מוטי מלכה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שמעון א
Title: CrazyRed

Re: מוטי מלכה

שליחה על ידי שמעון א »

לא לעשות עם מלכה את הטעות שעשו עם שמעון הרוש.
שישאילו אותו לקבוצה שתיתן לו לשחק הרבה יותר(אפילו בלאומית). יש לנו את סוויסה, אקסברד, גבאי, נסאר, סבע(אולי), אבולאבן.... זה מספיק שחקני התקפה.
יש לו כישרון וצריך לתת לו הזדמנות לפרוץ. אם לנו אין הסבלנות? אז להשאיל. אולי בעונה הבאה הוא יחזור טוב יותר ואנחנו נרוויח מכל הסיפור.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

שמעון א כתב:לא לעשות עם מלכה את הטעות שעשו עם שמעון הרוש.
שישאילו אותו לקבוצה שתיתן לו לשחק הרבה יותר(אפילו בלאומית). יש לנו את סוויסה, אקסברד, גבאי, נסאר, סבע(אולי), אבולאבן.... זה מספיק שחקני התקפה.
יש לו כישרון וצריך לתת לו הזדמנות לפרוץ. אם לנו אין הסבלנות? אז להשאיל. אולי בעונה הבאה הוא יחזור טוב יותר ואנחנו נרוויח מכל הסיפור.
עם הרוש לא עשו טעות, להזיכרך בעונה שעברה הוא שיחק בהפועל עכו והיה מהמצטיינים, הקבוצה החזירה אותו ושוב חזר לסורו עם יכולת לא משכנעת.

במקרה של מוטי מלכה זה לדעתי אך ורק בגלל הפציעה בבטן שפשוט גרמה לו ליכולת גרועה, פציעת בקע זה כנראה לא קל כמו שזה נראה, גם דובב גבאיי סבל מזה לקראת סוף העונה שעברה וראית איך הוא היה נראה בקושי שם עוד שני גולים אחריי השלושער.

אם העונה למשל דובב גבאי היה מוכן בזמן למחנה האימונים היינו מקבלים ממנו לפחות עוד 15 שערים והוא היה מדיח את המחמיצן בשקט, בשקט.

ככה לגביי מוטי מלכה שלדעתי יש לו כישרון ורצוי להשאיר אותו פה בשביל שהוא ישתפר, כי בליגה הלאומית שחקנים חושבים שהם מסי (ע"ע קדוסי...) אבל הם לא מצליחים, למרות שיש דוגמאות כמו אחמד סעבה,אבל עדיף לתת לו להאבק על המקום בסגל ואם הוא יראה את הניצוצות מגביע הטוטו של העונה לאורך כל העונה אז הרווחנו אותו מחדש אם לא אז להשאיל או לשחרר...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אלדר כתב:אני חושב דווקא שצריך להשאיר את כל הסגל של שנה שעברה להוציא את הרוש ולויטה בלית ברירה.
אנחנו תמיד מחפשים מי ישחק ומי שלא משחק שילך הביתה וזאת טעות חייב עומק בסגל למה שאקסברד וגבאי לא יהיו גיבוי הולם מהספסל לסוויסה ולחלוץ זר שיגיע? למה שמלכה לא ילמד להשיג דברים בדרך הקשה ויתנדנד מהיציע לספסל עד שיוכיח את עצמו?
למה? כי התקציב שלך מוגבל וכי אתה חוסם את הדרך של שחקני הבית.
שחקן כמו אקסברד או גבאי שיהיה החלוץ הרביעי שלך יתפוס לך נתח משמעותי מהתקציב. למה החלוץ הרביעי שלך צריך לקחת חלק גדול מהתקציב? למה שאחד כמו אבו לאבן לא יהיה החלוץ הרביעי בסגל? אותו הדבר בנוגע למלכה בקישור. למה לתת למלכה להיות הקיצוני הרביעי או החמישי ברוטציה? למה לא לתת ליוסי אלקיים/צחי מכלוף/זינו/ועקנין את הצאנס?
אני אוסיף גם את הרוש לכאן. כל עוד לא בונים עליו להרכב הראשון אין מה להשאיר אותו בקבוצה. גם בזבוז של כסף וגם חוסם את הדרך של לוגסי. לא לדבר על כך שאם מדובר בשחקן רכש שמצפה להיות בהרכב הראשון אתה צפוי גם לכעס ומרמור על כך שלא סופרים אותו (הרוש זאת דוגמא טובה, אין לי ספק שגבאי/אקסברד ירגישו בצורה דומה אם פתאום תהפוך אותם לחלוץ הרביעי ברוטציה).

שחקני הרכש שבאים לכאן צריכים להיות שחקני הרכב. לא צריך אותם כדי שיהיו הקשר השמיני או החלוץ הרביעי ברוטציה. בשביל זה יש לנו את שחקני הנוער שלא רק שלא נופלים מהם אלא גם עולים הרבה פחות. את הכסף שתחסוך תוכל להשקיע בשחקני ההרכב הראשון.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

מלכה יריקה ?

לא יודע....אבל בהתחשב בזה שגם נאסר הפתיע אותי לטובה,ניתן לו צ'אנס נוסף.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

משה אוחיון כתב:מוטי מלכה עומד על צומת דרכים הקיץ. אחרי שלא ניצל את ההזדמנויות שניתנו לו בעונה שעברה (למרות ניצוצות של כישרון בגביע הטוטו בתחילת העונה) הוא כניראה גם יעבור ניתוח בקרוב מה שיפגע בהכנות שלו לעונה הקרובה.
כל זה מוביל כמובן לשאלה המכרעת - האם למלכה מגיע הזדמנות נוספת בקבוצה בעונה הבאה? האם הוא מספיק טוב כדי להיות שחקן משמעותי בליגת העל?
אצלנו נוהגים לקטול מהר מאוד שחקנים. יותר נכון מהר מדי. כנ"ל לגבי מלכה.
הדוגמה הכי טובה זה נאסר. סבלנו ממנו שנתיים והשנה קצרנו את הפירות. אני בטוח שבעונה הבאה נהנה ממנו אפילו יותר.
מלכה שחקן צעיר, עונה ראשונה בליגת העל, סחב פציעה חצי עונה ולא היה מספיק טוב לקבוצה בליגת העל.
אבל, כולנו ראינו את הכישרון שיש לבחור. בעיטה חזקה מאוד בשתי הרגליים, יציאה מהמקום שאין להרבה שחקנים בליגת העל, דריבל טוב, בקיצור פוטנציאל אדיר.
אם לא ננסה, לא נדע. לרוב השחקנים עונת ההתאקלמות בליגת העל היא לא פשוטה, בטח לא כשעסוקים במאבקי ירידה.
אני אומר שהבחור עוד יהיה שחקן מוביל בליגת העל.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

izguy83 כתב: אצלנו נוהגים לקטול מהר מאוד שחקנים. יותר נכון מהר מדי. כנ"ל לגבי מלכה.
הדוגמה הכי טובה זה נאסר. סבלנו ממנו שנתיים והשנה קצרנו את הפירות. אני בטוח שבעונה הבאה נהנה ממנו אפילו יותר.
מלכה שחקן צעיר, עונה ראשונה בליגת העל, סחב פציעה חצי עונה ולא היה מספיק טוב לקבוצה בליגת העל.
אבל, כולנו ראינו את הכישרון שיש לבחור. בעיטה חזקה מאוד בשתי הרגליים, יציאה מהמקום שאין להרבה שחקנים בליגת העל, דריבל טוב, בקיצור פוטנציאל אדיר.
אם לא ננסה, לא נדע. לרוב השחקנים עונת ההתאקלמות בליגת העל היא לא פשוטה, בטח לא כשעסוקים במאבקי ירידה.
אני אומר שהבחור עוד יהיה שחקן מוביל בליגת העל.
מנאסר לא סבלנו בשנה-שנתיים הראשונות, כשהיה נכנס כמחליף היה תורם כמה שערים ובישולים.
מלכה לא עשה את זה (למרות שבקבוצה כמו של השנה זה קשה להשתלב), וניגוד לנאסר, אצלו נראה שהבעיה היא לא רק מקצועית..

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

bs war כתב:
מנאסר לא סבלנו בשנה-שנתיים הראשונות, כשהיה נכנס כמחליף היה תורם כמה שערים ובישולים.
מלכה לא עשה את זה (למרות שבקבוצה כמו של השנה זה קשה להשתלב), וניגוד לנאסר, אצלו נראה שהבעיה היא לא רק מקצועית..
נו אז מה?
זה לא אומר שמגיעה לו עוד הזדמנות?
חסר שחקנים בליגת העל שפרחו רק אחרי שנתיים/שלוש?

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

izguy83 כתב: נו אז מה?
זה לא אומר שמגיעה לו עוד הזדמנות?
חסר שחקנים בליגת העל שפרחו רק אחרי שנתיים/שלוש?
מהתרשמות של השנה האחרונה- צריך לסדר כמה דברים בראש כדי להיות שחקן רציני, לפני שמדברים על כמה ישחק ואיפה.

שלח תגובה