8red כתב:לא הכל נמדד במספרים גיל, בטח לא כשאתה משחק בתפקיד הקשר האחורי.
חילוצי כדורים, חטיפות והריסת התקפות היריב עוד במחצית המגרש... כל אלו לא נמדדים.
ושוב, כמו שאתה אומר שהוא לוקה במשחק ההתקפה שלו - מה נאמר על הליקויים של הצמד לוי את רביבו בכל הנוגע למשחק ההגנה שבכלל לא קיים אצלם?
גם לא ראיתי שבקבוצה הפריכה שהייתה לנו בשלוש השנים האחרונות היה מישהו יותר פיזי מסוארס.
נכון.
לא הכל נמדד במספרים.
ובכול זאת, קשר אחורי טוב היום הוא כזה שגם מבשל וכובש שערים וסוארס כמעט ולא בתמונה בהקשר זה.
ועוד דבר, סוארס מחלץ כדורים אבל בלא מעט מקרים גם מאבד אותם במהירות....
תבין,סוארס הוא קשר בסדר המשחק עם שחקנים גרועים שמאפשרים לבינוניות שלו לזרוח לנוכח החושך שמסביב.
סוארס שחקן באנקר שחייבים להשאירו, הוא פשוט סלע של יציבות, הדומיננטיות שלו הפכה אותו בשנתיים האחרונות לאחד הקשרים האחורים הטובים בארץ, לדעתי הוא מתבזבז בקבוצה למודת תחתית כמו ב"ש, כשאלונה שפכה עליו כמה אלפי דולרים כמו רבים אחרים הרמתי גבה, בטח שמדובר בליגת השניה, עכשו אני אומר בבטחה שהוא שווה כל דולר ששולם עליו, לאספקטים שלו במשחק כרגע אין תחליף, מבחינתי זו תהיה מכה קשה אם יעזוב, חור גדול ועמוק שספק אם שחקן בודד ימלא אותו.
גיל שגיב אין לך מושג על מה אתה מדבר, לפי טענתך, בוסקטס, צ'אבי ואינייסטה כולם שחקנים גרועים.
דניב כתב:סוארס שחקן באנקר שחייבים להשאירו, הוא פשוט סלע של יציבות, הדומיננטיות שלו הפכה אותו בשנתיים האחרונות לאחד הקשרים האחורים הטובים בארץ, לדעתי הוא מתבזבז בקבוצה למודת תחתית כמו ב"ש, כשאלונה שפכה עליו כמה אלפי דולרים כמו רבים אחרים הרמתי גבה, בטח שמדובר בליגת השניה, עכשו אני אומר בבטחה שהוא שווה כל דולר ששולם עליו, לאספקטים שלו במשחק כרגע אין תחליף, מבחינתי זו תהיה מכה קשה אם יעזוב, חור גדול ועמוק שספק אם שחקן בודד ימלא אותו.
גיל שגיב אין לך מושג על מה אתה דבר, לפי טענתך, בוסקטס, צ'אבי ואינייסטה כולם שחקנים גרועים.
על כל כדור שהם מאבדים במרכז או על כל מסירה לא טובה שלהם יש לסוארס 20 כאלה......עכשיו תחליט לבד מי הגרוע.
סלע של יציבות ? נו טוב....הוא באופן קבוע מאבד 3 כדורים על כל אחד שהוא מחלץ, זה גם סוג של יציבות.
גיל שגיב כתב:
על כל כדור שהם מאבדים במרכז או על כל מסירה לא טובה שלהם יש לסוארס 20 כאלה......עכשיו תחליט לבד מי הגרוע.
סלע של יציבות ? נו טוב....הוא באופן קבוע מאבד 3 כדורים על כל אחד שהוא מחלץ, זה גם סוג של יציבות.
אם שמת לא באתי להשוות בין רמות השחקנים כי התשובה די ברורה, הבאתי דוגמא לכך שיש דברים שלא נמדדים בסטטיסטיקה!
ולא כל האיבודי כדור הבודדים שלו ישנו לי את הדעה לגביו, על כל כדור בודד אחד שהוא איבד הוא חילץ 4, תחשב כמה שערי חובה הוא מנע.
דניב כתב:
אם שמת לא באתי להשוות בין רמות השחקנים כי התשובה די ברורה, הבאתי דוגמא לכך שיש דברים שלא נמדדים בסטטיסטיקה!
ולא כל האיבודי כדור הבודדים שלו ישנו לי את הדעה לגביו, על כל כדור בודד אחד שהוא איבד הוא חילץ 4, תחשב כמה שערי חובה הוא מנע.
בשביל הספורט......קח את המשחק האחרון אם הקלטת ותבדוק את כמות איבודי הכדור שלו.....
גיל, אני מציע שתבדוק את כמות הבישולים של קולמה וכיאל (בכל קבוצה ששיחקו), שאותם הבאת כדוגמא ל"קשרים אחוריים שגם כובשים ומבשלים" לפני שאתה מדבר איתי על תרומה התקפית. לא כל הקשרים האחוריים הם צ'אבי אלונסו.
ודרך אגב, ממליץ לך גם לראות שוב את התקציר המצורף. תגיד שהוא לא מבשל, אין לנו שחקן אחד שיכול לתת כדור כמו שסוארס נתן לנאסר בגול השיוויון (1:42)...
וגם החילוץ הגדול בגול השני
1. סוארס דורך במקום כבר שנים ולראיה אין עליו קופצים אפילו בארץ שלא כמו על הזרים של עכו לדוגמא.
2. לא טענתי שרביבו וערן לוי חייבים להשאר, כן אמרתי שאם כבר משחררים שחקנים בסדר גודל שכזה אז צריך להביא חלופה ברמתם רק שבמקומם הביאו את מלכה סולימן ותורג'מן.....אין לך חלופה ברמתם בשוק השחקנים ? אל תשחרר !
בס״ד
1.גם על מליקסון אף קבוצה בארץ לא שמה הצעה על השולחן.זה אומר משהו?
2.תן לי שם של שחקן אחד שעולה על סוארז שירצה להגיע במחיר ריאלי.ואבוטבול במהות שלו זה לא אותו שחקן.
אתם מתעלמים מהטענה העקרית שלי - סוארס מאבד הרבה כדורים (זה העיקר) ציינתי כתוספת שהוא גם לוקה בתרומה למשחק ההתקפה.
כלומר, אם נסכם את התרומה הכללית שלו נקבל נתון שהוא תרומה בינונית ביחס למה שנדרש מקשר 50/50.
הרי מה זה בעצם 50/50 ?
50% הגנה ו 50% התקפה.
ושוב, סוארס הוא בסדר, אל תייחסו לי עכשיו כאילו ואני טוען שהוא שחקן חלש או מאכזב.
אני מצפה ליותר מיזר בטח לנוכח העונה האחרונה.
תצפו ליותר ,תשאפו ליותר,תקבלו יותר.
תצפו למלכה תורג'מן וסולימאן תקבלו מאבקי ירידה והשארות בזכות קיזוז נקודות....