יכול, יכול. משחק גם בימין.RedRock כתב:
גם אני חשבתי על אבו-חצירא.
הוא יכול לשחק בימין אבל? הבנתי שרק באמצע...אם גם בימין אז בכיף.
הפינה הטקטית
Re: הפינה הטקטית

אג'ידה
דוידזאדה גביש מרקוביץ' סבן
סוארס זינו/נג'ובו אוסיאקו
ברוכיאן
סוויסה גבאי
דוידזאדה גביש מרקוביץ' סבן
סוארס זינו/נג'ובו אוסיאקו
ברוכיאן
סוויסה גבאי
ההרכב הצפוי שאלישע יעלה לדעתי זה ברוכיאן במקום קהת ונאסר במקום פלצ'וק.
אני חושב שעדיין מוקדם להכניס את ברוכיאן להרכב, ודווקא הייתי עולה עם אוסיאקו או ז'ינו, ומסיט את נג'ובו לעמדה קדמית מאחורי החלוץ ששם הוא יתרום הרבה יותר. במקום פלצ'וק נאסר אכן נראה האופציה הכי טובה.
קשה לי לראות אותנו עושים משהו דרך האמצע של מכבי עם אלברמן וראדי, ולכן מאוד חשוב לשחק טוב על האגפים ובמיוחד על יואב זיו. הבעיה שגם אצלנו משחק האגפים לא הבריק עד עכשיו... מקווה שיהיה שדרוג משמעותי שם.
מה שבטוח זה שמכבי ת"א וראינו את זה מול קרית שמונה עושה משחק לחץ מעולה כבר בחלק של היריב ויהיה צריך הרבה שקט ואחריות מצד כל השחקנים שלנו.
אני חושב שעדיין מוקדם להכניס את ברוכיאן להרכב, ודווקא הייתי עולה עם אוסיאקו או ז'ינו, ומסיט את נג'ובו לעמדה קדמית מאחורי החלוץ ששם הוא יתרום הרבה יותר. במקום פלצ'וק נאסר אכן נראה האופציה הכי טובה.
קשה לי לראות אותנו עושים משהו דרך האמצע של מכבי עם אלברמן וראדי, ולכן מאוד חשוב לשחק טוב על האגפים ובמיוחד על יואב זיו. הבעיה שגם אצלנו משחק האגפים לא הבריק עד עכשיו... מקווה שיהיה שדרוג משמעותי שם.
מה שבטוח זה שמכבי ת"א וראינו את זה מול קרית שמונה עושה משחק לחץ מעולה כבר בחלק של היריב ויהיה צריך הרבה שקט ואחריות מצד כל השחקנים שלנו.
למה החתימו את אבולאבן, אבוחצירא, זינו ועוד על חוזים ארוכי דווח אם הם לא משחקים???? מה ההגיון בזה??
הם חייבים לקבל דקות!
הם חייבים לקבל דקות!
בס"ד
כמו שידידאל ציין החולשה של מכבי היא האגפים, הן הגנתית (דגש על זיו) ולדעתי גם מבחינה התקפית (רוב השערים שלהם הגיעו מהאמצע, מגן ימני שיודע לתקוף אין להם וזיו זה זיו).
אני הייתי משחק עם במרכז הקישור עם שלישיית קשרים שיצטרכו לתת פייט לשלישייה של מכבי שעד עכשיו הם החלק החזק והיציב שם.
אני בספק אם ברוכיאן מתאים למשחק בו הקשרים המרכזיים יצטרכו לעשות הרבה עבודה שחורה ולהיות אגרסיביים, מצד שני אנחנו כן צריכים קשר שיודע להחזיק כדור שצריך ויודע לשחרר כדור עומק חכם בנגיעה ואת זה הוא יכול לתת.
גארסיה הוא השחקן הכי יצירתי שלהם, כמעט כל התקפה טובה עוברת דרכו, צריך להגביל את הנגיעות שלו בכדור למינימום ולחנוק אותו עד כמה שאפשר.
מבחינה התקפית חשוב לשחק מהר, ההגנה של מכבי לא מורכבת מאצנים ואם נתפוס אותם לא מוכנים אפשרי לתת גול, במשחק מסודר זה יהיה קשה הרבה יותר.
אני לא מת על התפקוד של גבאי באגף אבל בהיעדר פלצ'וק וסבע הייתי מציב אותו ואת נאסר באגף, שניהם מהירים וטכניים ויחד עם סוויסה יכולים להוציא מתפרצות מסוכנות.
כמו שידידאל ציין החולשה של מכבי היא האגפים, הן הגנתית (דגש על זיו) ולדעתי גם מבחינה התקפית (רוב השערים שלהם הגיעו מהאמצע, מגן ימני שיודע לתקוף אין להם וזיו זה זיו).
אני הייתי משחק עם במרכז הקישור עם שלישיית קשרים שיצטרכו לתת פייט לשלישייה של מכבי שעד עכשיו הם החלק החזק והיציב שם.
אני בספק אם ברוכיאן מתאים למשחק בו הקשרים המרכזיים יצטרכו לעשות הרבה עבודה שחורה ולהיות אגרסיביים, מצד שני אנחנו כן צריכים קשר שיודע להחזיק כדור שצריך ויודע לשחרר כדור עומק חכם בנגיעה ואת זה הוא יכול לתת.
גארסיה הוא השחקן הכי יצירתי שלהם, כמעט כל התקפה טובה עוברת דרכו, צריך להגביל את הנגיעות שלו בכדור למינימום ולחנוק אותו עד כמה שאפשר.
מבחינה התקפית חשוב לשחק מהר, ההגנה של מכבי לא מורכבת מאצנים ואם נתפוס אותם לא מוכנים אפשרי לתת גול, במשחק מסודר זה יהיה קשה הרבה יותר.
אני לא מת על התפקוד של גבאי באגף אבל בהיעדר פלצ'וק וסבע הייתי מציב אותו ואת נאסר באגף, שניהם מהירים וטכניים ויחד עם סוויסה יכולים להוציא מתפרצות מסוכנות.
מכבי עושה משחק לחץ כבר מהדקה הראשונה ועושה את זה עם כל הכלים ובדרך כלל גומרת את המשחק בדקות הראשונות שלו.yedidel כתב:
זה היה נגד מכבי חיפה, נגד הפועל חיפה זה מאוד בלט וגם נגד קריית שמונה הסיפור היה דומה, כלל שנוקפות הדקות בעיקר כושר המשחק שלהם יורד והם די נרדמים.
אם נצליח לעבור את הדקות הראשונות כשאנו עומדים מולם בצורה שווה, יש סיכוי לגנוב משהו.
אם ההגנה שלנו תהיה בשוק כרגיל במשחקים כאלה זה יכול להיגמר רע מאוד.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
בס"דניב כתב:
מכבי עושה משחק לחץ כבר מהדקה הראשונה ועושה את זה עם כל הכלים ובדרך כלל גומרת את המשחק בדקות הראשונות שלו.
זה היה נגד מכבי חיפה, נגד הפועל חיפה זה מאוד בלט וגם נגד קריית שמונה הסיפור היה דומה, כלל שנוקפות הדקות בעיקר כושר המשחק שלהם יורד והם די נרדמים.
אם נצליח לעבור את הדקות הראשונות כשאנו עומדים מולם בצורה שווה, יש סיכוי לגנוב משהו.
אם ההגנה שלנו תהיה בשוק כרגיל במשחקים כאלה זה יכול להיגמר רע מאוד.
עד עכשיו מכבי מציגה כושר גופני נהדר, האינטנסיביות שלהם יורדת בדר"כ רק אחרי שהם עולים ליתרון.
אני גם חושש מפתיחה מוחצת של מכבי, כשחיפה לחצה אותנו אחרי שער היתרון מולם בקושי עברנו את החצי והצלחנו לחבר 3 פסים וזה כשהאמצע של חיפה הוא רך כמו גבינה לבנה לעומת האמצע של מכבי.
כל המערכים שבעולם לא יעזרו אם לא יהיה לחץ עמוק במחצית המגרש של מכבי ולצערנו ב"ש לא יודעת לעשות לחץ או שפשוט אין לשחקנים כח לרוץ מה שמעיד כמובן על כושר לקוי שזה מחלה ידוע אצלנו .
מעבר לעניין הלחץ , למראית עין הקבוצה בנויה למתפרצות מהירות מה שלא בא לידי ביטוי כי אין שחקן שינתב את המעבר קדימה וצריך לעבוד עם ברוכיאן וסוארס על העניין הזה
למשחק הזה אני בא פסימי , הלוואי ואתבדה
מעבר לעניין הלחץ , למראית עין הקבוצה בנויה למתפרצות מהירות מה שלא בא לידי ביטוי כי אין שחקן שינתב את המעבר קדימה וצריך לעבוד עם ברוכיאן וסוארס על העניין הזה
למשחק הזה אני בא פסימי , הלוואי ואתבדה
אגב, דווקא במשחק מסוג זה, שאנחנו ככל הנראה נשחק על מתפרצות ומהירות בחלק ההתקפי,
הייתי נותן את הקרדיט לדובב כחלוץ מרכזי. עם המהירות והתנועה שלו, זה עוד יכול להשתלם לנו
(במקרה כזה הייתי מוריד את סוויסה לספסל ומקסימום משלב אותו במשחק במידת הצורך ומעבה את מרכז המגרש בעוד שחקן).
הייתי נותן את הקרדיט לדובב כחלוץ מרכזי. עם המהירות והתנועה שלו, זה עוד יכול להשתלם לנו
(במקרה כזה הייתי מוריד את סוויסה לספסל ומקסימום משלב אותו במשחק במידת הצורך ומעבה את מרכז המגרש בעוד שחקן).
הפועל באר שבע ♥
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
yedidel כתב:ההרכב הצפוי שאלישע יעלה לדעתי זה ברוכיאן במקום קהת ונאסר במקום פלצ'וק.
אם ברוכיאן בכושר משחק, לדעתי דווקא משחק שכזה מול יריבה שכזו עשוי בהחלט לאתגר אותו ולהוציא ממנו המיטב.
אג'ידה
אופיר גביש מרקוביץ סבן
אוסיאקו סוארס
ברוכיאן
נאסר סויסה
גבאי
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מערך ש 4-5-1 כשבהתקפות הוא הופך ל43-3
חשוב לעלות לשחק התקפי בלי פחד, אבל לעבות את האמצע.
השחקן הכי מסוכן של מכבי זה דווקא ראדי ואלברמן שמניעים את המשחק.
לחץ עליהם + שמירה אישית על עטר ולא נספוג.
מצד שני חייב שקלמי יעלה כל הזמן מהצד שלו לנצל את החולשה של זיו, ובכלל כשזיו יוצא להתקפה הוא יורד ממש לאט אז לנצל את זה ולצאת מהר מהאגף שלו.
שיהיה בהצלחה
חשוב לעלות לשחק התקפי בלי פחד, אבל לעבות את האמצע.
השחקן הכי מסוכן של מכבי זה דווקא ראדי ואלברמן שמניעים את המשחק.
לחץ עליהם + שמירה אישית על עטר ולא נספוג.
מצד שני חייב שקלמי יעלה כל הזמן מהצד שלו לנצל את החולשה של זיו, ובכלל כשזיו יוצא להתקפה הוא יורד ממש לאט אז לנצל את זה ולצאת מהר מהאגף שלו.
שיהיה בהצלחה
רק אהבה תנצח...
אלירן סולימנפור
שמעון לוגסי - גל דהן - בן אלגרבלי - איציק וקנין
אופיר דודזאדה - לוטם זינו - ירדן אבוחצירא - אביתר אילוז
יוסף אבו-לאבן - יוני אוזן

- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
סופסוף מישהו פה מחובר למציאותAmit M כתב:אלירן סולימנפור

לפי הפירסומים היום הוא פותח עם נאסר ברוכיאן אוסיאקו על חשבון פלצוק הפצוע נג'ובו המאכזב וקהת המאכזב\מרותק.
שינוי נוסף שהפתיע אותי ממש ונראה לי די הזוי - אילוז במקום סבן...למה ?!
שינוי נוסף שהפתיע אותי ממש ונראה לי די הזוי - אילוז במקום סבן...למה ?!

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
4-4-2 בהרכב הבא:
אג'ידרה
קלמי סבן, סוארס, מרקוביץ' ודוידזאדה
אילוז, ברוכיאן, אוסיאקו ונסאר
סוויסה ודובב גבאי.
אג'ידרה
קלמי סבן, סוארס, מרקוביץ' ודוידזאדה
אילוז, ברוכיאן, אוסיאקו ונסאר
סוויסה ודובב גבאי.