אימל'א !!!!!!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
8red

Re: אימל'א !!!!!!

שליחה על ידי 8red »

alex כתב:אתה רוצה להגיד לי שלא עדיף מאמן כמו רן בן שמעון שהרים קבוצה של פריפריה שאין לה חצי מהפוטנציאל של העיר באר שבע (חוץ משירצקי שאפשר ללמד את השיטה שלו בקורסים של ניהול נבון) לזכות באליפות ולהתמודד כל שנה בצמרת של הליגה והכי חשוב להראות כדורגל שראוי לקרוא לו כדורגל ??

כל מה שאני אומר שאם לא שואפים גבוה לא מתרוממים בכלל ע"ע 5 השנים האחרונות
חלאס לסבל ולהשפלה :בוכה: :בוכה: :בוכה: :בוכה: :בוכה: :בוכה: :בוכה: :בוכה: :בוכה:
יפה שהזכרת את שירצקי.
דבר איתי כשתהיה אצלנו אותה רמת הבנה בניהול והפקת לקחים.
אחר כך יהיה אפשר להמשיך לדבר על מאמן.
ולדעתי גיא לוי יכול לעשות פה לא פחות ממה שעשו בקריית שמונה - אבל אתה בשביל זה צריך לתת לו צ׳אנס אמיתי ולא שאלונה תתנהג אליו בשיטת ״הכושי עשה ( או שלא) את שלו״.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

את הדיון על גיא לוי כבר פתחנו בטופיק אחר, רק חשוב להגיד שמה שכניראה יביא לסיום דרכו של גיא לוי, כמו בכל המקומות שעבד בהם בעבר, זה שוב יחסי האנוש שלו.
מבחינה מקצועית, כל עוד אנחנו מעל הקו האדום, בקבוצה מרוצים מגיא. הבעיה היא ששוב עולים קולות שלא מרוצים מהאופי וההתנהגות שלו, כששוב האגו שלו כניראה יהיה הסיבה המרכזית בגללה הוא לא ימשיך...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

alex כתב:אתה רוצה להגיד לי שלא עדיף מאמן כמו רן בן שמעון שהרים קבוצה של פריפריה שאין לה חצי מהפוטנציאל של העיר באר שבע (חוץ משירצקי שאפשר ללמד את השיטה שלו בקורסים של ניהול נבון) לזכות באליפות ולהתמודד כל שנה בצמרת של הליגה והכי חשוב להראות כדורגל שראוי לקרוא לו כדורגל ??

כל מה שאני אומר שאם לא שואפים גבוה לא מתרוממים בכלל ע"ע 5 השנים האחרונות
חלאס לסבל ולהשפלה :בוכה: :בוכה: :בוכה: :בוכה: :בוכה: :בוכה: :בוכה: :בוכה: :בוכה:
ומה היה רן בן שמעון בתחילת הדרך? להזכירך לקח לו איזה 5 שנים להביא אליפות.

אני לא מהתומכים הגדולים של להביא שמות מפוצצים, לצאת בהצהרות ו"לשאוף גבוה". אני מסתכל על מכבי ת"א שעושים את זה שנה אחרי שנה ונכשלים. זאת בכלל לא נוסחה בטוחה.

סמל אישי של משתמש
alex

שליחה על ידי alex »

תגיד אתה צוחק או מה ?
לקח לו 5 שנים לקחת אליפות עם קריית שמונה (שרוב השחקנים הם מקומיים)לא התל אביביות וחיפה
הוא בנה שם מחלקת נוער מפוארת ופגע בול בכל רכש שביצע-בקיצור בן אדם מקצועי שהראה הוא מתאים בהקמת קבוצה מאפס(ואנחנו עונים להגדרה)
דבר שני לא התכוונתי לצאת בהצהרות בומבסטיות זה כבר אלונה עשתה ולא פרעה אלא לעשות חריש עמוק ולבנות פה קבוצה שראויה לעיר ולאוהדים ,וכן לחשוב גבוה ולא להשאר עם הגישה הפרפיראלית הזו

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

alex כתב:תגיד אתה צוחק או מה ?
לקח לו 5 שנים לקחת אליפות עם קריית שמונה (שרוב השחקנים הם מקומיים)לא התל אביביות וחיפה
הוא בנה שם מחלקת נוער מפוארת ופגע בול בכל רכש שביצע-בקיצור בן אדם מקצועי שהראה הוא מתאים בהקמת קבוצה מאפס(ואנחנו עונים להגדרה)
דבר שני לא התכוונתי לצאת בהצהרות בומבסטיות זה כבר אלונה עשתה ולא פרעה אלא לעשות חריש עמוק ולבנות פה קבוצה שראויה לעיר ולאוהדים ,וכן לחשוב גבוה ולא להשאר עם הגישה הפרפיראלית הזו
ומאיפה הביטחון שלך שגיא לוי לא יכול לעשות משהו דומה אצלנו ?

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

גיל שגיב כתב:נשארים בליגה ומחר !
לגזור ולשמור.
לא רק שלא נשארנו..אלא היום ירדנו ליגה..

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

yakov7 כתב:
לא רק שלא נשארנו..אלא היום ירדנו ליגה..
האמת? מגיע למכבי פ״ת להשאר.
אממה, אנחנו יודעים שבכדורגל אין מגיע.
בואו ננסה לסמוך על זה.
ושמישהו יזעיק את דורון כהן לפתוח נושא שינחס את היריבות, כמיטב המסורת.

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

8red כתב:
האמת? מגיע למכבי פ״ת להשאר.
אממה, אנחנו יודעים שבכדורגל אין מגיע.
בואו ננסה לסמוך על זה.
ושמישהו יזעיק את דורון כהן לפתוח נושא שינחס את היריבות, כמיטב המסורת.
אח שלי היקר
אני אוהב אותך (למרות חילוקי הדעות הקשים בתקופת עזורי ) ומעריך אותך מאוד , היותך עובד הייטק מוסיפה לך הרבה נקודות זכות , לא כל אחד יכול להגיע למעמד שאתה הגעת.
אבל תעשה לי טובה , אל תגרור אותי "לקטטות" מיותרות , יכול להיות שהתבגרתי / הזדקנתי , אבל באמת אין לי כוח לטופיקים שיעוררו זעם יותר מאשר יפיקו תועלת.
בשבילך אני אפתח טופיק לקראת גמר ליגת האלופות , אבל זה עוד שבוע מהיום , בינתיים תן לאגור כוחות למלחמת העולם שצפויה בשבת..........
בהזדמנות זאת נאחל לך ולבני משפחתך הרבה הצלחה , שמחה , אושר והכי הכי חשוב בריאות , ערב טוב.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

nitsande כתב:גיל אל תהיה אופטימי.
כמו שאנחנו נראים רק במזל נוציא נקודה, ומכבי פ"ת תמשיך לנצח בעזרת המומנטום.
לצערי הרב אנחנו יוורדים ליגה, ועל הרידה הזאת יהיה חתום רק גיא לוי!
הלוואי שאתבדה...
!!
רק אהבה תנצח...

שלח תגובה