אופיר דוידזאדה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

Re: אופיר דוידזאדה

שליחה על ידי מוטי »

יש לי תחושה שהשאלה השנייה היא שאלה רטורית
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

[quote="משה אוחיון"][/quote]
חחחחחחחחחחחהההההההההההההה.
הרי אם הוא לא היה נולד בסורוקה, היית כבר כותב בערך 1000 מילים על כמה שהוא גרוע במחזורים האחרונים.
זה לא משנה את העובדה שבגול הראשון (וזה היה מהלך שקוף למדי מהמקום בו ישבתי) הוא רץ לרחבה ללא סיבה לאחר שהיה קרוב מאוד ללוזון במקום לסגור אותו.
מה, לא יודעים שלוזון וצרפתי בועטים טוב מרחוק? לא יודעים שהם מחליפים מקומות ואסור לתת להם חופשיות בטווח הזה?
הביקורת הזו מגיע לאופיר ועוד איך והוא חייב להתעורר. הלוואי וזה היה הבעיה היחידה שלו.
מה עם ההרמות, התמיכה בהתקפה, היכולת ההגנתית הירודה?
הביקורת מגיעה לו בדיוק כמו לגיא לוי, לנאסר ולמחמיצים.

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

משה אוחיון כתב: לסיכום, מיהרת לשפוט את התגובה שלי ולהפוך אותי לסוביקטיבי כשבסופו של דבר אתה כותב את אותם הדברים שאני כתבתי - אופיר דוידזאדה לא אשם בשער השני אבל יש לו חלק גדול בשער הראשון.

ואם מנתחים את השער הראשון, מה היה לנו שם? אחד אקסברד שהיה צריך לכבוש ופיספס את הכדור, אחד גביש שנפל ברחבה וגם אם היה פנדל החליט להישאר לשכב על הדשא ולבוא בתלונות לשופט במקום לחזור להגנה, ואחד לוויטה שכדור לא חזק במיוחד שנבעט מרחוק עבר לו מתחת לגוף, בטח לא אשמתו הבלעדית של דוידזאדה, בטח לא משהו שאפשר לקפוץ בגללו למסקנות כפי שידידאל עשה.

אני חושב שאופיר יכול לתת יותר, הרבה יותר ממה שהוא נותן במחזורים האחרונים, אבל זה לא אומר שצריך לבקר אותו בצורה קיצונית.
זה שהבאת תמונה שמראה שאופיר פחות אשם בשער השני ממה שחשבנו כאן זה לא אומר שאתה לא עושה להם עוול כשאתה יוצא להגנתם של שחקני הבית בכל הזדמנות. בהרבה מקרים אני מסכים איתך ואוהב את הדיעות שלך אבל המקרים הספציפיים האלה שאתה מגן על שחקני הבית בחירוף נפש כאילו הם לא טועים אף פעם פשוט מעפילים על הדברים הנכונים שאתה אומר וברגע שמישהו מבחוץ רואה את הדברים שאתה כותב, החוסר אובייקטיביות גורמת פשוט לזלזל ולקטול מראש את הדברים שלך. זו דעתי לפחות

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. הגנתי בעבר במקרים דומים גם על סוארס וגביש.
2. כל האווירה בדיון הזה היא קיצונית. אחרי שהוכח כי הטענה לגבי אופיר במשחק הנתון אינה נכונה, מחפשים למתג אותי בצורה מסוימת. נכון, אני מאמין שכשמביאים שחקני רכש הם צריכים להיות יותר טובים משחקני הבית. הסיבה היא שאין לנו צורך בשחקני רכש שיהיו שווים או פחות טובים משחקני הבית כי במקרה כזה אני מעדיף שיתנו את הדקות לאלה שגדלו כאן. זה לא אומר שאני לא מעביר ביקורת על שחקני הבית כשצריך (אביתר אילוז השנה הוא דוגמא טובה, העובדה שגם בדיון הזה אמרתי שאופיר יכול וצריך לתת יותר היא דוגמא נוספת).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה