יש לך משהו אישי גם נגד בן תורג׳מן?zivmay כתב:
יש לי משהו אישי נגדו.
מכבי חיפה-הפועל ב״ש, שני, 20:55, סמי עופר
Re: מכבי חיפה-הפועל ב״ש, שני, 20:55, סמי עופר
סרקסטיות חברים.
אני אחראי לזה שבוזגלו מעדיף את הדריבל המיותר? מאבד כדורים במקומות קריטיים? מזייף תמידית בהגנה? זו רק דעתי, אף אחד לא צריך להסכים.
אני אחראי לזה שבוזגלו מעדיף את הדריבל המיותר? מאבד כדורים במקומות קריטיים? מזייף תמידית בהגנה? זו רק דעתי, אף אחד לא צריך להסכים.
אתה גם לא אחראי לזה שהוא המבשל הטוב בליגה, כובש שערים מעולה, בועט נייחים בין הטובים בליגה ועושה סחרחורות למגנים.zivmay כתב:סרקסטיות חברים.
אז בוא ואל תבלבל במוח עם חצאי עובדות.
- The red one
דיי, באמת, יש לך משהו אישי נגדו וממש חבל שאתה ככה מוציא את זה בפורום. מה, לא בא לבר מצווה של הבנדוד?zivmay כתב:סרקסטיות חברים.
שתדע לך שלהתפס על שחקן מסויים סתם כך ולא להרפות זה חטא גדול בפורום הזה. ובכלל בחיים.
למה לי לזבל לכם את השכל סתם.
פשוט תראו את המשחקים שלו העונה.
אין ספק שאתה לא בנאדם בריא.אדום בלב בנשמהההה כתב: דיי, באמת, יש לך משהו אישי נגדו וממש חבל שאתה ככה מוציא את זה בפורום. מה, לא בא לבר מצווה של הבנדוד?
שתדע לך שלהתפס על שחקן מסויים סתם כך ולא להרפות זה חטא גדול בפורום הזה. ובכלל בחיים.
- The red one
אין ספק שאתה בן אדם כבד ורציני מדיי.zivmay כתב:
אין ספק שאתה לא בנאדם בריא.
שהוא שיחק פצוע ? מאוד חכם.zivmay כתב:למה לי ל*** לכם את השכל סתם.
משהו פה מופתע מזה שבוזגלו מזייף בהגנה?
לא קשור.גיא חניה כתב: שהוא שיחק פצוע ? מאוד חכם.
בשיטה שבה אנחנו משחקים, אם אתה לא נותן את כולך בהגנה, לא משחרר כדור ומאבד( הגול השני של תון), הכל יכול להרס בשנייה.
גם במשחק האחרון היו לו איבודים מסוכנים שגררו מתפרצות.
הוא חייב לשנות גישה, כבר אין פה שחקן אחד שמסתמכים עליו. כולם צריכים לפעול כיחידה אחת.
זה לא מקרי שהוא וגורדנה לא נמצאים בשיא שלהם.
- red and white
- Title: Almog
נשמע שאתה באמת לא סובל אותו, הוא לא בשיאו כי הוא בקושי שיחק העונה וגם כשהוא שיחק הוא היה פצוע.zivmay כתב:
לא קשור.
בשיטה שבה אנחנו משחקים, אם אתה לא נותן את כולך בהגנה, לא משחרר כדור ומאבד( הגול השני של תון), הכל יכול להרס בשנייה.
גם במשחק האחרון היו לו איבודים מסוכנים שגררו מתפרצות.
הוא חייב לשנות גישה, כבר אין פה שחקן אחד שמסתמכים עליו. כולם צריכים לפעול כיחידה אחת.
זה לא מקרי שהוא וגורדנה לא נמצאים בשיא שלהם.
הרבה שטויות כתבת, נכון שבוזגלו מאבד כדורים אבל כולם אצלנו מאבדים כדורים ועושים טעויות.
ההבדל בינו לבין גורדנה, הוא שגורדנה עושה טובה שהוא רץ, ולגבי שאר האספקטים ההתקפיים אי אפשר להשוות בכלל בינו לבין בוזגלו.
SPORT5- בוזגלו וגורדנה יפתחו.
אם נכון אני מקווה שנוואקמה יקח עליו את המשחק הזה כמו שהוא עשה נגד בית"ר בטוטו וקריית שמונה בחצי שעה אחרונה.
אם נכון אני מקווה שנוואקמה יקח עליו את המשחק הזה כמו שהוא עשה נגד בית"ר בטוטו וקריית שמונה בחצי שעה אחרונה.
זה לא שלי יש בעיה איתו, פשוט מבחינתכם הוא קדוש. ואם אתם לא רואים דברים ברורים אז יש בעיה.red and white כתב: נשמע שאתה באמת לא סובל אותו, הוא לא בשיאו כי הוא בקושי שיחק העונה וגם כשהוא שיחק הוא היה פצוע.
הרבה שטויות כתבת, נכון שבוזגלו מאבד כדורים אבל כולם אצלנו מאבדים כדורים ועושים טעויות.
ההבדל בינו לבין גורדנה, הוא שגורדנה עושה טובה שהוא רץ, ולגבי שאר האספקטים ההתקפיים אי אפשר להשוות בכלל בינו לבין בוזגלו.
סה"כ אמרתי שהוא צריך לשנות גישה, כי טם הוא ימשיך כך הוא לא ישחזר את המספרים הנפלאים שלו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הוא העונה היה פצוע ורק מול מכבי ומול ביתר הוא חזר...zivmay כתב:
זה לא שלי יש בעיה איתו, פשוט מבחינתכם הוא קדוש. ואם אתם לא רואים דברים ברורים אז יש בעיה.
סה"כ אמרתי שהוא צריך לשנות גישה, כי טם הוא ימשיך כך הוא לא ישחזר את המספרים הנפלאים שלו.
לוקח זמן לחזור מפציעה...
אפילו מליקסון היה צריך עונה שלמה כדיי לחזור לעצמו.
תאמין לי שאתה סתם היסטרי.
מילא גורדנה אבל בוזגלו באמת עדיין זכאי לכמה ימי חסד לפניי שאתה שולח אותו לגרדום...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מפורדיס צפונה בכביש 4, כמה מאות מטרים לפני האיצטדיון פניה ימינה לחניון עפר גדול. תשתדל לחנות כמה שיותר קרוב ליציאה.ReDo כתב:איפה מומלץ לחנות באיזור האיצטדיון?
אחרי המשחק יוצאים ישר שמאלה ודרומה.