תודה רבה!Amit M כתב:אמרתי את זה לא פעם ולא פעמיים...
לשחק עם אקסברד זה לשחק ב-10 שחקנים.
סופסוף אתה מוכיח שבכל זאת יש לך קצת קשר למקצוע...

תודה רבה!Amit M כתב:אמרתי את זה לא פעם ולא פעמיים...
לשחק עם אקסברד זה לשחק ב-10 שחקנים.
yossi כתב: בס"ד
כשהוא משחק כחלוץ מטרה הוא כמעט תמיד מביא יבול נאה, אתה מוזמן לבדוק.
הבעיה היא שמציבים אותו לא פעם באגף (כמו היום) שם הוא פחות בא לידי ביטוי מבחינת שערים.
בס"דeldad21 כתב:
הוא לא משחק באגף, הוא פשוט עושה משם תנועה .
כל החוכמה זה לעשות את האלכסונים האלה שהילה דיברה עליהם כדי לקבל את הכדור בין המגן לבלם ולכן תמיד קל יותר לבוא לאגף ולעשות את התנועה משם .
בקשר לאקסברד , יכול לשחק בישיבה על כסא . גם ככה הרגליים שלו לא מועילות בכלום הוא יודע רק עם הראש .
לא נכון , באר שבע שיחקה 442 כשבאמצע סוארס ואוסיאקו אילוז בימין אנגובו בשמאל וגבאי ואקסברד חלוצים.yossi כתב: בס"ד
בזמן שפלצ'וק וסוויסה היו במגרש גבאי שיחק ברוב הדקות כחלוץ מרכזי כשלא פעם היו חילופי מקום בחלק הקדמי.
מהרגע שהשניים ללו יצאו (סוויסה ופלצ'וק) אקסברד היה באמצע, גבאי בימין, ואנג'ובו בשמאל כשאוסיאקו, אילוז, וסוארז באמצע.
הרבה מהללים את משחק הראש של אקסברד ואני לא בדיוק מבין על מה.
כמו שכתבתי בסיום העונה שעברה, שני גולים בראש לא הופכים אותך למשהו מיוחד.
למעשה, אני זוכר כמות זהה (לכל הפחות) של שערים עם הראש לשבחון וגבאי, אני לא רואה שהם זוכים לשבחים על כך (מה גם שסביר להניח שלאקסברד היו יותר מצבים לכיבוש).
יש לו דריבל טוב וטכניקה (קצת חבל שהוא לא עושה את זה יותר), מאמין שאת זה אלישע מנסה לנצל באגף.yakar כתב:לגבי תומר סוויסה , היכולת הכי טובה שלו היא הבעיטה . לא שמתי לב לראיית משחק מיוחדת מצדו. בנוסף , הוא אינו ניחן במהירות רבה.
לכן , קצת תמוהה לי העובדה שאלישע מתפקד אותו מתחת לחלוץ , או באגף.
הוא חלוץ לכל דבר , בדיוק כמו שגבאי הוא חלוץ. ברגע שסוויסה יורד למטה לארגן את המשחק , בדרך כלל לא נוצרים מצבים מיוחדים.