עזוב ידידאל יש כאלה שחושבים שהזרים ממש יודעים מי זו הפועל באר-שבע ויסרבו לשחק פה!!
הסוכנים מציעים שחקנים ובסוף מביאים תרנגולות במשקל,
אם זו 'מקצוענות' מה נותר להגיד?
לא נסעו פעם אחת לראות משחק ובמקום זה מביאים לפי סרטונים מהיו טיוב וגם זה בוחרים מהסרטונים הפחות טובים, מה נותר לומר?
בפעם המאה אלף : פ-ר-ו-פ-ר-צ-י-ו-ת
Re: בפעם המאה אלף : פ-ר-ו-פ-ר-צ-י-ו-ת
חוץ מטופוזאקוב וטלקיסקי, אף אחד לא באמת הגיע לכאן כשחקן בכיר, אלא כהחתמות בסגנון קיסו שהתבררו בדיעבד כטובות. קשה למצוא שחקנים טובים בינואר. אם הם כ״כ טובים, למה להם לעזוב את קבוצות האם שלהם לקבוצת תחתית בישראל?
עזוב מערכת מסמורטטת
אנשים חסרי מושג, הוצעו לקבוצה הזו מהקיץ ועד היום שחקני נבחרות אבל כלום לא טוב ל'טאלנטים' שאמונים על קבלת ההחלטות כולל בחלון העברות הנוכחי, אתה לא יודע 10% וסתם מוציא את עצמך לא חכם.
האמן לי, ניהול מקצועי של מכולת למועדון של מליונים.
וכולם מהמנכל עד עוזר המאמן השני אחראים.
אנשים חסרי מושג, הוצעו לקבוצה הזו מהקיץ ועד היום שחקני נבחרות אבל כלום לא טוב ל'טאלנטים' שאמונים על קבלת ההחלטות כולל בחלון העברות הנוכחי, אתה לא יודע 10% וסתם מוציא את עצמך לא חכם.
באמת שבלי להשתחצן, אבל הלוואי והיית יודע איזה שחקנים ניסו להביא לפה והם סירבו, לא הכל מפורסם בתקשורת. אתה לא מכיר אותי אז אל תחווה דעה על הידע או החכמה שלי.sumsum כתב:עזוב מערכת מסמורטטת