מצטער אחי אבל גם אני בדעה של עמית , מכבי חיפה היא מעצמה בקנה מידה ישראלי.גיל שגיב כתב:
הצחקת את ראובן עטר.
הרי אם אתה צודק אז לפחות חלק מהשחקנים שרשמת היו פותחים את העונה בהרכב לפני אלו שמשחקים או ישחקו מולנו ועובדה היא שעטר העדיף בהרכב את אלו שנפצעו ,כלומר שגם הוא יודע שהם טובים יותר.
אדרי חטף חמישיה בשני משחקים והוא מספיק טוב נגדינו ? אני בעד ! חחחחחחחחחחחח.........
לקבוצה כזאת יש עומק , איכות המחליפים לא נופלת בהרבה (אם בכלל) מאיכות אלו שפותחים.
להזכירך יקירי , גם תומר חמד "התייבש" על הספסל שם לפני שנתיים עד שאלישע נתן לו הזדמנות באמצע העונה.......גם ליאור רפאלוב בזמנו אכל הרבה מרורים עד שהגיע לנחלה.
מה גם שאני לא רואה איך כל הבעיות שהתגלו אצלנו ב 2 המחזורים הראשונים יפתרו עד שבוע הבא.
החתמנו תותח עושה משחק?? הבלם נהיה מהיר כמו אוסיין בולט???
אסור לשכוח שחיפה פתחה את העונה מול 2 קבוצות מעולות , גם אנחנו לא נלקק דבש מול הקבוצות האלה.
אנחנו פתחנו מול 2 קבוצות פח שכל הקיץ היו עסוקות בבעיות כלכליות אבל לא השכלנו לנצח אחת מהם.
מכבי חיפה עדיפה עלינו כמעט בכל פרמטר , זה לא אומר שאי אפשר לנצח כי היו "הפתעות" גדולות יותר במהלך ההיסטוריה , אבל מכאן ועד אופטימיות הדרך רחוקה מאוד.