבל שחקן אחד מהארבע הראשונים שהזכרתי היו חייבים להשאיר
זה שי !
זה שי ?
זה גאון !
מסכים עם כל מילה.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

yedidel כתב:האם היה צריך לשחרר את רביבו זאת שאלה אחת והתשובה היא כן.
האם היה צריך להביא קשר יצירתי ברמה גבוהה זאת שאלה אחרת והתשובה גם כן.

גיל אל תקשור בין שני הדברים. ואני שוב יזכיר לכולם שמהיום שמליקסון עזב אנחנו מפסידים בלי סוף, גם עם רביבו, ערן לוי ושות'.
אז זהו שכן, חייבים לקשור בין הדברים.

קבוצה כמו שלנו שמשוועת לחיזוק ישראלי איכותי ונתקלת לא אחת בסירוב או בבקשות כספיות מוגזמות חייבת לנהוג במשנה זהירות טרם שחרור שחקנים איכותיים גם אם מדובר בשחקן שתרומתו לא מזהירה במיוחד.

רוצה לומר, אם אתה חי במדינה שלהשיג בה מזון זה לא עניין פשוט....אתה לא זורק את הלחם של אתמול אלא אם כן אתה בטוח שיש לך איך להשיג לחם היום.....

סמל אישי של משתמש
alex

שליחה על ידי alex »

אתה לא יכול לשחרר את מליקסון את אסולין את רביבו ואת ערן לוי ביחד !! כל השחקנים האלו הם היחידים שהיו מוציאים לפועל בקבוצה אתה יודע מה תשחרר 3 תשאיר 1 לפחות
אי אפשר להפוך את הקבוצה מהקצה לקצה ועוד להוסיף לזה שחקני נוער ושחקנים צעירים למקום כמו ב"ש זה לא הולך ביחד הכל עניין של הדרגה אז בזמנו לופא עשה את זה נפלא
לצד שחקנים כמו סגרון רמי אליהו אופיר חיים אסי רחמים שחקנים כמו בונפלד אלול ברדה חליבה פרחו!
כמו שאמרת הבנייה לא היתה נכונה אבל שחקן אחד מהארבע הראשונים שהזכרתי היו חייבים להשאיר
זה שי ![/quote]

הבעיה היא שהחיבור הזה וגם כל אחד כשלעצמו לא הוכיח שיט וגם לא היה מוכיח,חוץ ממליקסון,בניגוד גמור ואלף אלפי הבדלות מהשחקנים שעמדו לרשות לופא.
לרביבו לא היה פשוט את הביצים וגם לא את המוטיבציה להוביל את הקבוצה

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

alex כתב:הבעיה היא שהחיבור הזה וגם כל אחד כשלעצמו לא הוכיח שיט וגם לא היה מוכיח,חוץ ממליקסון,בניגוד גמור ואלף אלפי הבדלות מהשחקנים שעמדו לרשות לופא.
לרביבו לא היה פשוט את הביצים וגם לא את המוטיבציה להוביל את הקבוצה
ושוב אומר, זה לא היה מזהיר זה לא היה מושלם אבל קח את התרומה של רביבו עם כל הבינוניות שבה (ובוא נתעלם לרגע מהצבתו המוזרה באגף במקום במרכז השדה) ותשלב אותה בעונה הנוכחית....

יש לך מינימום בשלב זה עוד 6 נקודות.... ספר לי באיזה מקום אנחנו עכשיו ?

סמל אישי של משתמש
alex

שליחה על ידי alex »

אם זה נראה כמו חרא אם זה מריח כמו חרא ומרגיש כמו חרא אז זה חרא.
ולא משנה כמה עוד נקודות היו בקופה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

הכי חשוב שהיו פה כאלה שאמרו בשביל מה לשלם לו 250 אלף דולר לעונה בשביל בעיטות חופשיות וקרנות !!
חברים בארץ שלנו לפחות 60 70 אחוז מהשערים מגיעים ממצבים ניחיים הליגה שלנו תחת ועם יש לך שחקן כזה בקבוצה זה בשקט עוד 10 נקודות בשנה !
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

עזבו אל תבכו עליו , שיחק פה גרוע מאוד ! דקה 60 היה בלי אוויר ולא יכל לרוץ כבר , הבעיה היחידה שהביאו גרועים יותר ממנו !!!
באשדוד הולך לו , הוא גם נלחם יותר אני מאמין ויש לו למה , זאת הקבוצת בית שלו , לעומת שחקני בית שלנו שלא נלחמים על כלום .

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

ran כתב:עזבו אל תבכו עליו , שיחק פה גרוע מאוד ! דקה 60 היה בלי אוויר ולא יכל לרוץ כבר , הבעיה היחידה שהביאו גרועים יותר ממנו !!!
באשדוד הולך לו , הוא גם נלחם יותר אני מאמין ויש לו למה , זאת הקבוצת בית שלו , לעומת שחקני בית שלנו שלא נלחמים על כלום .
גרוע ?

אז מה יש לך לומר על שחקני הקישור כיום ? זוועה ? קטסטרופה ?

פרופורציות.

השחקן הזה חתום על לא פחות מ- 10 נקודות בעונה שעברה.
בוא נדמיין איפה היינו העונה עם עוד לפחות 6 נקודות על שמו בשלב זה.....

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

גיל שגיב כתב:
גרוע ?

אז מה יש לך לומר על שחקני הקישור כיום ? זוועה ? קטסטרופה ?

פרופורציות.

השחקן הזה חתום על לא פחות מ- 10 נקודות בעונה שעברה.
בוא נדמיין איפה היינו העונה עם עוד לפחות 6 נקודות על שמו בשלב זה.....
10 נקודות? איזה?

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

yedidel כתב:
10 נקודות? איזה?
תיקח את כל הבישולים שלו והכיבושים שלו בעונה שעברה, תבדוק כמה נקודות קיבלנו בזכותם ותווכח שאפילו יותר מ- 10 נקודות....

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

גיל שגיב כתב:
תיקח את כל הבישולים שלו והכיבושים שלו בעונה שעברה, תבדוק כמה נקודות קיבלנו בזכותם ותווכח שאפילו יותר מ- 10 נקודות....
אני לא רוצה לספר לך כמה נקודות יותר היה לנו אם מליקסון היה לוקח את כל המצבים הנייחים במקומו בעונה וחצי שהם שיחקו ביחד...

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

"את הכסף סופרים במדרגות", אומרת הקלישאה החבוטה...
אז.... מישהו שמע לאחרונה מדויד רביבו? או ספר את הזמן בו שורת תפוקתו הסטטיסטית נעצרה מלכת?.. או עקב אחרי צניחתה החופשית של קבוצתו בה הוא משמש כקפטן וכברומטר?
ואמש, במשחק העונה של קבוצתו, גם ניתנה ההוכחה הניצחת בפעם המיליון עד כמה מדובר בשחקן שברגעי האמת דופק נפקדויות...

אז גיל שגיב - כמו גיל שגיב - יבוא עם מיטב כישורי החריזה והרטוריקה ויילל שוב על השכבת מארבים וינפנף ב-5 שערים ו-9 בישולים, אבל כל בר דעת (ובכללם אף גיל שגיב) יודע יפה שפה אצלנו בחיים לא היה מגיע לתפוקה זהה (הא הראייה השנתיים שלו פה) ומה עוד שאפילו תפוקתו העונה באשדוד לא מצדיקה את התעריפים שהוא דורש על שירותיו!!!

אז... האם יש אוהדים שעדיין חושבים שלא היה נכון להיפרד מדויד רביבו? ;)
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

נתן עונה מעולה.. הבעיה שלו אצלנו הייתה המאמנים(ליצנים) שלא ידעו איך להשתמש בו..
המוסר הכי טוב בליגה בלי מתחרים.. תהיה בטוח שבלעדיו אשדוד לא בפליאוף העליון..

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

niv1 כתב:נתן עונה מעולה.. הבעיה שלו אצלנו הייתה המאמנים(ליצנים) שלא ידעו איך להשתמש בו..
המוסר הכי טוב בליגה בלי מתחרים.. תהיה בטוח שבלעדיו אשדוד לא בפליאוף העליון..

במקום להתקבע בשלך, תנסה להתייחס באובייקטיביות לאמור לעיל...

ואל תסטה מהאישיו - האם לאור תפוקתו ומוסר העבודה הירוד שהפגין בשנתיים שלו פה, היה נכון באותה נק' זמן להמשיך לשלם את אותם סכומים אסטרונומיים?..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

אני מתבקע? אולי אני מתבלבל אם מישהו אחר (ותסלח לי אם אני באמת מתבלבל) אבל ממה שאני זוכר אתה כבר מהרגע הראשון שדרך פה רק חיפשת אותו..
אני אומר שעם גיא לוי (או כל מאמן ולא ליצן) כן שווה להשאיר את רביבו כי הוא יודע להוציא מרוב השחקנים את המיטב ועושה את זה בלי פשרות ככה שרביבו לא היה מתנהג כמו שאתה אומר למאמן אמיתי..

לשחרר אותו כמו את אסולין הייתה טעות גדולה, זה שחקנים מהדרג הראשון(גם אם אתה לא אוהב אותו אני בטוח שלא תגדיר אותו בפחות מדרג שני) שמסכימים לשחק פה, אין הרבה כאלה אז עד שיש, משחררים אותם? אז כן לדעתי זה טעות..

אני בטוח שעם אסולין, רביבו (וגם ערן לוי וראזק) אנחנו אפילו לא קרובים למצב שהוא היום.. במקרה הכי גרוע משהו כמו עכו..

שלח תגובה