הפינה האופטימית מחזור 8

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

Re: הפינה האופטימית מחזור 8

שליחה על ידי AS1 »

אריק כתב:
לא ראיתי תגובות על אילוז בטופיק אבל אם כבר הזכרת אז הנה אני אגיד. אילוז גרוע כבר 10 שנים, גרוע גם העונה,
ניצל מהשפלה מול מכבי כי הם שיחקו על צד שמאל, הגול שקיבלנו בקרית שמונה בגללו, עשה פאול של ספק פנדל
דקה 90 בקרית שמונה שבמזל לא נשרק, במשחק האחרון איבד 3 כדורים של כמעט גול.
לטעמי השיבוץ שלו בהרכב הוא מסיבות לא מקצועיות, במיוחד כשהאלטרנטיבה בספסל הרבה יותר איכותית וטובה.
אולי כשקלמי סבן יבקש להתשחרר בינואר ייפול למישהו האסימון.
אריק
תעשה לי ילד ! נקרא לו קלימו :)
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

פשוט עצוב לראות ולשמוע עד כמה גדולה השנאה המגמתית כלפיו.

סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הילה חדד »

שמעון א כתב:פשוט עצוב לראות ולשמוע עד כמה גדולה השנאה המגמתית כלפיו.
לצערי אתה צודק.

השנאה של אנשים אליו שיבשה כל מחשבה שקולה.

בואו נאשים אותו גם במשבר הכלכלי, גם במצב הבטחוני ויאללה נגמור עניין.

אני לא מהמחזיקים הגדולים מאילוז. ידוע. אבל אריק התגובה שלך פשוט מוגזמת.

אילוז היה בסדר מול אשדוד וגם מול ק. שמונה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

לא מדובר בשנאה אלא בתסכול של שנים.
כולנו יודעים שאילוז הוא לא מגן והיכולת ההגנתית שלו היא מהנמוכות בשתי הליגות הראשונות.
אני לא מצפה שהוא יעצור כל מי שבא אליו אבל הקלות שבה עוברים אותו פשוט מראה כל פעם מחדש על
היכולת הנמוכה שלו. לפעמים זה נראה כמו משחק של נערים נגד הבוגרים.

בנוסף לכך תמיד שהכדור ברגליים שלו או שהוא בסביבה אתה יודעה שלא יכול לצאת מזה משהו טוב.

אם כבר הזכירו פה את המשחק מול מכבי ת"א בוא רק נזכיר שהוא יצא מהמגרש שהתוצאה הייתה 1-1
ובלי קשר לבישול של קלמי סבן באותו משחק, היכולת שלו הייתה הרבה יותר טובה משל אילוז. פתאום גילנו כולנו שקיים גם אגף ימין בקבוצה.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
oshri26

שליחה על ידי oshri26 »

אין לי שום דבר אישי נגד אביתר אילוז,אני הרי אני לא מכיר אותו אישית.
לא ברור לי למה השחקן הזה כל כך הרבה שנים מקבל הזדמנויות,ולא מוכיח שהוא ראוי.
הרי שנה שעברה גיא לוי העדיף אפילו את אדלי על פניו,וקודמו בתפקיד לעיתים העביר את יחיאל לאגף ימני.
אילוז לא עושה התקפה,הוא בורח מאחריות(בניגוד לאופיר שלפחות מנסה).
בתקופה האחרונה אילוז עושה הגנה דווקא לא רע,אבל הוא לא תורם התקפית,וזה גם חלק מהסיבות שהתקפה לטעמי לא פוגעת.
במידה ואילוז יקח אחריות וינסה לחדור מהאגף הימני זה יכול להוות פיתרון התקפי.
לאילוז יש שליטה לא רעה בכדור,ומן הראוי שינסה לחדור מהאגף הימני.
במצב הנוכחי שאילוז לא עושה פעולות התקפיות,סבן בהחלט עדיף.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

מסכן הילד ניחסתם אותו:
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 23&Lang=he" onclick="window.open(this.href);return false;

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

החלמה מהירה, אבי! תרגיש טוב!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אני אומר שמזל סבן לדעתי יותר טוב מאילוז במיוחד בתרומה ההתקפית..
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. קצת קשה לדבר עם כותבים שמשתמשים ביכולת של אילוז בשנה שעברה כהוכחה לסיבה שבגללה הוא לא צריך לשחק השנה. שחקן צריך להימדד לפי התרומה הנוכחית שלו לקבוצה.
אין ספק שאילוז בשנים האחרונות לא היה מספיק טוב בשביל להיות שחקן הרכב. כמו שגם אין ספק שסבן היה השחקן היציב שלנו השנה עד שהודח מההרכב. לא הבנתי את הסיבה להדחה מההרכב של סבן אבל אם אילוז כבר פותח בהרכב אני מחזיק לו אצבעות שיצליח בניגוד לכמה אנשים כאן שרק מחכים לנפילה של אילוז.

2. אילוז השנה מפתיע לטובה ביכולת שלו. הוא יציב, הוא שקט הגנתי, למעט אותו גול מול קריית שמונה שהתחיל מהאגף שלו לא היה לו חלק (אפילו קטן) בשום שער שספגנו והוא בעיקר ממעט לעשות טעויות מה שגורם לאנשים כאן לחפש אותו בנרות (אם מכבי היו תוקפים מהאגף שלו היו משפילים אותו, איך הוא לא מגיע לכדור חזק שברוכיאן שולח כאילו אילוז הוא מינימום דני אלבס, הסיבה שהוא בהרכב היא לא מקצועית כאילו מישהו כאן דיבר עם אלישע לוי בנושא וכיוצא בזה).
עצם העובדה שאנשים מחפשים אותו בנרות (היה עצוב מבחינתי במשחק האחרון לראות אוהדים שלנו מחכים לראות אותו נכשל) מלמדת יותר מכל על השיפור של אילוז השנה.

3. אם אכן אילוז יעדר בתקופה הקרובה (חבל לי מאוד שהוא נפצע דווקא כשהוא נמצא בתקופה טובה) אז יש לסבן הזדמנות להמשיך ביכולת הטובה מתחילת השנה ובכך להוכיח לאלישע שמקומו בהרכב. הלוואי וסבן יציג יכולת טובה, מאוד התחברתי אליו בתחילת השנה, הצלחה שלו היא הצלחה שלנו.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

דר אדום בנשמה כתב:אני אומר שמזל סבן לדעתי יותר טוב מאילוז במיוחד בתרומה ההתקפית..
תגיד לי אתה שפוי?
זה בן אדם, לא עגבנייה, עוד לפני שהוא שחקן ואתה בשיא החוצפה כותב "מזל" על כך שהוא נפצע?!
תתחילו להתייחס לשחקנים בכבוד מינימלי. הם בני אדם עוד לפני זה.
תתבייש.

סמל אישי של משתמש
Omer6
Title: משוגע אדום

שליחה על ידי Omer6 »

משה אוחיון כתב:1. קצת קשה לדבר עם כותבים שמשתמשים ביכולת של אילוז בשנה שעברה כהוכחה לסיבה שבגללה הוא לא צריך לשחק השנה. שחקן צריך להימדד לפי התרומה הנוכחית שלו לקבוצה.
אין ספק שאילוז בשנים האחרונות לא היה מספיק טוב בשביל להיות שחקן הרכב. כמו שגם אין ספק שסבן היה השחקן היציב שלנו השנה עד שהודח מההרכב. לא הבנתי את הסיבה להדחה מההרכב של סבן אבל אם אילוז כבר פותח בהרכב אני מחזיק לו אצבעות שיצליח בניגוד לכמה אנשים כאן שרק מחכים לנפילה של אילוז.

2. אילוז השנה מפתיע לטובה ביכולת שלו. הוא יציב, הוא שקט הגנתי, למעט אותו גול מול קריית שמונה שהתחיל מהאגף שלו לא היה לו חלק (אפילו קטן) בשום שער שספגנו והוא בעיקר ממעט לעשות טעויות מה שגורם לאנשים כאן לחפש אותו בנרות (אם מכבי היו תוקפים מהאגף שלו היו משפילים אותו, איך הוא לא מגיע לכדור חזק שברוכיאן שולח כאילו אילוז הוא מינימום דני אלבס, הסיבה שהוא בהרכב היא לא מקצועית כאילו מישהו כאן דיבר עם אלישע לוי בנושא וכיוצא בזה).
עצם העובדה שאנשים מחפשים אותו בנרות (היה עצוב מבחינתי במשחק האחרון לראות אוהדים שלנו מחכים לראות אותו נכשל) מלמדת יותר מכל על השיפור של אילוז השנה.

3. אם אכן אילוז יעדר בתקופה הקרובה (חבל לי מאוד שהוא נפצע דווקא כשהוא נמצא בתקופה טובה) אז יש לסבן הזדמנות להמשיך ביכולת הטובה מתחילת השנה ובכך להוכיח לאלישע שמקומו בהרכב. הלוואי וסבן יציג יכולת טובה, מאוד התחברתי אליו בתחילת השנה, הצלחה שלו היא הצלחה שלנו.
מסכים שזה לא נכון לחפש בכוח את אביתר כדי להפיל עליו. זה לא מגיע לו וזה לא צריך להיות ככה.

ובלי קשר, למרות השיפור של אביתר השנה (שאני מקווה שהפציעה הזאת לא תגרע ממנו), סבן עדיין יותר טוב
ואין סיבה שאביתר ישחק וקלמי יהיה על הספסל.
הפועל באר שבע ♥

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

את דעתי בנושא אילוז ועד כמה פטאתי לחפש אותו ולקוות שיטעה כדי להתמרמר עליו בפורום אני מניח שכבר יודעים...

אותי מעניין משהו אחר, ע"פ מה בדיוק אנשים פה קובעים שסבן טוב יותר? 95% מהמגיבים לא באים לראות אימונים, 70% לא באים למשחקי חוץ, ועוד כמה שמפספסים גם משחקים בוסרמיל בגלל שבת.

לסבן אמנם יש את השם שלו, אותו הוא הרוויח בכבוד, אבל הספקנו להכוות לא מעט פעמים משמות שהגיעו לכאן כשחקנים גדולים בקבוצות הקודמות שלהם ופה היו נפילה.
וכן, גם במשחקים שסבן כן שיחק הוא לא הציג כזו יכולת פנומנלית.. היה טוב אבל לא משהו מיוחד מידיי שאפשר על פיו לקבוע שהוא יותר טוב מאילוז נכון להיום בכל מובן.

החלמה מהירה לאביה.. נקווה בשבילנו ובשביל המועדון שיחלים ממנה מהר ויחזור לסגל. נקווה בשביל סבן שיידע למלא את המקום של אילוז בצורה הכי טובה. ושהקבוצה תתחיל כבר לנצח.

תהיו אוהדים של הפועל באר שבע, לא שונאים של שחקן כזה או אחר.
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

Amit M כתב:אותי מעניין משהו אחר, ע"פ מה בדיוק אנשים פה קובעים שסבן טוב יותר? 95% מהמגיבים לא באים לראות אימונים, 70% לא באים למשחקי חוץ, ועוד כמה שמפספסים גם משחקים בוסרמיל בגלל שבת.

לסבן אמנם יש את השם שלו, אותו הוא הרוויח בכבוד, אבל הספקנו להכוות לא מעט פעמים משמות שהגיעו לכאן כשחקנים גדולים בקבוצות הקודמות שלהם ופה היו נפילה.
וכן, גם במשחקים שסבן כן שיחק הוא לא הציג כזו יכולת פנומנלית.. היה טוב אבל לא משהו מיוחד מידיי שאפשר על פיו לקבוע שהוא יותר טוב מאילוז נכון להיום בכל מובן.
https://www.youtube.com/watch?v=LNfB4o3z6d8" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
Omer6
Title: משוגע אדום

שליחה על ידי Omer6 »

Amit M כתב:את דעתי בנושא אילוז ועד כמה פטאתי לחפש אותו ולקוות שיטעה כדי להתמרמר עליו בפורום אני מניח שכבר יודעים...

אותי מעניין משהו אחר, ע"פ מה בדיוק אנשים פה קובעים שסבן טוב יותר? 95% מהמגיבים לא באים לראות אימונים, 70% לא באים למשחקי חוץ, ועוד כמה שמפספסים גם משחקים בוסרמיל בגלל שבת.

החלמה מהירה לאביה.. נקווה בשבילנו ובשביל המועדון שיחלים ממנה מהר ויחזור לסגל. נקווה בשביל סבן שיידע למלא את המקום של אילוז בצורה הכי טובה. ושהקבוצה תתחיל כבר לנצח.

תהיו אוהדים של הפועל באר שבע, לא שונאים של שחקן כזה או אחר.
לא צריך לנסוע עד לטדי כדי לראות את הבישול של סבן..
עברנו עד היום 8 מחזורים, מתוכם ראינו כל אחד מהמגנים בערך זמן שווה.
מבחינת חורים בהגנה, כיסוי, עזרה להתקפה וסטטיסטיקה, סבן עושה רושם של מגן יותר טוב ויותר יציב.
שום עניין של שם.
הפועל באר שבע ♥

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

izguy83 כתב: תגיד לי אתה שפוי?
זה בן אדם, לא עגבנייה, עוד לפני שהוא שחקן ואתה בשיא החוצפה כותב "מזל" על כך שהוא נפצע?!
תתחילו להתייחס לשחקנים בכבוד מינימלי. הם בני אדם עוד לפני זה.
תתבייש.
צודק בהחלט.
אל תתרגש מאחד שאפילו לא מוכן להגיע לוסרמיל בשביל לעודד את הקבוצה אבל הוא מלא טענות כרימון.
וכאחד שלא נחשב כמעריץ מספר 1 של אילוז אני חושב שהוא נתן תצוגות סבירות במשחקים האחרונים... ומצד שני טוב לנו שיש את סבן לימים שחורים...
הפועל אני כבר משתגע

שלח תגובה