סיראז נאסר השתיק את רוב האוהדים.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
izguy83

Re: סיראז נאסר השתיק את רוב האוהדים.

שליחה על ידי izguy83 »

אני מקווה שנפל לאוהדים היום האסימון לגבי נאסר. בקושי היו התקפות מצד שמאל ודודזאדה הלך לאיבוד באגף בלעדיו. ללא ספק שחקן השדה הכי משפיע התקפית שלנו.

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

izguy83 כתב:אני מקווה שנפל לאוהדים היום האסימון לגבי נאסר. בקושי היו התקפות מצד שמאל ודודזאדה הלך לאיבוד באגף בלעדיו. ללא ספק שחקן השדה הכי משפיע התקפית שלנו.
חחחחחחחחחחח רגע הוא שיחק במשחק הנפל הקודם מול מכבי תל אביב?
אה כן הוא בעצם גם פח כמו כולם .

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

izguy83 כתב:אני מקווה שנפל לאוהדים היום האסימון לגבי נאסר. בקושי היו התקפות מצד שמאל ודודזאדה הלך לאיבוד באגף בלעדיו. ללא ספק שחקן השדה הכי משפיע התקפית שלנו.
ההחלטה לפתוח עם גבאי כקשר בצד שמאל הייתה רעה. גבאי כבר הוכיח שהוא לא יכול לשחק באגף והוא גם התבטא בעבר שהוא לא מרגיש שם נוח.
כשמלכה נכנס לשחק באגף (שחקן אגף טבעי) ראינו את השינוי ומלכה גם כבש.
לא יודע אם אני מעדיף את נאסר על מלכה וסבע. בימים מסוימים התשובה היא כן, בימים מסוימים התשובה היא לא. בכל מקרה, ההבדל בין מלכה, סבע ונאסר כמעט ולא קיים לדעתי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

שליחה על ידי הסניגור האדום »

משה אוחיון כתב: ההחלטה לפתוח עם גבאי כקשר בצד שמאל הייתה רעה. גבאי כבר הוכיח שהוא לא יכול לשחק באגף והוא גם התבטא בעבר שהוא לא מרגיש שם נוח.
כשמלכה נכנס לשחק באגף (שחקן אגף טבעי) ראינו את השינוי ומלכה גם כבש.
לא יודע אם אני מעדיף את נאסר על מלכה וסבע. בימים מסוימים התשובה היא כן, בימים מסוימים התשובה היא לא. בכל מקרה, ההבדל בין מלכה, סבע ונאסר כמעט ולא קיים לדעתי.
תגיד לי לצחוק או לבכות ?מאיפה זה בא לך ההתעסקות הזו? האם המיקומים של שחקן זה או אחר הם השפיעו או לא השפיעו על מהלך המשחק,
איך אתה מתעסק בזמן שעינייך רואות 10 עוברי אורח שאיבדו כדורים בצורה בזויה שנראו במגרש כמי שמכר את המשחק בעד נזיד עדשים,
איך אתה מתעסק בצד המקצועי כאחד "שמביו" ונותן לגיטמציה לבושה ולחרפה שהייתה במשך 90 דקות במשחק,
עדיף לאלום דום בעת הזו.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

הסניגור האדום כתב: תגיד לי לצחוק או לבכות ?מאיפה זה בא לך ההתעסקות הזו? האם המיקומים של שחקן זה או אחר הם השפיעו או לא השפיעו על מהלך המשחק,
איך אתה מתעסק בזמן שעינייך רואות 10 עוברי אורח שאיבדו כדורים בצורה בזויה שנראו במגרש כמי שמכר את המשחק בעד נזיד עדשים,
איך אתה מתעסק בצד המקצועי כאחד "שמביו" ונותן לגיטמציה לבושה ולחרפה שהייתה במשך 90 דקות במשחק,
עדיף לאלום דום בעת הזו.
מישל, ההודעה הראשונה שכתבתי אחרי המשחק היא שההופעה היום הייתה מבישה ושהשחקנים היום ביזו את המועדון, הקהל והמקצוע.
עם זאת, אני גם מנסה לנתח מקצועית את המשחק. אין ספק שנאסר עדיף על גבאי או אבו לאבן כשהם משחקים בכנף כי הם לא מתאימים להיות שחקני אגף. אבל אם השאלה היא נאסר או סבע, נאסר או מלכה, לא בטוח שאני בוחר בנאסר.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
קראתי היום את הכתבה שפורסמה בידיעות הנגב על נאסר והיא עוררה אצלי לא מעט מחשבה.
בסופו של דבר אם נשאר בליגה לנאסר יהיו מניות לא מבוטלות בכך, תרומתו:
צמד מול בני יהודה שבעצם היווה את נק' המפנה של העונה הזו, בישול לאקסברד בניצחון על בית"ר, בישול שער הניצחון לשבחון על הפועל עכו, בישול ברמה"ש ובישול השער הראשון לסבע בניצחון על הפועל חיפה.
ובואו לא נשכח שמדובר על ילד שהוא סה"כ בן 21, ילד שכתוצאה מבניית הסגל הגרועה בקיץ נפל עליו לא מעט אחריות בהוצאת הקבוצה מהבוץ, אחריות שגוררת לחץ שלא כל אחד יכול לעמוד בה.
הביקורות עליו הם נכונות והוא "זוכה" בהם בצדק, מצד שני הוא ראוי להערכה שלטעמי הוא לא מקבל אותה (הערכה שגם אני בעצמי לא נתתי לו).

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

עד כמה שחקן יכול להיות חסר אינטליגנציה וחסר אחריות, מכעיס.

שלח תגובה