לדעתי כדאיי לשחק עם אוסיאקו בתור קשר ליד סוארז ולא עם אנג'ובו...Omer6 כתב:זה אומר שהיום משחקים מעין 4-5-1
כשסוארז+נג'ובו קשרים אחוריים, קהת מנהל משחק/התקפי מאחורי החלוץ, וסוויסה ופלצ'וק קיצוניים
ודובב יהיה חלוץ בודד
הרכב מעניין
קהת ע"ח אוסיאקו?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: קהת ע"ח אוסיאקו?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הוכחה חיה לכך היום בטדי.
משחק לא מסודר במחצית הראשונה, כדורים עפים באוויר בלי שום מרכז מגרש ובלי שום מנהל באמצע.
מקווה שאלישע יסיק מסקנות ויחזיר את אוסיאקו להרכב.
משחק לא מסודר במחצית הראשונה, כדורים עפים באוויר בלי שום מרכז מגרש ובלי שום מנהל באמצע.
מקווה שאלישע יסיק מסקנות ויחזיר את אוסיאקו להרכב.

- dardasmiley
גם אוסיאקו ב-13 דקות ששיחק לא הראה את היכולת שלשמה הביאו אותו. רך, לא מדויק, ומשחק לרוחב. איפה בונפלד?!?!?
לא משחק רע של קהת, אבל הוא פשוט לא מספיק דומיננטי.
אוסיאקו שחקן שצריך להיבנות ממשחק למשחק, ההיסטוריה מלאה בשחקנים שלקח להם חצי שנה להכנס לעניינים ואז הפכו להיות הכוכבים הכי גדולים בארץ, אז אני לא אומר שנצטרך לחכות חצי שנה ואני לא אומר שהוא יהיה הכוכב הכי גדול בארץ, אבל הוא חייב לקבל את הצאנס, הוא חייב לקבל ולקחת את המושכות.
אוסיאקו שחקן שצריך להיבנות ממשחק למשחק, ההיסטוריה מלאה בשחקנים שלקח להם חצי שנה להכנס לעניינים ואז הפכו להיות הכוכבים הכי גדולים בארץ, אז אני לא אומר שנצטרך לחכות חצי שנה ואני לא אומר שהוא יהיה הכוכב הכי גדול בארץ, אבל הוא חייב לקבל את הצאנס, הוא חייב לקבל ולקחת את המושכות.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."