שבת, 15/9 20:50- מול מכבי חיפה.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דורון כהן

Re: שבת, 15/9 20:50- מול מכבי חיפה.

שליחה על ידי דורון כהן »

גיל שגיב כתב:

הצחקת את ראובן עטר.

הרי אם אתה צודק אז לפחות חלק מהשחקנים שרשמת היו פותחים את העונה בהרכב לפני אלו שמשחקים או ישחקו מולנו ועובדה היא שעטר העדיף בהרכב את אלו שנפצעו ,כלומר שגם הוא יודע שהם טובים יותר.

אדרי חטף חמישיה בשני משחקים והוא מספיק טוב נגדינו ? אני בעד ! חחחחחחחחחחחח......... :מתגלגל מצחוק:
מצטער אחי אבל גם אני בדעה של עמית , מכבי חיפה היא מעצמה בקנה מידה ישראלי.
לקבוצה כזאת יש עומק , איכות המחליפים לא נופלת בהרבה (אם בכלל) מאיכות אלו שפותחים.
להזכירך יקירי , גם תומר חמד "התייבש" על הספסל שם לפני שנתיים עד שאלישע נתן לו הזדמנות באמצע העונה.......גם ליאור רפאלוב בזמנו אכל הרבה מרורים עד שהגיע לנחלה.
מה גם שאני לא רואה איך כל הבעיות שהתגלו אצלנו ב 2 המחזורים הראשונים יפתרו עד שבוע הבא.
החתמנו תותח עושה משחק?? הבלם נהיה מהיר כמו אוסיין בולט???
אסור לשכוח שחיפה פתחה את העונה מול 2 קבוצות מעולות , גם אנחנו לא נלקק דבש מול הקבוצות האלה.
אנחנו פתחנו מול 2 קבוצות פח שכל הקיץ היו עסוקות בבעיות כלכליות אבל לא השכלנו לנצח אחת מהם.
מכבי חיפה עדיפה עלינו כמעט בכל פרמטר , זה לא אומר שאי אפשר לנצח כי היו "הפתעות" גדולות יותר במהלך ההיסטוריה , אבל מכאן ועד אופטימיות הדרך רחוקה מאוד.

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

גיל שגיב כתב:
הצחקת את ראובן עטר.

הרי אם אתה צודק אז לפחות חלק מהשחקנים שרשמת היו פותחים את העונה בהרכב לפני אלו שמשחקים או ישחקו מולנו ועובדה היא שעטר העדיף בהרכב את אלו שנפצעו ,כלומר שגם הוא יודע שהם טובים יותר.

אדרי חטף חמישיה בשני משחקים והוא מספיק טוב נגדינו ? אני בעד ! חחחחחחחחחחחח......... :מתגלגל מצחוק:

אולי הבנת הנקרא זה לא הצד החזק שלך...

אולי הם לא הכי טובים, אבל לרמה הזו ומול קבוצה בסדר גודל של ב"ש המחליפים האלו יותר מראויים לפתוח. וכמו שאמרתי, יחסי הכוחות לא ישתנו, חיפה עדיין תבוא פייבוריטית. (זה לא אומר שאני לא מאמין שאפשר לנצח).
אדרי אולי חטף כמה שערים, אבל הוא שוער עם נסיון בליגה ושוער לא רע בכלל.. הוכיח את עצמו יופי שנה שעברה בנתניה וגם לפני.
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

דורון ועמית, כל כוונתי היא שברגע שנפצעים שחקני הרכב ראשון זה פוגע בקבוצה, בכל קבוצה ! בטח שמכבי חיפה לא יוצאת מהכלל.

כשמאמן נאלץ לצרף שחקנים חדשים בגלל אילוצי פציעות זה פוגע בכל קבוצה, גם במכבי חיפה.

כשחצי הרכב כמעט ישחק בפעם הראשונה ביחד מולנו, זה פוגע בכל קבוצה, גם במכבי חיפה.....

אז נכון, עדיין יחסי הכוחות הם לטובת חיפה אבל האחוזים פחתו.

סמל אישי של משתמש
Amit M

שליחה על ידי Amit M »

גיל שגיב כתב:דורון ועמית, כל כוונתי היא שברגע שנפצעים שחקני הרכב ראשון זה פוגע בקבוצה, בכל קבוצה ! בטח שמכבי חיפה לא יוצאת מהכלל.

כשמאמן נאלץ לצרף שחקנים חדשים בגלל אילוצי פציעות זה פוגע בכל קבוצה, גם במכבי חיפה.

כשחצי הרכב כמעט ישחק בפעם הראשונה ביחד מולנו, זה פוגע בכל קבוצה, גם במכבי חיפה.....

אז נכון, עדיין יחסי הכוחות הם לטובת חיפה אבל האחוזים פחתו.
אתה שוב מפספס את הקודה.. או כמעט מפספס כי ענית לעצמך במשפט האחרון.
זה פוגע בקבוצה אבל כשיש עכשיו מחליפים חדשים וראויים שבת'כלס לא נופלים ברמתם מאלו שנפצעו יחסי הכוחות נשארים פחות או יותר אותו דבר.. וגם אם נסכים איתך שפוחתים, לא משהו כזה משמעותי שנותן יתרון לב"ש.
כך שאין לאלישע מה לקחת לתשומת ליבו את העניין ולחפש איפה לנצל פציעה... הדבר היחיד שיצטרך להעביר לשחקנים זה איך להתמודד עם שחקן שיש לו סגנון משחק אחר.. יש הבדל למשל בין דמאו לתמיר כהן או בין אנדלובו לשלומי אזולאי... לא מעבר לכך.

גם אם זה פגע בחיפה (הפציעות) היא כבר התמודדה איתן.. יש להם מספיק זמן להתחבר (שבועיים) פלוס משחק הכנה מול ק"ש בגביע הטוטו. (חוץ מעזרא שנמצא עם הנבחרת)

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
על הנייר חיפה לא אמורה להיפגע מהחיסורים שלה, לפחות לא באופן משמעותי.
על הדשא אני מסכים עם גיל שכל קבוצה בעולם שמחליפה 3-4 שחקני הרכב נפגעת בעיקר מבחינת התיאום והתפקוד כקבוצה מה שמוביל ליותר טעויות לא מחויבות (הן בהתקפה והן בהגנה).
האם תהיה לזה משמעות מיוחדת?
כמו עמית גם אני חושב שלא.
מה שכן, אני שמח שלא נצטרך להתמודד עם המהירות של אנדלובו.

סמל אישי של משתמש
Amit M

שליחה על ידי Amit M »

גיל, אני מקווה בשבילך ששפע התגובות אותן קיבלת עשו לך משהו.....שאם לא ? כנראה שכבר איש לא יוכל לשכנע אותך.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

אכן כן עמית, יוסי שכנע אותי לפחות בחלק שהחלפת 4 שחקנים אמורה לפגוע במשחק של חיפה.....ואותך הוא שכנע ?

סמל אישי של משתמש
Amit M

שליחה על ידי Amit M »

גיל שגיב כתב:אכן כן עמית, יוסי שכנע אותי לפחות בחלק שהחלפת 4 שחקנים אמורה לפגוע במשחק של חיפה.....ואותך הוא שכנע ?
אותי הוא שכנע שאתה סתם אטום ולא מסוגל להבין או להודות בטעות שלך.

שלח תגובה