אתה קצת מגזים אתה לא חושב? נג'ובו עוד לא מככב (מי כן?) אבל אני לא יודע מה ציפית ממנו, מול חיפה הוא עשה עבודה טובה וחיפה יפה על סוארס מאחורה (כי שם שמו אותו). הוא לא אמור לבשל ולכבוש משם, אלא אם אלישע יזיז אותו לעמדה מאחורי החלוץ (ששם הוא היה הכי טוב בק"ש להבנתי).dardasmiley כתב:נג'ובו כמו שנראה היום הוא עגלה. רק תחשוב על התגובות אם ביכולת הנוכחית במקום נג'ובו היו קוראים לו אילוז/חוגג. ברור לכולנו שמלבד קללות מהיציע, אחרי שלושה משחקים כמו שנתן נג'ובו שחקן מקומי היה נבעט לקצה הספסל במקרה הטוב.
הרעיון הוא שכמדיניות מועדון, בכל מקום שיש לך בו שני שחקנים באותה רמה פחות או יותר אתה צריך לתת עדיפות ליוצא מחלקות הנוער של ב"ש. אם נתת לנאסר שלוש שנים של קרדיט צחי מחלוף היה צריך לקבל לפחות עשרה משחקים רצופים. אם נתת למוטי מלכה לעלות בכל הזדמנות מהספסל היית צריך לתת לאבוחצירא עדיפות עליו. קח את דוידזאדה כמקרה קלאסי לחשיבה עקומה וניהול רע! ברור לכולנו שהוא יותר טוב מהרוש ובטח שיותר מפדלון אבל הוא היה אופציה שלישית לעמדה זו, היה צריך לקרות מצב בו פדלון פצוע והרוש מטומטם כדי שאופיר יקבל את הצ'אנס שלו. אם הרוש לא מקבל שני צהובים במהלך אחד אופיר עד היום לא רואה את מדי הבוגרת של ה.ב"ש.
עכשיו תחשוב כמה כאלה יש לך בנוער שפשוט לא קיבלו את ההזדמנות כי מעדיפים על פניהם את קהת/מלכה/נאסר/סולימאן ובעצם כמעט כל אחד אחר.....
אני לא חושב שברגע שהתחילה העונה צריך לבוא בטענות, כי משם זה באמת צריך להיות קרב הוגן על ההרכב באימונים בלי שום קשר מאיפה השחקן או כמה הוא מרוויח.
אני כן מסכים עם משה שזה צריך להיות שיקול בשלב בניית הסגל - כי היינו יכולים במקום אוסיאקו, נ'גובו וקהת להביא קשר אחורי אחד ברמה גבוהה ועדיין לשמור על עומק סביר בספסל.
אם מדברים על מדיניות - אפשר למשל לקבוע למאמן (לפני שמחתימים אותו כמובן, כי חשוב שהוא יסכים עם הדרך) שיהיה לו סגל של 24 שחקנים שמתוכם לפחות 10 צריכים להיות יוצאי מחלקת הנוער. זה עדיין נותן לו אפשרות לבנות הרכב + 3 מחליפים מרכש, אבל מונע מצב שגם אחרי כמה פציעות עדיין המחליף השישי לא יהיה ממחלקת הנוער.
ועדיין - אני חושב שהבעיה העיקרית היא במחלקת הנוער, שלא מצליחה לייצר אפילו שחקני ליגת על משלימים סבירים כבר עשור.