מכבי חיפה - באר שבע, מוצ"ש, 20:00.
Re: מכבי חיפה - באר שבע, מוצ"ש, 20:00.
ההפך הגמור מארבייטמן. יודע לעשות גול מכלום. אבל הוא לא בכושר ונקווה שזה ישחק לטובתנו.
- The red one
לא בכושר משחק אולי. כי הוא כן מתאמן שנתיים בקבוצה בליגה הראשונה בצרפת .. כושר יש לו .redo כתב:ההפך הגמור מארבייטמן. יודע לעשות גול מכלום. אבל הוא לא בכושר ונקווה שזה ישחק לטובתנו.
גם מליקסוןאדום בלב בנשמהההה כתב: לא בכושר משחק אולי. כי הוא כן מתאמן שנתיים בקבוצה בליגה הראשונה בצרפת .. כושר יש לו .
אם הגנה לא מתואמת שלנו זה לא מרגיע אותיredo כתב:ההפך הגמור מארבייטמן. יודע לעשות גול מכלום. אבל הוא לא בכושר ונקווה שזה ישחק לטובתנו.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- The red one
מליקסון בכושר משחק. זה שהוא הגיע פצוע זה משהו אחר, וזה שהוא לא פוגע זה משהו אחר לגמריי. אבל בכושר משחק הוא נמצא כבר כמה מחזורים טובים .avivgolan כתב:
גם מליקסון
מסכים איתך גדי. אם טאהה בהגנה כל מהלך עלול להפוך לגול, מזל שביטון ודודזאדה באגפים ולא טוויטו.
מצד שני זה עלול לפעול לטובתנו הפוך, כי הבלם החדש שלהם פותח ולנו יש התקפה קטלנית יותר משלהם.
עטר, בניגוד מוחלט לשלומי, הוא שחקן יוצר ופחות שחקן תלותי. אני מאמין שהוא והזר החדש שלהם פחות ישפיעו על המשחק שלהם.גדי כתב:אני פחות מכיר את עטר.
מישהו יכול להגיד מה סגנון המשחק שלו ומה המפתחות שהוא לא יתפוצץ עלינו ?
הבנו כבר שארביטמן שחקן שתלוי בקבלת כדורים. עד כמה עטר דומה לזה ?
לדעתי, אם זה באמת ההרכב שלהם ולנוכח מרכז ההגנה שהולך לעלות אצלנו המשחק יוכרע על התקפה נטו
- המשוגע האדום
נכון שחיפה משחקים התקפי,אבל גם אנחנו משחקים סופר התקפי
אם אלישע מחליט להציב את הובאן בקישור במקום אראל,הולכים עד הסוף
זה הרבה יותר התקפה מאשר עם גל אראל.ובואו נזכור שהפעם יש לנו הרבה אופציות התקפיות.מחליף לארבייטמן יש גבאי.גורדנה ונאסר רעבים לדשא.הולכים עד הסוף!
אם אלישע מחליט להציב את הובאן בקישור במקום אראל,הולכים עד הסוף
זה הרבה יותר התקפה מאשר עם גל אראל.ובואו נזכור שהפעם יש לנו הרבה אופציות התקפיות.מחליף לארבייטמן יש גבאי.גורדנה ונאסר רעבים לדשא.הולכים עד הסוף!
אוף טופיק - מישהו יודע אם אפשר להזמין את ספורט 1 ליום אחד בלבד ?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
תזמין ולמחרת תתקשר לבטל,תגיד שהילד הזמין בטעותגדי כתב:אוף טופיק - מישהו יודע אם אפשר להזמין את ספורט 1 ליום אחד בלבד ?
יחייבו אותו על כל החודש לא נראלי שהם טיפשים
- The red one
אין אפשרות. הם מחייבים על חודש מלא.גדי כתב:אוף טופיק - מישהו יודע אם אפשר להזמין את ספורט 1 ליום אחד בלבד ?
אתר nivdal לרשותך.
לא מאמין שאני מפספס משחק ודווקא את זה. כנראה אין ברירה אני אזמין לחודש.אדום בלב בנשמהההה כתב: אין אפשרות. הם מחייבים על חודש מלא.
אתר nivdal לרשותך.
החום לא יורד וגם הגרון עדיין כואב. אולי יקרה נס הלילה.
ומן הסתם גם כושר של שוערים.dor69 כתב: עטר, בניגוד מוחלט לשלומי, הוא שחקן יוצר ופחות שחקן תלותי. אני מאמין שהוא והזר החדש שלהם פחות ישפיעו על המשחק שלהם.
לדעתי, אם זה באמת ההרכב שלהם ולנוכח מרכז ההגנה שהולך לעלות אצלנו המשחק יוכרע על התקפה נטו
- The red one
קשה לי להאמין שתוותר על משחק כזה.גדי כתב:
לא מאמין שאני מפספס משחק ודווקא את זה. כנראה אין ברירה אני אזמין לחודש.
החום לא יורד וגם הגרון עדיין כואב. אולי יקרה נס הלילה.
בyes יש עלות אחרת ליום אחד.. 8 שקלים אני לא טועה. אבל ליום קאלנדרי