שבחון לא ימשיך
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
Re: שבחון לא ימשיך
מדהים כמה הקהל שלנו יעשה הכל כדי להיות לא מרוצה.
מינואר (נתנו לו חסד חודשיים) לא מפסיקים לרדת לנשמתו. להסביר כמה הוא חלש, כמה הוא גרוע, כמה הוא מיותר, כמה הוא לא שווה את המחיר וכמה הוא אנמי.
ברגע שמדברים על עזיבה שלו - אז שוב תלונות. כמה זאת טעות וכמה אלונה טועה ובלה בלה בלה.
מעניין שפתאום סגל שבנס נשאר בליגה, הסגל אולי הכי חלש בליגה...
ואנשים מדברים על כמה שהיה צריך להשאיר את רובו ולהביא 3 שחקנים.
אם יישאר? יכול להיות אחלה שחקן בסגל הקבוצה. אחלה כי להוביל הוא לא יודע.
אם יעזוב? לא יקרה שום דבר נורא בעיני.
ועוד משהו - "טונים צורמים" זה כשמנתקים לך את הגז והחשמל, מחליפים לך מנעול בדלת או גונבים לך את האוטו באישון לילה.
לא כשמנסים לשלם סכומים הגיוניים לאנשים שרוצים הרבה יותר מדי...
מינואר (נתנו לו חסד חודשיים) לא מפסיקים לרדת לנשמתו. להסביר כמה הוא חלש, כמה הוא גרוע, כמה הוא מיותר, כמה הוא לא שווה את המחיר וכמה הוא אנמי.
ברגע שמדברים על עזיבה שלו - אז שוב תלונות. כמה זאת טעות וכמה אלונה טועה ובלה בלה בלה.
ועוד משהו - "טונים צורמים" זה כשמנתקים לך את הגז והחשמל, מחליפים לך מנעול בדלת או גונבים לך את האוטו באישון לילה.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
RedRock כתב:מדהים כמה הקהל שלנו יעשה הכל כדי להיות לא מרוצה.

קשה לי להאמין.yossi כתב: בס״ד
אני זוכר שראיתי בידיעות הנגב נתונים דומים.
לפי מה שנאמר שם, לשבחון יש חוזה של מיליון שקל ברוטו.
לשם השוואה, רפאלוב הרוויח בחיפה 120 אלף דולר, לפני שיצא לחו"ל. מעטות הקבוצות בארץ (חוץ ממכבי ת"א ושחקנים בודדים אצל הגדולות) שמשלמות לשחקן יותר מ- 150 אלף דולר. גם יעקב שחר אמר פעם שאין אף שחקן ישראלי בליגה ששווה יותר מ- 120 אלף דולר בעונה.
ריקרדו פרננדס בזמנו הרוויח כאן 180 אלף דולר וזה היה נחשב מאוד גבוה, כמעט חסר תקדים בבאר שבע.
אולי עם פרמיות על שערים וכדומה השכר של שבחון מגיע ל- 200 אלף דולר.. וגם זה לא נראה לי.
ברוך שפטרנו, שחקן פח.
תגידו על מה אתם בוכים? אתם רוצים להילחם עוד פעם נגד הירידה?!?
חאלס צריך שחקנים לא בלרינות!
תגידו על מה אתם בוכים? אתם רוצים להילחם עוד פעם נגד הירידה?!?
חאלס צריך שחקנים לא בלרינות!

הוא אחד מהקשרים היצרתיים הטובים בליגה.. חייבים להשאיר אותו בשביל רוטציה טובה.. השנה לא היה ספסל בכלל
תותח על!!!RedRock כתב:מדהים כמה הקהל שלנו יעשה הכל כדי להיות לא מרוצה.
לא יכול להיות ששבחון ישתכר כמו שחן עזרא ישתכר במכבי חיפה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
yossi כתב: בס״ד
אני זוכר שראיתי בידיעות הנגב נתונים דומים.
לפי מה שנאמר שם, לשבחון יש חוזה של מיליון שקל ברוטו.
אני כמעט בטוח ששבחון לא הרוויח יותר מ-120,000$...
ולא שאני לא מסכים עם משה...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
140 אלף דולר לפי זיו אברג'יל.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 09&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 09&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
אמרתי לך באישון לילה כמה אני אוהב אותך?....RedRock כתב:מדהים כמה הקהל שלנו יעשה הכל כדי להיות לא מרוצה.
אצלנו בשכונה היו שרים לסגל הזה "יאללה הבייתה יאללה הבייתה"
אסור שיעזוב בשום מצב.
שחקן מצוין לרוטציה.
השחקן הזה יש לו חלק נכבד מאד בהישארות שלנו. שחקן עם טכניקה מעולה. אסור שיעזוב!!
שחקן מצוין לרוטציה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מכבי חיפה משלמת לשחקנים הישראלים (הזרים זה סיפור אחר והם המרוויחים הגדולים במכבי חיפה לאורך השנים) פחות כסף משאנחנו היינו משלמים אם אנחנו היינו מחתימים את אותם שחקנים. או במילים פשוטות, אם יוסי שבחון היה משחק בשנה שעברה במכבי חיפה, הוא היה מרוויח עשרות אחוזים פחות.bs war כתב:
קשה לי להאמין.
לשם השוואה, רפאלוב הרוויח בחיפה 120 אלף דולר, לפני שיצא לחו"ל. מעטות הקבוצות בארץ (חוץ ממכבי ת"א ושחקנים בודדים אצל הגדולות) שמשלמות לשחקן יותר מ- 150 אלף דולר. גם יעקב שחר אמר פעם שאין אף שחקן ישראלי בליגה ששווה יותר מ- 120 אלף דולר בעונה.
ריקרדו פרננדס בזמנו הרוויח כאן 180 אלף דולר וזה היה נחשב מאוד גבוה, כמעט חסר תקדים בבאר שבע.
אולי עם פרמיות על שערים וכדומה השכר של שבחון מגיע ל- 200 אלף דולר.. וגם זה לא נראה לי.
מכבי חיפה מציעה לך כשחקן מועדון שמתמודד כל שנה על כל התארים ומשחק באירופה, מציעה לשחקן כרטיס כמעט אוטומטי אחרי עונה טובה לנבחרת ישראל ולקבוצה באירופה, ובמילים פשוטות מציעה חשיפה והתקדמות מקצועית. בגלל זה היא יכולה לנהל משא ומתן קשוח עם שחקנים, בגלל זה היא יכולה להגיד לשחקנים, אפילו כאלה כמו חן עזרא, אתה צריך אותי לא פחות משאני צריכה אותך ולכן אם הסכום לא מקובל עלייך אתה מוזמן לחפש מקום אחר שיקח אותך. זה הכוח של מכבי חיפה.
אם תסתכלו על השחקנים הישראלים שהגיעו בשנים האחרונות למכבי חיפה (איציק כהן, עלי עותמאן, עידן ורד, חן עזריאל, אוראל דגני, שלומי אזולאי, אלון תורג'מן וויאם עמאשה וכיוצא בזה) אתם תראו שאת הכסף הגדול מכבי חיפה הוציאה על קניית כרטיס השחקן של אותם שחקנים. על עידן ורד למשל מכבי חיפה שילמה מיליון דולר לבית"ר י"ם אבל ורד עצמו מרוויח 120 אלף דולר לעונה. עמאשה למשל נקנה ב600 אלף דולר אבל מרוויח 130 אלף דולר בעונה וכן הלאה.
במכבי חיפה הנוסחא פשוטה, אנחנו משלמים על כרטיס השחקן שלך לא מעט ומציעים לך חשיפה והתקדמות מקצועית, אתה בתמורה משחק במשכורת שפויה.
בהפועל באר שבע הדברים שונים. בשנים האחרונות לא הייתה כאן קבוצה שנאבקה על תארים או הגיעה לאירופה. המתקנים כאן פחות טובים מבמקומות כמו מכבי חיפה ואנחנו גם ממוקמים בדרום הארץ מה שאומר שעבור מרבית השחקנים זה או לעזוב את החיים במרכז ולעבור לגור בדרום או לעשות את הנסיעות בכל אימון ומשחק לדרום.
הרבה פחות מושך ואטרקטיבי ולכן אם שחקן ינהל משא ומתן גם איתנו וגם עם מכבי חיפה, למרות המחשבה הטבעית שהוא יבקש ממכבי חיפה יותר כי היא נחשבת לקבוצה "גדולה" ומצליחה יותר, ההפך הוא הנכון, דווקא מבאר שבע הוא יבקש יותר כסף.
אל תשכחו גם שהמס על שחקן כמו שבחון הוא יקר הרבה יותר מאשר מס על שחקן כמו פרנדדס שהיה כאן בזמנו. או במילים אחרות, גם אם פרננדס ושבחון הכניסו לכיסם את אותו הסכום, מבחינת המערכת העלות של שבחון הייתה גבוהה יותר בגלל המס.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
תסביר לי בבקשה את הביטוי "אסור שיעזוב בשום מצב". אתה מדבר על שחקן מצוין ל"רוטציה", ואם שבחון לא מסכים להיות "שחקן לרוטציה"? אם שבחון דורש להמשיך להיות שחקן מפתח בקבוצה עם משכורת בהתאם?gate5 כתב:אסור שיעזוב בשום מצב.
שחקן מצוין לרוטציה.
הראה זה כל הנושא כאן. הפועל באר שבע רואה את שבחון כשחקן רוטציה בעונה הבאה ולכן מוכנה לשלם לו סכום X. שבחון רואה את עצמו כשחקן הרכב מוביל ולכן דורש סכום Y.
אמרתי בתחילת הקיץ ואני חוזר על זה, אם שבחון יסכים להיות שחקן רוטציה כשהעלות בהתאם יש להחתים אותו בלי לחשוב פעמיים. אם שבחון דורש להיות שחקן מפתח או לחילופין להרוויח כשחקן מפתח אז יש להיפרד כידידים כי באותו כסף של שבחון (ואפילו פחות) אפשר להביא שחקן כמו מהראן ראדי שיתרום הרבה יותר.
הציעו לו 90 אלף דולר. קיצוץ של 50 אלף דולר משכרו.. למה שיסכים ? תאמין לי שאין לו שום בעיה להיות שחקן רוטציה.משה אוחיון כתב: תסביר לי בבקשה את הביטוי "אסור שיעזוב בשום מצב". אתה מדבר על שחקן מצוין ל"רוטציה", ואם שבחון לא מסכים להיות "שחקן לרוטציה"? אם שבחון דורש להמשיך להיות שחקן מפתח בקבוצה עם משכורת בהתאם?
הראה זה כל הנושא כאן. הפועל באר שבע רואה את שבחון כשחקן רוטציה בעונה הבאה ולכן מוכנה לשלם לו סכום X. שבחון רואה את עצמו כשחקן הרכב מוביל ולכן דורש סכום Y.
אמרתי בתחילת הקיץ ואני חוזר על זה, אם שבחון יסכים להיות שחקן רוטציה כשהעלות בהתאם יש להחתים אותו בלי לחשוב פעמיים. אם שבחון דורש להיות שחקן מפתח או לחילופין להרוויח כשחקן מפתח אז יש להיפרד כידידים כי באותו כסף של שבחון (ואפילו פחות) אפשר להביא שחקן כמו מהראן ראדי שיתרום הרבה יותר.
110-120 אלף דולר יסגור את הסיפור. שחקן ברמה של שבחון ברוטציה זה פשוט בונוס.