מאור מליקסון חוזר !
Re: סוגיית מליקסון או אם תרצו ביזנס טיים !
בלי שום קשר לדיא, צריך לדעת לנצל הזדמנויות, ראשי ב"ש ובמיוחד אלונה צריכים לדעת שזו נקודת המפנה העונה עבורנו.
להרים את הכפפה ולעשות הכל בשביל להנחית פה את מליקסון, ותראה איך הטירוף חוזר לכל האוהדים בלבן של העיניים, גם לאלה שכבר נשבר להם.
להרים את הכפפה ולעשות הכל בשביל להנחית פה את מליקסון, ותראה איך הטירוף חוזר לכל האוהדים בלבן של העיניים, גם לאלה שכבר נשבר להם.
הלוואי וזה אפשרי.....אבל אם לא,אז ההצעה שלי היא הדבר הטוב ביותר שניתן להשיג.
אפשר להכניס לעסקה של דיא סבע גם את ברק יצחקי ! ואז אולי נצליח להגיע ל 4000 מנויים
Re: מאור מליקסון חוזר !
אני לא יודע כמה זה באמת נכון (כי YNET מפרסמים את זה כבר חודש בערך), אבל לא יכול להבין את מאור אם הוא חוזר לארץ בשלב כזה. אני בטוח שיש לו אופציות הרבה יותר טובות באירופה.
קודם כל אין ספק שכואב הלב על דבר כזה.
אם זה באמת נכון אז זה אומר ב100 אחוז שדיע יהיה אצלנו.
נ.ב
סתם בשביל האשליה - במידה ומליקסון חוזר לב"ש?
א. לפחות 7,000 - 6,000 מנויים
ב. רצים לאליפות
אם זה באמת נכון אז זה אומר ב100 אחוז שדיע יהיה אצלנו.
נ.ב
סתם בשביל האשליה - במידה ומליקסון חוזר לב"ש?
א. לפחות 7,000 - 6,000 מנויים
ב. רצים לאליפות
נערך לאחרונה על ידי gate5 ב 28 יולי 2012, 12:39, נערך 3 פעמים בסך הכל.
אני לא מבין בכלל מה ההשוואה בין מליקסון לסבע...
מסכים. דיא אמנם כישרון ענק אבל להשוות אותו למליקסון.. זה קצת מוקדם מידיי.yedidel כתב:אני לא מבין בכלל מה ההשוואה בין מליקסון לסבע...
לכן אני חושב שאם מאור מתעקש לשחק במכבי תל אביב אז אפשר לנסות ולהביא את ברק יצחקי שיש לו חוזה במכבי ת"א והיא רוצה להיפטר ממנו. אלישע כבר אמר שהוא רוצה חיזוק להתקפה, ובהנהלה רוצים להגיע ל 3000-4000 מנויים.. ככה שזה יכול להיות רעיון לא רע.
- red ultras
מתוך ראיון עם מליקסון לפני כחודש וחצי :
"אני רוצה להתקדם ובמקביל להיות בקבוצה שאוכל לשחק בה הרבה. אני עוזב את ויסלה וזה סופי. למועדון יש בעיות כספיות. לארץ
אני לא חוזר בשום אופן. אני לוקח בחשבון את המדיניות של גוטמן, ואמצא את הדרך להתקדם ועדיין לשחק כמה שיותר".
קשה לי להאמין שזה יותר מספין של עיתונאי אבל במידה וזה נכון אז מצד אחד אלונה תצא סופר פראיירית אחרי שמכרה את מאור ב675 אלף יורו הם לא ימכרו אותו בפחות ממליון וחצי יורו.
מצד שני אם היא הכניסה סעיף של זכות ראשונים לבאר שבע אז מן הסתם היא לקחה בחשבון שלהחזיר לגיונר לארץ כרוך בסכומים גבוהים, נראלי שדמי ההעברה שהפולנים ידרשו הם לא ריאליים עבורנו.
"אני רוצה להתקדם ובמקביל להיות בקבוצה שאוכל לשחק בה הרבה. אני עוזב את ויסלה וזה סופי. למועדון יש בעיות כספיות. לארץ
אני לא חוזר בשום אופן. אני לוקח בחשבון את המדיניות של גוטמן, ואמצא את הדרך להתקדם ועדיין לשחק כמה שיותר".
קשה לי להאמין שזה יותר מספין של עיתונאי אבל במידה וזה נכון אז מצד אחד אלונה תצא סופר פראיירית אחרי שמכרה את מאור ב675 אלף יורו הם לא ימכרו אותו בפחות ממליון וחצי יורו.
מצד שני אם היא הכניסה סעיף של זכות ראשונים לבאר שבע אז מן הסתם היא לקחה בחשבון שלהחזיר לגיונר לארץ כרוך בסכומים גבוהים, נראלי שדמי ההעברה שהפולנים ידרשו הם לא ריאליים עבורנו.
מרגיש לי ספין...
מאור יכול למצוא אחלה חוזה שבעולם בבלגיה בלי הרבה מאמץ.
ואם הוא שוקל הגעה לארץ צריך לפתוח את התקציב בשבילו+ לוותר על אחד הזרים שרוצים להחתים.
מאור יכול למצוא אחלה חוזה שבעולם בבלגיה בלי הרבה מאמץ.
ואם הוא שוקל הגעה לארץ צריך לפתוח את התקציב בשבילו+ לוותר על אחד הזרים שרוצים להחתים.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
לדעתי מליקסון עדיף בעשרות מונים על סבע עם כל הכבוד ולמרות שהגיל משחק לטובת סבע...
מליקסון(בקבוצה שכרגע נבנית) הופך עונה בינונית פלוס לעונה טובה מאוד פלוס..
וכמו שאמרו לפני מליקסון שווה הרבה מאוד מנויים כך שהשיקול הכלכלי מתקזז
מליקסון(בקבוצה שכרגע נבנית) הופך עונה בינונית פלוס לעונה טובה מאוד פלוס..
וכמו שאמרו לפני מליקסון שווה הרבה מאוד מנויים כך שהשיקול הכלכלי מתקזז
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
- red ultras
אתם שוכחים שמליקסון כבר שיחק אצלנו ולא לקחנו אליפויות. אני לא חושב שההחתמות של תומר סויסה ופלצוק ביחד עם מליקסון שוות אליפות.. הוא שחקן נהדר אבל בישראל האליפות בדרך כלל מוכרעת על הגנה יציבה ולודווקא על התקפה. אגב גם בקשר למנויים אני לא זוכר שעברנו את רף ה2000 מינויים גם עם מאור. אף שחקן לא יביא אלפי מנויים לבד אולי מלבד שחקנים כמו ברדה / בניון
כי מאור כבר היה שחקן שלנו.red ultras כתב:אתם שוכחים שמליקסון כבר שיחק אצלנו ולא לקחנו אליפויות. אני לא חושב שההחתמות של תומר סויסה ופלצוק ביחד עם מליקסון שוות אליפות.. הוא שחקן נהדר אבל בישראל האליפות בדרך כלל מוכרעת על הגנה יציבה ולודווקא על התקפה. אגב גם בקשר למנויים אני לא זוכר שעברנו את רף ה2000 מינויים גם עם מאור. אף שחקן לא יביא אלפי מנויים לבד אולי מלבד שחקנים כמו ברדה / בניון
לא " הבאנו " אותו ככוכב.
היום הוא כבר כוכב ואחד שמביא איתו לפחות 3,000 מנויים.
לדעתי עם מאור אנחנו רצים לאליפות.
gate5 כתב:היום הוא כבר כוכב ואחד שמביא איתו לפחות 3,000 מנויים.

- red ultras
אתה חי בסרט רע גבר... אתה מדבר על מינויים כאילו זה סוכריות גומי.. אין שחקן בישראל ששוה לבדו 3,000 מינויים.gate5 כתב:
כי מאור כבר היה שחקן שלנו.
לא " הבאנו " אותו ככוכב.
היום הוא כבר כוכב ואחד שמביא איתו לפחות 3,000 מנויים.
אמת.
אם עכשיו בלי מאור נגיע למשהו כמו 2,000 פלוס מנויים.... אחרי החתמה של שחקן כמו מאור נתקרב ל- 2,500. אם יבוא עוד שחקן ויהיו כמה תוצאות טובות בגביע הטוטו אפשר לחשוב על 3,000.
מי שחושב שמאור יביא איתו 4 או 5 אלף מנויים באמת חי בסרט.
ועוד משהו, גם אם יוחתם פה שחקן שגדול פי 5 ממאור לא תרוץ לאליפות.. שחקן אחד לא מביא אליפות. בטח לא לקבוצה כמו באר שבע שחסר לה עוד הרבה כדי לרוץ חזק בצמרת.
אם עכשיו בלי מאור נגיע למשהו כמו 2,000 פלוס מנויים.... אחרי החתמה של שחקן כמו מאור נתקרב ל- 2,500. אם יבוא עוד שחקן ויהיו כמה תוצאות טובות בגביע הטוטו אפשר לחשוב על 3,000.
מי שחושב שמאור יביא איתו 4 או 5 אלף מנויים באמת חי בסרט.
ועוד משהו, גם אם יוחתם פה שחקן שגדול פי 5 ממאור לא תרוץ לאליפות.. שחקן אחד לא מביא אליפות. בטח לא לקבוצה כמו באר שבע שחסר לה עוד הרבה כדי לרוץ חזק בצמרת.