בשעה טובה ובהצלחה!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dardasmiley

Re: בשעה טובה ובהצלחה!

שליחה על ידי dardasmiley »

אולי קצת התבלבלתי במינוח אבל הכוונה הייתה ברורה מליקסון היה צריך לפתוח עד כה בכל המשחקים. זה שנגד לוקסמבורג הוא פתח רק כי אדון ורמוט לא יכל זה מה שמגעיל. נגד רוסיה אם אני לא טועה הוא לא שיחק וזה לא שיש מישהו שבכושר טוב ממנו בקישור כן?
והסיבה לזה היא אחת ויחידה, הבונקריסט מעדיף את יוצאי הפועל, או כאלה שיש לבוסים שלו אינטרס ברור שיפתחו (ע"ע דמארי).
ברור לכל בר דעת שמליקסון טוב חמש דרגות מורמוט ושחמד לא סופר את שכטר. שלא לדבר על טווואטחה ודוידזאדה לעומת גל שיש... ועל מה ולמה קיבלו בן חיים ודמארי את הזימון לסגל???
כן הארס נוטף מהתגובה שלי אבל זה רק כי נמאס לי לראות את השחיתות שזולגת מהאוזניים של כל אחד בכדורגל הישראלי. ודווקא מגוטמן ציפיתי להתעלות אז הרבה יותר מבאס לראות שגם הוא איש קטן בדיוק כמו כל אלו שסביבו...

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

וואלה שיואב זיו ייכנס להריון והילד הבאר שבעי יתפוס את מקומו!!
תמונה

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

dardasmiley כתב:אולי קצת התבלבלתי במינוח אבל הכוונה הייתה ברורה מליקסון היה צריך לפתוח עד כה בכל המשחקים. זה שנגד לוקסמבורג הוא פתח רק כי אדון ורמוט לא יכל זה מה שמגעיל. נגד רוסיה אם אני לא טועה הוא לא שיחק וזה לא שיש מישהו שבכושר טוב ממנו בקישור כן?
והסיבה לזה היא אחת ויחידה, הבונקריסט מעדיף את יוצאי הפועל, או כאלה שיש לבוסים שלו אינטרס ברור שיפתחו (ע"ע דמארי).
ברור לכל בר דעת שמליקסון טוב חמש דרגות מורמוט ושחמד לא סופר את שכטר. שלא לדבר על טווואטחה ודוידזאדה לעומת גל שיש... ועל מה ולמה קיבלו בן חיים ודמארי את הזימון לסגל???
כן הארס נוטף מהתגובה שלי אבל זה רק כי נמאס לי לראות את השחיתות שזולגת מהאוזניים של כל אחד בכדורגל הישראלי. ודווקא מגוטמן ציפיתי להתעלות אז הרבה יותר מבאס לראות שגם הוא איש קטן בדיוק כמו כל אלו שסביבו...
שטויות.
באזרבייג'אן מליקסון פתח והיה חלש להחריד וורמוט עלה מהספסל.
בגלל זה הוא לא עלה מול רוסיה.
יש הרבה אשפה בנבחרת הזו גם ככה. לא צריך להוסיף עוד בכוח.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

dardasmiley כתב:אולי קצת התבלבלתי במינוח אבל הכוונה הייתה ברורה מליקסון היה צריך לפתוח עד כה בכל המשחקים. זה שנגד לוקסמבורג הוא פתח רק כי אדון ורמוט לא יכל זה מה שמגעיל. נגד רוסיה אם אני לא טועה הוא לא שיחק וזה לא שיש מישהו שבכושר טוב ממנו בקישור כן?
במשחק האחרון פתחו רק שני יוצאי הפועל. או שגם נאתכו לא ראוי למקום בהרכב?

סמל אישי של משתמש
Omer6
Title: משוגע אדום

שליחה על ידי Omer6 »

ואגב יוצאי הפועל.. הקבוצה הזאת הייתה אחת הקבוצות המוכשרות של הכדורגל הישראלי בשנים האחרונות
פתאום כולם שחקנים לא טובים?

אלי גוטמן האמין בהם, נתן להם את המפתחות, הם איכזבו ולכן עובדה שיותר שחקנים אחרים מקבלים צ'אנסים
הפועל באר שבע ♥

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

כמובן שמצטרף לברכות על זימונו של אופיר אבל בניגוד לשאר התגובות כאן אני חושב שהזימון של אופיר רק מלמד על הבעיה הקשה שיש היום בארץ בעמדות המגינים.
בכל תקופה אחרת של הנבחרת בשנים האחרונות, החל מזאת של גרייב דרך זאת של קייסי ואנטבי ועד לאחרונה של בן דיין, אופיר דוידזאדה לא יכול היה לחלום על כך שבכושרו הנוכחי הוא יהיה המגן הישראלי הכי טוב במדינה.
נכון, אופיר מלא כישרון, נכון עם עבודה קשה ויציבות לאורך זמן אופיר יכול להתפתח לשחקן מצוין, אבל כרגע לפחות אופיר לא מממש את כל הפוטנציאל שלו.
כרגע אופיר הוא שחקן שמבזבז יותר מידי כדורים באגף, גם כשהוא חופשי לגמרי ההרמות שלו לרחבה לא מדויקות.
כרגע אופיר הוא שחקן שעבודת ההגנה שלו לוקה בחסר כי הוא נותן יותר מידי שטח לשחקן ההתקפה שמולו. לא יודע אם זה בגלל שהוא לא קורא מספיק טוב את המהלכים מבחינה הגנתית או שמדובר בחוסר ניסיון אבל לא יכול להיות ש90% מהכדורים הארוכים שמכבי ת"א שלחה לעטר, גם אם הם נשלחו על 40 ו50 מטר, הגיעו לעטר שהשתלט עליהם בקלות. אופיר חייב היה לתקוף את הכדורים באוויר. הוא מספיק מהיר וזריז כדי לצאת קדימה ולקחת את הכדורים לפני שהם מגיעים לשחקן שעליו הוא אמור לשמור. אין שום סיבה שהוא יעמוד במקום ויתן לעטר לקבל כדור סמוך לרחבה. הבעיה נמשכת עם העובדה שגם כשהכדור כבר מגיע לעטר או לשחקן אחר אופיר לא תוקף אותו וזה קורה לא מעט. זה קורה גם כששחקן מגיע מולו באגף (הגול הראשון של נתניה נגדנו), וגם במתפרצות כששחקן של היריבה מגיע מהאמצע ואופיר קרוב אליו (מי שזוכר את הגול של מכבי חיפה מולנו בשנה שעברה) אופיר משום מה לא יוצא ללחוץ אותו ומאפשר לו להתקדם בחופשיות ואז לשחרר בעיטה בלי שום לחץ.

באופן אישי, למרות הזימון לנבחרת, אני עדין לא בטוח שאופיר צריך להיות מגן. אם הוא לא ישפר את הבנת המשחק שלו מבחינה הגנתית אולי יהיה נכון יותר לשחק איתו כקשר באגף.
בכל מקרה, יש לאופיר עוד לא מעט נקודות לשפר...

שלח תגובה