החלוץ היהודי צרפתי קווין דהן הגיע להתרשמות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גיא חניה

Re: החלוץ היהודי צרפתי קווין דהן הגיע להתרשמות

שליחה על ידי גיא חניה »

השחקן הוא לא קווין דהן הוא קווין פריינטה שנבחן בעברו בהפועל ת"א ומכבי ת"א , ושנה שעברה חתם אצל לנדאו אבל נפצע.
שחקן קטן , טכני , זריז , התפקיד שלו הוא עושה משחק.
אם אתם שואלים אותי ? סוג של נאסר משופר עם קוקו
סרטון שלו:
https://www.youtube.com/watch?v=937tmbw ... el&list=UL" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

נאסר משופר ???

חחחחחחחחחח......

הוא טוב יותר מנאסר.

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

אז כנראה שהוא לא כזה טוב, שחקנים אמרו שהוא נראה על הפנים וגם הצוות המקצועי מסתבר לא התרשמו ממנו בכלל עד לרמה שלא ראו טעם להמשיך לבחון אותו והוא שוחרר.
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

Amit M כתב:אז מסתבר שהוא לא כזה טוב, שחקנים אמרו שהוא נראה על הפנים וגם הצוות המקצועי מסתבר לא התרשמו ממנו בכלל עד לרמה שלא רואים טעם להמשיך לבחון אותו והוא שוחרר.
חזר מפציעה לא פשוטה....לדעתי היה שווה לבחון אותו יותר זמן, למה למהר ?

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

Amit M כתב:אז כנראה שהוא לא כזה טוב, שחקנים אמרו שהוא נראה על הפנים וגם הצוות המקצועי מסתבר לא התרשמו ממנו בכלל עד לרמה שלא ראו טעם להמשיך לבחון אותו והוא שוחרר.
רגע עמית , אז אף שחקן לא מועמד לקבוצה ?

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

חזר מפציעה? שישתקם במקום אחר... הרי פה בפורום הזה יש מליון תגובות על כך שנמאס להיות קבוצה לשיקום שחקנים.. לא?
בכל אופן, לא מכיר את השחקן, לא ראיתי אותו אף פעם ואין לי רושם אמיתי לגביו חוץ מהעובדה שהיום הוא בכושר מאוד ירוד. וכנראה שאין לו מקום בסגל.

לדעתי עד חלון ההעברות בינואר לאפשר לסגל הקיים לרוץ יחד ורק אז לבחון מחדש את עניין הזרים והרכש הישראלי, לתת לכולם א תהצ'נס להתחבר לקבוצה כי כישרון יש להם.. וכמובן לסיים כבר את הסיפור עם סיראז'.
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

gate5 כתב:פשוט נמאס לקרוא את התגובות שלכם זה פשוט נמאס איך אין חוסר הערכה! פשוט נמאס!
במקום לשבת בשקט ולתת שקט לקבוצה להתקדם ולהתחבר אותם אנשים לא מפסיקים לבקר את מה שעושים כאן.

" הפועל ת"א החתימה את ורמוט " וווואוו את מי זה אמור לעניין?
מתי תבינו שאנחנו בכלל לא אמורים להתחרות איתם ? מתי ?

אתם תראו בשבת שאנחנו כן ניתן להם פייט וכן אפשר להוציא תיקו-ניצחון אבל הפסד לא התקבל באכזבה.
תשאלו את אוהדי הפ' חיפה/סכנין/נתניה ועוד קבוצות איך זה כל עונה לפתוח עם חוסר ודאות .

לא משנה מה יעשו כאן תמיד תהיה ביקורת שלילית ותמיד יהיה מה להגיד ותמיד הסתכלו על הקבוצות האחרות.
תפסיק לז-יין את השכל ולהלך עליינו איימים עם זינו!!
אחרי העונה שעברה שום שם אפילו פרוספר אזגי לא מפחיד אותי.
ונחש מה? גם בשנה שעברה וזאת שלפניה אמרו לנו שמכוונים לפלייאוף עליון כשבפועל בנו פה קבוצת ביוב.
ותן לי שם של שחקן אחד שחתם פה בעידן אלונה, חוץ ממליקסון, שהוא שחקן יותר איכותי מאלו ששיחקו פה בשנות ה-90 \ תחילת שנות ה2000 כולל בעונת הירידה הראשונה!
מצטערים שנמאס כבר מכל מיני עשרות ואולי מאות שחקני שקל וחצי שבאו לעשות פה סיבוב באדיבות הלשכה לסעד שפתחה פה אלונה.
מצטערים שהגישה הזאת של "הפסד לא יתקבל באכזבה" וששוב אנחנו נהיה הסמרטוטים שעליהם מנגבים הגדולות את הרגליים שלהם ועוד אצלנו בבית - פשוט נמאסה עליינו!
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

גיל שגיב כתב:משה, אני בהחלט מסכים עם הגולש 'שער 5'.

שים לב !

כתוב לנו בבקשה מי מבין השחקנים המקומיים ששוחרר בשנים האחרונות הגיע למשהו בכדורגל ?

דוידי ? חוגג ? פאלס ? רפי עמוס ? מי ?????????

תענה בבקשה !
בס״ד
את אותו הדבר אני יכול לומר על עשרות שחקני הרכש הכושלים שעברו כאן, ואני לא ישווה בין הקרדיט והעלות שלהם לקרדיט והעלות של שחקני הנוער...

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

גיל, לשחקן באר שבעי קשה למצוא קבוצה מחוץ לב"ש בגלל המרחק. קבוצות מהמרכז לא יממנו נסיעות או דירה לשחקן מב"ש בן 19-21 כשהם יכולים להביא שחקן צעיר שמשוחרר מהקבוצה שלו במרכז.

לשחקנים צעירים מהמרכז\מהצפון יש הרבה יותר סיכוי להצליח גם אם הם משוחררים מהקבוצות שלהם, כי יש להם הרבה אופיציות ב 2 הליגות הבכירות. לבאר שבעים אין! ולכן הרבה שחקנים מוכשרים מהנוער של הפועל באר שבע נעלמים.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

yossi כתב: בס״ד
את אותו הדבר אני יכול לומר על עשרות שחקני הרכש הכושלים שעברו כאן, ואני לא ישווה בין הקרדיט והעלות שלהם לקרדיט והעלות של שחקני הנוער...
אין קשר בין דבר ודבר. זה שהיו מאמנים שהביאו שחקני רכש כושלים זאת בעיה בפני עצמה.
ודרך אגב, אפילו אם מסתכלים על הכושלים, חלק לא קטן מהם עשה/עושה קריירה יותר גדולה משחקני הבית ששוחררו (אייל שן/יוסי אופיר מול משה אסולין לדוגמא)

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ידידיאל, אענה לך בשאלה שדודו עזריה העלה בדיון דומה שקיימנו: פרט למליקסון :מי מבין שחקני הרכש ב 4-5 השנים האחרונות (תשים את השנה בצד. מוקדם לשפוט) הגיע למשהו בכדורגל? על כמה אחוזים של שחקנים טובים אנחנו מדברים? 5? 3?

ננאד קיסו שיחק שנה שעברה 1377 דקות (שזו כמעט העונה עם הכי הרבה דקות שלו בקריירה) איציק וקנין שיחק 641 ןלוטם זינו שיחק 465 . מי תרם יותר ?

עכשיו, בוא נסכים שהיו פה (ז"א שיחקו והרבה דקות ) הרבה יותר גלארסות ובלומנשטיינים מאיציק וקנינים ולוטם זינואים.
אז מה המסקנה שלך? שאולי בעתיד נצליח להחתים גם שחקני רכש טובים?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yedidel

!

שליחה על ידי yedidel »

משה אוחיון כתב:ידידיאל, אענה לך בשאלה שדודו עזריה העלה בדיון דומה שקיימנו: פרט למליקסון :מי מבין שחקני הרכש ב 4-5 השנים האחרונות (תשים את השנה בצד. מוקדם לשפוט) הגיע למשהו בכדורגל? על כמה אחוזים של שחקנים טובים אנחנו מדברים? 5? 3?

ננאד קיסו שיחק שנה שעברה 1377 דקות (שזו כמעט העונה עם הכי הרבה דקות שלו בקריירה) איציק וקנין שיחק 641 ןלוטם זינו שיחק 465 . מי תרם יותר ?

עכשיו, בוא נסכים שהיו פה (ז"א שיחקו והרבה דקות ) הרבה יותר גלארסות ובלומנשטיינים מאיציק וקנינים ולוטם זינואים.
אז מה המסקנה שלך? שאולי בעתיד נצליח להחתים גם שחקני רכש טובים?
שליפה מהירה: טברטקו קאלה, אייל שן, ברק בדש, שמעון הרוש, יוסי אופיר, ,ריקרדו פרננדש, ערן לוי, אוהד קדוסי, דוד רביבו, יוסי שבחון, אוהד לויטה

עכשיו תורך, ואני אפילו נותן לך הנחות: בוא תספר לי לכמה שחקני בית ששוחררו/יובשו בהפועל באר שבע בעשור(!!!) האחרון יש יותר מ500(!!!) דקות בליגת העל.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

חחחחחחחחח......נראה אותך עכשיו משה.
התעלמת מהשאלה הנוקבת שלי ועכשיו קיבלת את אותה שאלה גם מידידאל....

תתעלם שוב ?

לא יותר פשוט לכתוב שטעית ולעבור הלאה ?

תבין אחת ולתמיד, לא גדלו לנו שחקנים מוכשרים בעשור האחרון כיוון שמי שהיה באמת מוכשר פשוט עזב.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

ידידאל,
אז איך אתה מסביר שלמרות כל השמות שהבאת למעלה - הם עדיין לא הצליחו לעשות הרבה פה?
לא זכור לי שמישהו מהם באמת היה שיחוק שהוביל את הקבוצה לעבר המטרה המוצהרת של להתברג בפליאוף העליון...
והאם שכחת את רכבות הזרים שעברו פה ויותר משהועילו - הם רק הזיקו?
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

8red כתב:ידידאל,
אז איך אתה מסביר שלמרות כל השמות שהבאת למעלה - הם עדיין לא הצליחו לעשות הרבה פה?
לא זכור לי שמישהו מהם באמת היה שיחוק שהוביל את הקבוצה לעבר המטרה המוצהרת של להתברג בפליאוף העליון...
והאם שכחת את רכבות הזרים שעברו פה ויותר משהועילו - הם רק הזיקו?
לא.
אבל צריכים לקחת בחשבון שמתי שאין אפילו שלד של שחקנים מקומיים סבירים, מאוד קשה להביא 3-4 תותחים כי צריך להביא 8-9 שחקנים.

ירדו פה על רכש כמו אוהד כהן כאילו שיש שחקן מקומי שהיה יכול להחליף אותו. כנ"ל לגבי אייל שן, שחקן שאני ממש לא תופס ממנו, אבל באותה תקופה אפילו את זה לא היה בנוער (וגם היום לא בטוח שיש)

להפועל חיפה יש את אושרי רואש, אייל טרטצקי, חנן ממן, יוסי דורה ועוד כשחקני הרכב לגיטימיים בליגת העל
כנ"ל אשדוד: עופר ורטה, ניר ביטון, אדיר טובול, בן בוטבול ועוד
בני יהודה: איציק עזוז, דן מורי, עוז ראלי, חסן אבו-זייד
הפועל באר שבע: אביתר אילוז (שכולנו יודעים מה דעת הקהל על היכולת שלו), אופיר דוידזאדה. וזה לאורך עשר שנים.

שיש לך בסיס סביר יותר קל להגיד בוא נביא 3-4 תותחים (ועזוב את העובדה שלקבוצות האלה אין התקציב הדרוש בשביל זה)

שלח תגובה