bs war כתב:
אבל אתה לא מכבי חיפה ואתה לא הפועל תל אביב. אתה משחק במסגרת אחת. ודרך אגב, אני חושב שמכבי חיפה בקצב הזה הולכת ליפול השנה, בגלל כמות השחקנים האדירה שצירפה בקיץ. שחקנים טובים אבל לא כולם לגמרי הכרחיים.
לא ביקשתי שחקני בית, ביקשתי עתיד. שחקנים צעירים שיוכלו להתקדם השנה.
גם מכבי חיפה השיגה את האליפות האחרונה שלה בזכות שני שחקנים בולטים- ליאור רפאלוב ותומר חמד, צעירים שהיא גידלה בתוך בסיס שהחזיק עם השנים. לנו לא נשאר בסיס. במקום לחזק את הסגל נקודתית הבאנו הקיץ כבר יותר מ- 10 שחקנים חדשים לדעתי (לא ספרתי). למה החתימו את פיראס עוואד לדוגמא? למה החתימו חצי מקבוצת הנוער על חוזים ל- 5 שנים? בשביל לייבש אותם ביציע?
אם לא מאמינים בצעירים בסגל שלנו, אז שיודו בזה. שישחררו או ישאילו. אבל שלא יחזיקו לי אותם בסגל בלי לקבל דקה כל השנה, ועוד ימשיכו לדבר על בנייה לטווח ארוך.
שם המשחק זה יציבות, ואנחנו לא יציבים. בכל עונה אנחנו צריכים חצי שנה להתחבר כי הסגל מוחלף כמעט לחלוטין.
אליפות לוקחים עם בסיס יציב לאורך שנים, לא עם רכש מאסיבי כמו שאתה מבקש. האחרונה שעשתה את זה כך בישראל נמצאת עכשיו על סף פירוק.
אם לא תשאף לשם לעולם לא תגיע ! פעם מכבי חיפה שאפה להיות באר שבע.....ותראה מה קרה בעשרים השניים האחרונות.
אתה רוצה עתיד ?
אין בעיה - יש לך את אג'ידה לשלש שנים, דוידזאדה לשלש שנים וכנראה ליותר, נאסר לשלש שנים, פלצ'וק לשלש שנים, מרקוביץ' לשלש שנים, ויש את הצעירים כמו אוזן אבו לבן זינו ....שחתומים לחמש שנים.
תבין, גם אני כמוך הייתי רוצה שקבוצות יהיו בנויות כמו בשנות השבעים והשמונים אממה זה כבר לא יקרה יותר.