עידו אקסברד

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

Re: עידו אקסברד

שליחה על ידי RedRock »

Amit M כתב:אמרתי את זה לא פעם ולא פעמיים...
לשחק עם אקסברד זה לשחק ב-10 שחקנים.
תודה רבה!

סופסוף אתה מוכיח שבכל זאת יש לך קצת קשר למקצוע... :מוציא לשון:

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אין לי מושג על מה אתם מדברים אבל דובב גבאי לא קיבל כדור נורמלי בשום דקה במשחק מאף קשר שלנו, לעומת זאת סויסה ואקסברד קיבלו מספיק הזדמניות, סוויסה איכזב עם החטאות שערורייתיות משהו, ואקסברד הוא לא שחקן הוא פשוט לא צריך לשחק, אולי כדיי לשקול להעביר ואתו לעמד הבלם למרות שגם שם הוא בטח יהיה שחקן נוראי.

אגב אני לא ידוע מה איתכם אבל אני התרשמתי מאילוז היום, לאור היכולת של קלמי יש ורצוי לתת את ההזדמנות לקשר הימני החדש-ישן שלנו אביתר אילוז, מתאים לו הרבה יותר מלהיות בעמדת המגן הפח.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

גם בלי לראות את המשחק, היה אפשר לנחש שאלו יהיו התגובות על אקסברד.
אלק "אחד מהאחראיים שנשארנו בליגה בעונה שעברה".... חחחח הוא ה-אחראי לזה שהידרדנו לכך שנהיה 90 דקות מירידת ליגה עם ההחמצות השערוריתיות שלו, שאני מבין שהוא ממשיך להתמיד בהן גם העונה.
העיקר שהעדיפו אותו על פני ינון ברדה כחלוץ רוטציה - החלטה שנודף בה ריח רע מאוד של העדפת "זרים" על פני שחקנים שגדלו פה.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

ראש זהב, רגל עץ...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

כשאקבסרד הגיע לכאן אמרתי שאני מזהה בו כישרון ושהוא יכול להיות "תומר חמד לעניים".
ההבדל בין חמד לאקסברד, הוא שחמד אומנם התחיל עם משחק ראש משובח ולא מעט ליקוים במשחק הרגל, אבל בכל שנה חמד משדרג את המשחק שלו כולל כמובן משחק הרגל שלו.
ואקסברד? עוד עונה התחילה ושוב מדובר בשחקן סופר מוגבל שלא שידרג בכלום את המשחק שלו. שוב מדובר בחלוץ שזקוק למספר גדול של הזדמנויות כדי לכבוש, שוב מדובר בחלוץ שאין לו משחק רגל בכלל.
חבל שויתרנו על ינון ברדה שהיה יכול להיות אופציה מצוינת מהספסל, מקווה מאוד שאבו לאבן יקבל השנה צאנסים לאור היכולת של אקסברד.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

לא חושב שיש לו משחק ראש כזה משובח. רוב הגולים שלו בנגיחה היו בדרדלה ,לא ראינו איזה התרוממות נהדרת של אקסברד או נגיחה עוצמתית. לגבאי אפילו לדעתי יש משחק ראש טוב יותר.

סמל אישי של משתמש
eldad21

שליחה על ידי eldad21 »

yossi כתב: בס"ד
כשהוא משחק כחלוץ מטרה הוא כמעט תמיד מביא יבול נאה, אתה מוזמן לבדוק.
הבעיה היא שמציבים אותו לא פעם באגף (כמו היום) שם הוא פחות בא לידי ביטוי מבחינת שערים.

הוא לא משחק באגף, הוא פשוט עושה משם תנועה .
כל החוכמה זה לעשות את האלכסונים האלה שהילה דיברה עליהם כדי לקבל את הכדור בין המגן לבלם ולכן תמיד קל יותר לבוא לאגף ולעשות את התנועה משם .

בקשר לאקסברד , יכול לשחק בישיבה על כסא . גם ככה הרגליים שלו לא מועילות בכלום הוא יודע רק עם הראש .

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

eldad21 כתב:

הוא לא משחק באגף, הוא פשוט עושה משם תנועה .
כל החוכמה זה לעשות את האלכסונים האלה שהילה דיברה עליהם כדי לקבל את הכדור בין המגן לבלם ולכן תמיד קל יותר לבוא לאגף ולעשות את התנועה משם .

בקשר לאקסברד , יכול לשחק בישיבה על כסא . גם ככה הרגליים שלו לא מועילות בכלום הוא יודע רק עם הראש .
בס"ד
בזמן שפלצ'וק וסוויסה היו במגרש גבאי שיחק ברוב הדקות כחלוץ מרכזי כשלא פעם היו חילופי מקום בחלק הקדמי.
מהרגע שהשניים ללו יצאו (סוויסה ופלצ'וק) אקסברד היה באמצע, גבאי בימין, ואנג'ובו בשמאל כשאוסיאקו, אילוז, וסוארז באמצע.

הרבה מהללים את משחק הראש של אקסברד ואני לא בדיוק מבין על מה.
כמו שכתבתי בסיום העונה שעברה, שני גולים בראש לא הופכים אותך למשהו מיוחד.
למעשה, אני זוכר כמות זהה (לכל הפחות) של שערים עם הראש לשבחון וגבאי, אני לא רואה שהם זוכים לשבחים על כך (מה גם שסביר להניח שלאקסברד היו יותר מצבים לכיבוש).

סמל אישי של משתמש
eldad21

שליחה על ידי eldad21 »

yossi כתב: בס"ד
בזמן שפלצ'וק וסוויסה היו במגרש גבאי שיחק ברוב הדקות כחלוץ מרכזי כשלא פעם היו חילופי מקום בחלק הקדמי.
מהרגע שהשניים ללו יצאו (סוויסה ופלצ'וק) אקסברד היה באמצע, גבאי בימין, ואנג'ובו בשמאל כשאוסיאקו, אילוז, וסוארז באמצע.

הרבה מהללים את משחק הראש של אקסברד ואני לא בדיוק מבין על מה.
כמו שכתבתי בסיום העונה שעברה, שני גולים בראש לא הופכים אותך למשהו מיוחד.
למעשה, אני זוכר כמות זהה (לכל הפחות) של שערים עם הראש לשבחון וגבאי, אני לא רואה שהם זוכים לשבחים על כך (מה גם שסביר להניח שלאקסברד היו יותר מצבים לכיבוש).
לא נכון , באר שבע שיחקה 442 כשבאמצע סוארס ואוסיאקו אילוז בימין אנגובו בשמאל וגבאי ואקסברד חלוצים.
בלי שום קשר זה רק עמדות מוצא וברור שיש חילופי מקום וגם כניסות של קשרים מהאגף לאמצע , על תנועה ללא כדור בנוי כל הרעיון הזה של משחק כדורגל. לא יכול להיות שהמערך יישאר סטטי.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

באיצטדיון, לא הרגשתי בכלל את גבאי כי לא זכרתי שהוא יצר לעצמו שום הזדמנות במהלך המשחק.
אבל כשחזרתי הביתה, ראיתי את השידור החוזר של המשחק ושמתי לב שלפחות בשתי הזדמנויות שונות גבאי יצר מצבים לשחקנים אחרים במגרש.
אין ספק שכל עוד גבאי לא כובש וגם לא חד מספיק כדי ליצר לעצמו מצבים (בניגוד לסוויסה למשל שהגיע לארבע הזדמנויות טובות אתמול) הוא לא מספק את הסחורה, אבל זה בהחלט מעודד לראות שגבאי לא נעלם לגמרי וגם כשהוא לא מסכן את השער בעצמו הוא מייצר מצבים לאחרים. למרות שזה לבדו כמובן לא מספיק.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

לגבי תומר סוויסה , היכולת הכי טובה שלו היא הבעיטה . לא שמתי לב לראיית משחק מיוחדת מצדו. בנוסף , הוא אינו ניחן במהירות רבה.
לכן , קצת תמוהה לי העובדה שאלישע מתפקד אותו מתחת לחלוץ , או באגף.
הוא חלוץ לכל דבר , בדיוק כמו שגבאי הוא חלוץ. ברגע שסוויסה יורד למטה לארגן את המשחק , בדרך כלל לא נוצרים מצבים מיוחדים.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

yakar כתב:לגבי תומר סוויסה , היכולת הכי טובה שלו היא הבעיטה . לא שמתי לב לראיית משחק מיוחדת מצדו. בנוסף , הוא אינו ניחן במהירות רבה.
לכן , קצת תמוהה לי העובדה שאלישע מתפקד אותו מתחת לחלוץ , או באגף.
הוא חלוץ לכל דבר , בדיוק כמו שגבאי הוא חלוץ. ברגע שסוויסה יורד למטה לארגן את המשחק , בדרך כלל לא נוצרים מצבים מיוחדים.
יש לו דריבל טוב וטכניקה (קצת חבל שהוא לא עושה את זה יותר), מאמין שאת זה אלישע מנסה לנצל באגף.

שלח תגובה