Totti כתב:מרגיש שיש כאן אופוריה מהולה בזחיחות לקראת המפגש...מקווה שאני טועה.
מדובר על קבוצה אירופית שלחלוטין יודעת לשחק על תוצאה.
אתה חושב שיש באר שבעי זחוח אחרי הפציעה של ויטור?
Totti כתב:מרגיש שיש כאן אופוריה מהולה בזחיחות לקראת המפגש...מקווה שאני טועה.
קודם כל זה ברור שפרצו לשמעון לחשבון.Totti כתב:מרגיש שיש כאן אופוריה מהולה בזחיחות לקראת המפגש...מקווה שאני טועה.
בשני הצדדיםגדי כתב: אני מאמין שאנחנו שווים שערים.
מרגיש לי סוג של משחק נגד ספרטה פראג.Totti כתב:מרגיש שיש כאן אופוריה מהולה בזחיחות לקראת המפגש...מקווה שאני טועה.
לא מוזרים בכלל, פסיכולוגית המונים היא דבר מרתקThe red one כתב:כל דיבורי הסרק האלה על "רקקקקקקקק מאריבור" הם מוזרים.
תנו לאוהדים להתעסק במה שחם, כשנגיע למגרש, ניתן את הכל ואת הקול, תאמינו לנו...מה כל ההטפות מוסר האלה...
הנאום בהשראתךRedBend כתב: לא מוזרים בכלל, פסיכולוגית המונים היא דבר מרתק
חצי פורום עסוק (לא במודע אפילו) בלהכין את הקרקע להדחה עקב פציעות הרחקות סגל חסר וכו'
עוד חצי עסוק ב"רק שיבואו"/ עדיף בכלל לא לעלות ולהתבזות
האינסטינקט הבאר שבעי בהכנת הקרקע לכישלון לפני מעמדים חשובים הוא פנומנלי, אני מריח אותו מקילומטרים.
צריך להשתחרר מזה
הרי ברור לך איך שטיפות מוח עובדות, וזה עובד לשני הכיוונים.
תטעינו את עצמכם באנרגיות חיוביות לקראת רביעי, כל טפטוף של משהו אחר יחזור אלינו כמו בומרנג
בדיוק.אלדר כתב:יאללה חברים זה הזמן להרים את עצמנו מהיום המסורבל הזה ולהתקדם קדימה
עם ויטור בלי ויטור סבלנו מספיק עפ הקבוצה בשביל שפציעה של שחקן כזה או אחר יוציא לנו את האוויר.
בסוף נבוא למשחק מותשים משטויות בואו מתרכז במשחק וניתן גם לקבוצה לתת את שלה על הדשא בראש נקי ובלי בלבולים.
ליגת האלופות ויהיו לנו שחקנים מפלצות על הדשא בטרנר!
שטויות.RedBend כתב: לא מוזרים בכלל, פסיכולוגית המונים היא דבר מרתק
חצי פורום עסוק (לא במודע אפילו) בלהכין את הקרקע להדחה עקב פציעות הרחקות סגל חסר וכו'
עוד חצי עסוק ב"רק שיבואו"/ עדיף בכלל לא לעלות ולהתבזות
האינסטינקט הבאר שבעי בהכנת הקרקע לכישלון לפני מעמדים חשובים הוא פנומנלי, אני מריח אותו מקילומטרים.
צריך להשתחרר מזה
הרי ברור לך איך שטיפות מוח עובדות, וזה עובד לשני הכיוונים.
תטעינו את עצמכם באנרגיות חיוביות לקראת רביעי, כל טפטוף של משהו אחר יחזור אלינו כמו בומרנג