מחצית ראשונה שטף את המגרש מחצית שנייה דעך כמו כל הקבוצה!
בגדול - יש מגן ימני להפועל בש!
׳שער 5 ׳ את התגובה התחלתי לרשום לפני הגול השני כדרך אגב . לא הייתי מדבר אחרת מחצית ראשונה מכולה בשליטה של בש, מחצית שנייה עם כל החילופים הייתה ירידה דרסטית, הן בתפקוד ובעמידה על במגרש והן ביכולות של השחקנים.
גביע הטוטו מחזור 4: מ.ס. אשדוד - הפועל באר שבע
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: גביע הטוטו מחזור 4: מ.ס. אשדוד - הפועל באר שבע
מזכיר לי מאוד את הירידה שיש ביכולת של הקובצה באופן תמידי, מאמן כושר אולי?שי האדום כתב:מחצית ראשונה שטף את המגרש מחצית שנייה דעך כמו כל הקבוצה!
בגדול - יש מגן ימני להפועל בש!
׳שער 5 ׳ את התגובה התחלתי לרשום לפני הגול השני כדרך אגב . לא הייתי מדבר אחרת מחצית ראשונה מכולה בשליטה של בש, מחצית שנייה עם כל החילופים הייתה ירידה דרסטית, הן בתפקוד ובעמידה על במגרש והן ביכולות של השחקנים.
אגב הספסל באמת נראה לא טוב, יותר מדיי חשקנים צעירים...
שיחתמו כבר עם נסאר על חוזה חדש ויחתימו את קהת ואולי בנוסף גם על הדרך יביאו את סולליך אולי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
ההרכב שאלישע לוי עלה איתו נכון לעכשיו הוא ההרכב החזק ביותר שיש לקבוצה.
מחצית ראשונה נפתחה טיפה בהיסוס ואשדוד הגיעו למס' הזדמנויות אבל אחרי 10 דק' ב"ש שטפה את המגרש עם פריצות מצד ימין ושמאל, באחת ההתקפות פלצ'וק עבר שני שחקנים הוכשל מיד קם נתן צ'יפ לגבאי שנשאר לבד על קצה הרחבה ובטכניקה ממש יפה נתן צ'יפ לצד שמאל של השער.
אוסיאקו את ווילי נראה שילוב ממש נחמד, שני קשרים אחוריים חכמים שיודעים להוציא כדור באלגנטיות מהיריב מבלי לכסח אותו, היה אפשר לראות שפטריק קצת היסס הוא היה נראה מבוהל כל פעם שהכדור הגיע אליו אבל זה טבעי משחק ראשון שלו בארץ. הוא לא שחקן התקפי, יותר הגנתי אבל בסה"כ יש פגיעה גם במשבצת הזו, בלי ספק עדיף על זינו.
היום היה אפשר לראות את ההגנה מתמודדת עם התקפה הרבה יותר מסוכנת ממה שהיא התמודדה איתה עד היום כאשר מקרייב ואבו ענזה (צמד קטלני) עשו בלי סוף צרות.
ההגנה עמדה יפה על המגרש. כאשר הקישור האחורי מגבה את ההגנה אז נראה שיש סדר.
מחצית שנייה כאשר המערך השתנה היה בלבול נוראי מה שגרם לגלים של התקפות מצד אשדוד.
קלמי סבן ואופיר דוידזאדה עשו עבודה מצויינת באגפים, תקפו הרבה והגנו בצורה מצויינת.
גבאי -סויסה - פלצ'וק ...שלישייה שתעשה הרבה צרות בליגת העל!!
הבעיות : כאשר אחד מהם מחוץ למגרש יש ירידה משמעותית ביכולת הקבוצה, אלישע לא יכול להרשות לעצמו פער כזה אין חיה כזו זה לא יחזיק לאורך עונה שלמה. חייב עומק כאן ועכשיו אחרת כל פעם שיתחילו החילופים נראה את הקבוצה של שנה שעברה.
מחצית ראשונה נפתחה טיפה בהיסוס ואשדוד הגיעו למס' הזדמנויות אבל אחרי 10 דק' ב"ש שטפה את המגרש עם פריצות מצד ימין ושמאל, באחת ההתקפות פלצ'וק עבר שני שחקנים הוכשל מיד קם נתן צ'יפ לגבאי שנשאר לבד על קצה הרחבה ובטכניקה ממש יפה נתן צ'יפ לצד שמאל של השער.
אוסיאקו את ווילי נראה שילוב ממש נחמד, שני קשרים אחוריים חכמים שיודעים להוציא כדור באלגנטיות מהיריב מבלי לכסח אותו, היה אפשר לראות שפטריק קצת היסס הוא היה נראה מבוהל כל פעם שהכדור הגיע אליו אבל זה טבעי משחק ראשון שלו בארץ. הוא לא שחקן התקפי, יותר הגנתי אבל בסה"כ יש פגיעה גם במשבצת הזו, בלי ספק עדיף על זינו.
היום היה אפשר לראות את ההגנה מתמודדת עם התקפה הרבה יותר מסוכנת ממה שהיא התמודדה איתה עד היום כאשר מקרייב ואבו ענזה (צמד קטלני) עשו בלי סוף צרות.
ההגנה עמדה יפה על המגרש. כאשר הקישור האחורי מגבה את ההגנה אז נראה שיש סדר.
מחצית שנייה כאשר המערך השתנה היה בלבול נוראי מה שגרם לגלים של התקפות מצד אשדוד.
קלמי סבן ואופיר דוידזאדה עשו עבודה מצויינת באגפים, תקפו הרבה והגנו בצורה מצויינת.
גבאי -סויסה - פלצ'וק ...שלישייה שתעשה הרבה צרות בליגת העל!!
הבעיות : כאשר אחד מהם מחוץ למגרש יש ירידה משמעותית ביכולת הקבוצה, אלישע לא יכול להרשות לעצמו פער כזה אין חיה כזו זה לא יחזיק לאורך עונה שלמה. חייב עומק כאן ועכשיו אחרת כל פעם שיתחילו החילופים נראה את הקבוצה של שנה שעברה.

אני רואה באתר של ההתאחדות שהמשחק הבא שלנו בגביע הטוטו נגד הפועל ר"ג בבית הוקדם מה-2/10 ל-10/9 יום שני הבא בשעה 19:00.
אחלה משחק לתת במה לצעירים יוצאי מחלקת הנוער שלנו!1
אחלה משחק לתת במה לצעירים יוצאי מחלקת הנוער שלנו!1
הפועל אני כבר משתגע