הקבוצה שיקפה בדיוק את רחשי הלב של האוהדים פה בפורום ....
עצם בגרון ,
לא משנה מה תהיה התוצאה העיקר שייגמר ב 90 דקות....
ועכשיו יצאנו קרחים משני הכיוונים , גם שיחקנו 120 דקות , גם הביטחון שלנו (שגם ככה לא היה מזהיר) בריצפה....וגם השחקן מספר 1 שלנו מחמיץ פנדל קריטי ,שאני מקווה שלא ישפיע עליו.
גביע המדינה:הפועל ב"ש-מכבי הרצליה שלישי ב-19:35
Re: גביע המדינה:הפועל ב"ש-מכבי הרצליה שלישי ב-19:35
מה שבאמת עיצבן אותי אתמול היה הקהל.
שורקים בוז מהדקה ה-20 ואילך והשיא זה ההתהפכות המרשימה כשתוך שהם צועקים "אין לכם כבוד" אנחנו מקבלים פנדל והם פתאום שרים שירי הלל לאותם אלו שאין להם כבוד. מרשים ממש..
שורקים בוז מהדקה ה-20 ואילך והשיא זה ההתהפכות המרשימה כשתוך שהם צועקים "אין לכם כבוד" אנחנו מקבלים פנדל והם פתאום שרים שירי הלל לאותם אלו שאין להם כבוד. מרשים ממש..
הפועל אני כבר משתגע
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הקהל איכזב אתמול בגדול, גם בכמות וגם באיכות. עם זאת, אי אפשר להתעלם מהיכולת המבישה של שחקני הקבוצה אתמול. אין ספק שאותה יכולת תרמה לנושא.
אני לא מצטרף לאנחת הרווחה של חלק מהאוהדים. הגביע יכול היה להפוך את העונה השחורה הזאת למתוקה הרבה יותר. אפילו רק להגיע לרמת גן למעמד של חצי הגמר יכול היה להיות מתוק. אם כבר הגענו להארכה מול מכבי הרצליה, אז היינו חייבים לנצח.
מכעיס...
אני לא מצטרף לאנחת הרווחה של חלק מהאוהדים. הגביע יכול היה להפוך את העונה השחורה הזאת למתוקה הרבה יותר. אפילו רק להגיע לרמת גן למעמד של חצי הגמר יכול היה להיות מתוק. אם כבר הגענו להארכה מול מכבי הרצליה, אז היינו חייבים לנצח.
מכעיס...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
בס"ד
הקהל מאכזב כל העונה מבחינת כמות (במשחקי הבית), מבחינת איכות אנחנו עוד בסדר.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אתמול גם לא הייתה איכות.yossi כתב:בס"ד
נ.ב
המנהלים יכולים בבקשה לאחד את שני הנושאים שנפתחו למשחק הגביע...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!