מאור בוזגלו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
זה שי !

Re: מאור בוזגלו

שליחה על ידי זה שי ! »

מושפע מערן זהבי ,בוא נסגור דבר כזה במידה שבוזגלו מביא תואר ,טוטי עושה תספורת בוזגלו ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

1. אפשר לחסוך את "האבא דפוק" או "אדיוט" בכל משפט שני, אני בטוח שמאור קורא בפורום וזה לא מכובד.
2. מאור בוזגלו הוא נכס להפועל באר שבע, גם בהרכב וגם בספסל. ישנן קומבינציות מסוימות של הרכב במשחקים מסויימים שגם הוא וגם מליקסון יכולים להשתלב בנוסף לברדה וואקמה.
3. מאור בוזגלו עדיין לא הגיע לשיא בהפועל באר שבע והוא גם לא צריך להוביל אותנו לתואר לבדו, הוא חלק מקבוצה בריאה וחזקה ובטוח יתרום להצלחה גם אם פחות העונה אז בעונות הבאות.
4. ללא ספק אפשר לומר שהצלנו לו את הקריירה, אבל זה הדדי. בלי ההצלחה שלו, בלי המספרים המטורפים שהוא ניפק לא בטוח שהיינו מגיעים לאן שהגענו ולא רק בפן המקצועי אלה גם בפן התודעתי והמיתוגי של הקבוצה.
ההצלחה שלו=הצלחה שלנו.

בואו נחזור להתעסק במשחק הקרוב, הכל טוב.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

מסירת סרט הקפטן לבוזגלו מלמדת לא מעט על הכוונות של בכר בתחילת העונה ועל איזה סוס הימר.
ברור שהכל דינאמי ומשתנה, אבל אין לי ספק שאפשר למצוא את שביל הזהב.
הקבוצה הזו לא צריכה להיות של אף אחד. בוזגלו לבדו לא יקח אותנו אל התואר, גם מליקסון ענק ככל שיהיה לא יספיק. צריכים איזון ושת"פ של כולם.

מאמין בבכר באמונה שלמה שימצא את שביל הזהב ואף את האפשרות לשחק עם השלישייה וחלוץ נוסף מקדימה במשחקים מסוימים.
יהיה מעניין לראות איך זה יהיה. חבל שצריך לחכות לפברואר.
בוזגלו יהיה חיזוק משמעותי בתקופה הזו וטרי עד הסוף.

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

adomi כתב:
מה נסגר איתכם מה?? כל אחד שבא וקורא חצי משפט ישר משתולל

אף אחד לא אמר להוציא אותו מהקבוצה או מהסגל! הבן אדם פצוע , מכבי עם סגל שלא נגמר והעונה עוד ארוכה.

אנחנו רוצים אליפות אי אפשר לא להביא שחקן לסגל ברמה של בוזגלו כדי לא לפגוע בכבודו.
שחקן לסגל ברמה של בוזגלו חחחחחחחחח
דבר ראשון אין כזה ישראלי לדעתי
דבר שני גם עם יש יעלה לא פחות מ10 מיליון
דבר שלישי אנכנו לא צריכים קיצוני שהר יעשה את העבודה צריכים חלוץ

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

hb7 כתב: שחקן לסגל ברמה של בוזגלו חחחחחחחחח
דבר ראשון אין כזה ישראלי לדעתי
דבר שני גם עם יש יעלה לא פחות מ10 מיליון
דבר שלישי אנכנו לא צריכים קיצוני שהר יעשה את העבודה צריכים חלוץ
אני לא חושב שאנחנו צריכים חלוץ. יש לנו את ברדה, שהר וארבייטמן.
עוד חלוץ תייבש לפחות 2 מהם בספסל.
אני עדיין בעדה שצריך להביא רק קשר לאמצע ולרוץ עם מה שיש עד הסוף.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

oranu כתב:אתם צוחקים על יעקב בוזגלו? מדברים על ההתנהלות שלו?

תסתכלו במראה ורק אחר כך תפתחו פיות.

בגלל פאקינג ראיון אחד מסריח שמשתמש פה החליט מה יעקב בוזגלו הגדול מרגיש או לא (מעניין לי את התחת) נהיה פה דיון על איך מעיפים את בוזגלו מהקבוצה ומי המחליף הראוי ביותר וכמה שהוא לא מתאים לקבוצה ולא שווה הרכב ו 1001 דברים אחרים.

מאור בוזגלו הוא כדורגלן, מקצוען.
הוא משחק בקבוצה תחת חוזה והוא מחוייב לה, מעולם לא ראיתי אותו עולה למגרש ולא מתאמץ מספיק או לא רוצה מספיק (לעומת מה שהיה במכבי) מה שמראה שהוא התבגר.

הוא גר פה עם אשתו והילדים, 3 שנים, טוב להם פה והם רוצים להישאר.

מאיפה כל הרעל והעצבים מגיעים? מאבא אדיוט?

שאתם קובעים אם למאור נוח או לא להסתתר מאחוריו? למאור יש פה וכשצריך ברוך השם הוא מדבר יופי ומעולם לא אמר משהו שלא כשורה.

הוא סוג של שחקן בית אם תרצו או לא הוא מחובר לקהל ולמועדון, שר למכבי איך זה לקבל 3 והוא אחד משלנו והןא הפייבוריט שלנו.

שיקולים מקצועיים? מתאים או לא? יצליח או לא?

בשביל זה כמדומני יש מאמן משפט שאתם כל כך אוהבים להגיד, והצלחה או כישלון רק הזמן יגיד.

אתם משחקים לידיים של התקשורת ושל אופירה ושות' עם אמרות חסרות בסיס, מלאות רעל ואפילו מכוערות לשחקן שנתן את כל כולו על המגרש למועדון בשנתיים האחרונות.

אז כן זה גם התאים לו וכולם הרוויחו מהעניין, זה לא נותן לנו זכות לדבר עליו איך שאתם מדברים.

במקום לזיין ת מוח על מחליף לבוזגלו שהוא בשיא הקריירה שלו תחשבו על מחליפים לאליניב ומליקסון שעם כל האהבה אליהם כבר לא ילדים וגדולים ממנו ב 4 ו 6 שנים בהתאמה.

בחיים לא תיארתי לעצמי שאקרא את התגובות כאן, במיוחד מאנשים כמו דור וטוטי.

כמשתמשים מהרהוטים ביותר פה לטעמי אם לא ה, ממכם אני מצפה לעצור שנייה לנשום ולחשוב למה כל העצבים האלו?

כי יש למאור אבא אדיוט שמדבר שטויות בתקשורת אחת לכמה חודשים, זה לא חדש לנו, מאור חי עם זה כל הקריירה וסבל מזה וגם אנחנו כבר התרגלנו.

אני סומך ומאמין במאור שהוא מקצוען אמיתי ורוצה את טובת המועדון, ברור שלא כיף לשבת בצד ולא להיות חלק מההצלחה אבל גם זמנו יגיע הוא יחלים מהפציעה קבל את ההזדמנות שלו ובעזרת השם גם יוכיח.

תנשמו חברים תנשמו, כולה אבא של שחקן אמר שהוא מבואס ועצבני שהבן שלו פצוע, אם זה לא היה יעקב בוזגלו גם יש סיכוי טוב שלא היינו מעלים את זה לדיון בכלל כי זה היה נשמע לגיטימי.

מאור בוזגלו הוא סופרסטאר, שחקן שחשוב מאוד למרקם החברתי בחדר ההלבשה, בתקופת שיא בקריירה שלו ועובר פציעה די מעצבנת, הוא יחזור ובגדול, הילד ענק.
אני ממש לא עצבני על מאור או יעקב אם זה הרושם שקיבלתם. התפתח דיון על בוזגלו והחשיבות שלו לקבוצה וסך הכל טענתי שהוא לא הבנאדם שייקח את הפועל באר שבע קדימה עוד צעד, שזה לא הבנאדם לסמוך עליו שייקח את באר שבע לאליפות, שזה לא הבנאדם שייקח בשיניים את הקבוצה וינהיג אותה מנטלית כשלא יהיה מי.
אם אתה עוקב אחריי אז:
א. בכלל לא התייחסתי ליעקב (ואם כן בקטנה ולא באופן שקשור לדעה שלי על מאור)
ב, הדעה שלי על מאור נכתבה כמה וכמה פעמים גם בעונה שעברה בשיא כושרו

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

CrazyRed7 כתב: אני לא חושב שאנחנו צריכים חלוץ. יש לנו את ברדה, שהר וארבייטמן.
עוד חלוץ תייבש לפחות 2 מהם בספסל.
אני עדיין בעדה שצריך להביא רק קשר לאמצע ולרוץ עם מה שיש עד הסוף.
צריך לשחרר את שלומי הוא לא עושה תנועה הוא לא רץ מספיק לא נלחם ולפעמים משגע אותי כאילו משחק בחוסר חשק

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

אני בינתיים נהנה לראות את הקבוצה ללא בוזגלו, ולא חושב שהוא ייתן לנו ערך מוסף.
אלא סתם יוסיף עוד לחץ וכאב ראש לבכר. המשחק שלנו נראה הרבה יותר זורם בלעדיו, משחקים מהר בלי דריבלים מיותרים.
לא שוכח לו את מה שהוא הביא בשנים קודמות, אבל אז היינו במקום שונה לגמרי מבחינה קבוצתית.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

כאחד המבקרים הגדולים של תרבות שכירי החרב של משפחת בוזגלו אני יכול להגיד ששמעתי את הראיון אצל אופירע ולא היה שם שום דבר יוצא דופן.

מאור בוזגלו הוא חלק בלתי נפרד מהמותג שנקרא הפועל באר שבע של השנים האחרונות.
הוא אחד האחרים העיקריים למקום שאנחנו נמצאים בו היום.
כל ניסיון להקטין מחלקו או ממשמעותו לא יהיה הוגן.
זה העבר.

ועכשיו לנקודה הכי חשובה שאנשים פחות מתייחסים אליה, העתיד.
העונה ארוכה ואנחנו רק בתחילתה. עוד יהיו פציעות, הרחקות, תנודות בכושר, יריבות שילמדו אותנו ושחקנים שיגמר להם הכוח.
כשהעונה תיגמר, יחכו לנו עוד המון מטרות לשנים הקרובות. מטרות שנצטרך את מיטב השחקנים על מנת להגשים.
מאגר השחקנים הישראלים הטובים באמת הוא מצומצם עד לא קיים. הסגל שלנו לא הולך והופך לצעיר יותר.
אם נוותר על שחקן כמו בוזגלו אז לא רק שיהיה קשה למצוא לו תחליף ראוי, הוא גם יחזק את היריבות שלנו.

עד שבוזגלו יחזור מהפציעה יעברו עוד הרבה מים בנהר.
יכול להיות שנתגעגע אליו ויכול להיות שפחות.
בדבר אחד אין לי ספק, אנחנו עוד נצטרך אותו. כבר העונה.
כשיחזור מהפציעה (לא ברור מתי לפי אבא יעקב), הוא יכנס לעניינים בהדרגה וגם הוא בעצמו מבין את זה.

לא יקבל את מעמדו? נדבר כשזה יקרה ונמצא את הדרך להתמודד.
אבל להתעסק כבר עכשיו במצב היפותטי שמי יודע אם בכלל יקרה בעוד מספר חודשים? מיותר לחלוטין.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ForeverRed כתב:כאחד המבקרים הגדולים של תרבות שכירי החרב של משפחת בוזגלו אני יכול להגיד ששמעתי את הראיון אצל אופירע ולא היה שם שום דבר יוצא דופן.

מאור בוזגלו הוא חלק בלתי נפרד מהמותג שנקרא הפועל באר שבע של השנים האחרונות.
הוא אחד האחרים העיקריים למקום שאנחנו נמצאים בו היום.
כל ניסיון להקטין מחלקו או ממשמעותו לא יהיה הוגן.
זה העבר.

ועכשיו לנקודה הכי חשובה שאנשים פחות מתייחסים אליה, העתיד.
העונה ארוכה ואנחנו רק בתחילתה. עוד יהיו פציעות, הרחקות, תנודות בכושר, יריבות שילמדו אותנו ושחקנים שיגמר להם הכוח.
כשהעונה תיגמר, יחכו לנו עוד המון מטרות לשנים הקרובות. מטרות שנצטרך את מיטב השחקנים על מנת להגשים.
מאגר השחקנים הישראלים הטובים באמת הוא מצומצם עד לא קיים. הסגל שלנו לא הולך והופך לצעיר יותר.
אם נוותר על שחקן כמו בוזגלו אז לא רק שיהיה קשה למצוא לו תחליף ראוי, הוא גם יחזק את היריבות שלנו.

עד שבוזגלו יחזור מהפציעה יעברו עוד הרבה מים בנהר.
יכול להיות שנתגעגע אליו ויכול להיות שפחות.
בדבר אחד אין לי ספק, אנחנו עוד נצטרך אותו. כבר העונה.
כשיחזור מהפציעה (לא ברור מתי לפי אבא יעקב), הוא יכנס לעניינים בהדרגה וגם הוא בעצמו מבין את זה.

לא יקבל את מעמדו? נדבר כשזה יקרה ונמצא את הדרך להתמודד.
אבל להתעסק כבר עכשיו במצב היפותטי שמי יודע אם בכלל יקרה בעוד מספר חודשים? מיותר לחלוטין.
כן,אח אתה
אין סיכוי לפרש את זה טוב יותר

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

zivmay כתב:אני בינתיים נהנה לראות את הקבוצה ללא בוזגלו, ולא חושב שהוא ייתן לנו ערך מוסף.
אלא סתם יוסיף עוד לחץ וכאב ראש לבכר. המשחק שלנו נראה הרבה יותר זורם בלעדיו, משחקים מהר בלי דריבלים מיותרים.
לא שוכח לו את מה שהוא הביא בשנים קודמות, אבל אז היינו במקום שונה לגמרי מבחינה קבוצתית.
אם מוצאים את המשחק ברעננה אז כן נראה יותר טוב אבל להגיד שהוא יעשה כאב ראש ולא יתן ערך מוסף זה כבר שוד הוא יחזור מפציע ארוכה אין שום כאב ראש לתת לו לשחק בהרכב יכנס לאט לאט והוא עוד יתן משחקים כמו מול רעננה ויחזור להרכב כמו גדול אם בקיץ הרכש הכי טוב היה מליקסון בינואר זה יהיה בוזגלו

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אדום זקן כתב: כן,אח אתה
אין סיכוי לפרש את זה טוב יותר
איך שאתה זונח, גולנציק אתה?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

קודם כל אולי אין ישראלי זמין ברמה של בוזגלו אבל זר בהחלט יש
דבר שני ואני שוב חוזר על דבריי למי שהבין אחרת התכוונתי שצריך להביא קשר נוסף בגלל הפציעה ובגלל שצריך סגל רחב יותר, לא במקום אלא בנוסף. אם מאור יחזור לכושר מוקדם אז יהיה עוד קשר מיותר,אם לא אז יהיה חסר
וברור איזה מצב מסוכן יותר
אבל חייב שיהיה תחליף למליקסון או טוני מהספסל, זה כבר ראינו נגד רעננה וככל הנראה יהיו עוד מקרים

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

adomi כתב:קודם כל אולי אין ישראלי זמין ברמה של בוזגלו אבל זר בהחלט יש
דבר שני ואני שוב חוזר על דבריי למי שהבין אחרת התכוונתי שצריך להביא קשר נוסף בגלל הפציעה ובגלל שצריך סגל רחב יותר, לא במקום אלא בנוסף. אם מאור יחזור לכושר מוקדם אז יהיה עוד קשר מיותר,אם לא אז יהיה חסר
וברור איזה מצב מסוכן יותר
אבל חייב שיהיה תחליף למליקסון או טוני מהספסל, זה כבר ראינו נגד רעננה וככל הנראה יהיו עוד מקרים
מסכים לחלוטין.
אבל לדעתי בנוסף חסר לנו קשר באמצע...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Totti כתב: איך שאתה זונח, גולנציק אתה?
51 אימפריה.
לא יודע מה קרה לך.
נהיית אשכנזי

שלח תגובה