אני לא נכנסת לויכוח של הטופיק הזה, אבל אתה זה משהו.yedidel כתב:
אבו לאבן היה שחקן הרכב וקיבל לא מעט דקות עונה שעברה, למה הוא יצא משם?
תגדיר בבקשה לא מעט.
אני לא נכנסת לויכוח של הטופיק הזה, אבל אתה זה משהו.yedidel כתב:
אבו לאבן היה שחקן הרכב וקיבל לא מעט דקות עונה שעברה, למה הוא יצא משם?
שהאתר של ההתאחדות יחזור לפעול אני יוציא לך את המספר המדויק.הילה חדד כתב:
אני לא נכנסת לויכוח של הטופיק הזה, אבל אתה זה משהו.
תגדיר בבקשה לא מעט.
yedidel כתב:
שהאתר של ההתאחדות יחזור לפעול אני יוציא לך את המספר המדויק.
אז אם אתה אומר שאקסברד הוכיח את עצמו יותר מאבולבן עונה שעברה, הדיון הזה מיותר. אתה פשוט אוהב ליהיות מגמתי שזה לא יאומן.yedidel כתב:
שהאתר של ההתאחדות יחזור לפעול אני יוציא לך את המספר המדויק.
מה שבטוח זה שהוא קיבל מקום בהרכב כבר במחזור 4 של העונה הראשונה שלו בבוגרים, שזאת הזדמנות שרוב השחקנים רק חולמים עליה. משם זה היה רק ברגליים שלו (בטח שהתחרות זה מול שחקן כמו אקסברד)
וואלה, הנה העונה גם אקסברד נכנס רק בדקות האחרונות, כי יש שחקנים יותר טובים ממנו מסגל (שלדעתי הוא מיותר שם בכלל)הילה חדד כתב:
אז אם אתה אומר שאקסברד הוכיח את עצמו יותר מאבולבן עונה שעברה, הדיון הזה מיותר. אתה פשוט אוהב ליהיות מגמתי שזה לא יאומן.
הלו, תבין. המשחק האחרון של אבולאבן בליגת העל היה נגד מכבי חיפה ב 28/1!
מעניין שאת אקסברד לא יודעים לייבש ככה, אולי כי פשוט אי אפשר להוריד גם אותו לנוער...
זה לא נקרא לתת צ'אנס לשחקן. שלא נדבר על משחקים שנכנס דקה 90 או הוחלף בדקה 39 לדוגמא.
אבל העיקר שאתה תגיד שזה ברגליים שלו ובלה בלה.
אתה מגמתי זה בטוח.yedidel כתב:
וואלה, הנה העונה גם אקסברד נכנס רק בדקות האחרונות, כי יש שחקנים יותר טובים ממנו מסגל (שלדעתי הוא מיותר שם בכלל)
אז נכון אני מגמתי, ואלישע לוי מגמתי, וגיא לוי מגמתי, וכל המאמנים והסקאוטים בישראל מגמתיים... כולם סימנו את השחקנים הבאר שבעיים ונחושים לדפוק להם את הקריירה!
את יודעת, הדיון הזה (שמתרחש כבר שנים פה בפורום) מזכיר לי את מה שקורה סביב הנבחרת, ש30 שנה ממשיכים להתעסק מי המאמן שלה.הילה חדד כתב:
אתה מגמתי זה בטוח.
השאר פשוט מרגישים יותר בנוח לייבש שחקני בית, או להוריד אותם חזרה לנוער מאשר שחקני רכש שהגיעו בקול תרועה רמה ובלא מעט כסף.
זה הכל.
ולא, לא כל שחקן מהנוער נחשב בעיניי כשחקן טוב וצריך לשחק. אבל יש כאלה שכן, וגם אותם הכי קל להוריד לספסל.
המאמנים לא נחושים לדפוק את הבאר שבעים. ממש לא.yedidel כתב:
וואלה, הנה העונה גם אקסברד נכנס רק בדקות האחרונות, כי יש שחקנים יותר טובים ממנו מסגל (שלדעתי הוא מיותר שם בכלל)
אז נכון אני מגמתי, ואלישע לוי מגמתי, וגיא לוי מגמתי, וכל המאמנים והסקאוטים בישראל מגמתיים... כולם סימנו את השחקנים הבאר שבעיים ונחושים לדפוק להם את הקריירה!
אני לא נכנסת לדיון של הטופיק הזה, למרות שיש לי הרבה מה להגיד בנושא.yedidel כתב:
את יודעת, הדיון הזה (שמתרחש כבר שנים פה בפורום) מזכיר לי את מה שקורה סביב הנבחרת, ש30 שנה ממשיכים להתעסק מי המאמן שלה.
אז אם אנחנו לא רוצים להישאר תקועים כמו נבחרת ישראל, כדאי שנפסיק להפיל את הכל על מאמן הבוגרים התורן אלא לבדוק למה מחלקת הנוער שלנו ייצרה שחקן בוגרים לגיטימי אחד בעשר שנים.
הילה חדד כתב:
אתה מגמתי זה בטוח.
השאר פשוט מרגישים יותר בנוח לייבש שחקני בית, או להוריד אותם חזרה לנוער מאשר שחקני רכש שהגיעו בקול תרועה רמה ובלא מעט כסף.
זה הכל.
ולא, לא כל שחקן מהנוער נחשב בעיניי כשחקן טוב וצריך לשחק. אבל יש כאלה שכן, וגם אותם הכי קל להוריד לספסל.
כל משחקי הבית של השלושה בעונה שעברה.eldad21 כתב: סתם שאלה , כמה פעמים ראית את שחקני הנוער שלנו בפעולה ? במשחקי נוער וכו'?
כי יש פה המון אנשים שמדברים בלי שבכלל ראו אותם משחקים ויודעים את היכולת שלהם .