הפועל חיפה- הפועל ב"ש, שבת, 20:30, אצט' עירוני חיפה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: הפועל חיפה- הפועל ב"ש, שבת, 20:30, אצט' עירוני חיפה

שליחה על ידי ForeverRed »

שיש כתב: בוזגלו
ידעתי שזה יבוא.
אין שום קשר לבוזגלו. זה מגובה גם סטטיסטית.

יש בעיה מערכתית.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

אפשר להתחיל עם הבכי על כמה שבוזגלו חסר רק שיחזור לשחק בחיפה?

כי כרגע בכל מקרה הוא לא היה רלוונטי.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

בקיצור(או שלא), קורים דברים בעייתים מאוד בקבוצה.
יחד עם זאת קורים גם הרבה דברים טובים לקבוצה.

כרגיל המנהיג האמיתי שלנו הוא מליקסון, גם שהר מצטייר ככזה. פקהארט יפרע שטרות בקצב עוד קצת זמן. אלו משתדרג ראדי ענק כרגיל גם אוגו ואיינבינדר שקופץ מדרגה.
מרגיש לי שצריך להחיות את ברדה, שידביק את כולם מחדש. קצת הרבה שכחנו ממנו לאחרונה.

יחד עם זאת ניראה שבכר מיוזם הפך למתגונן, פתאום קבוצות כמו הפ׳ חיפה מצליחות להרתיע אותו.
כבשנו גול מהיר ונעצרנו, בכר היה חייב ליזום. במקום זאת הגיב רק אחרי שספגנו שער. מישהו זוכר את בכר מגיב בצורה כזו ולא מזהה את הדברים לפני שקורים?

בכר יהיה הפרגסון שלנו בע״ה, הקהל חייב להבין, שהנה הגיע היום של כל אחד מאיתנו חייב להוכיח שהוא לא ״אוהד הצלחות״ צריך להגיע לטרנר אש בכל משחק, ללוות את הקבוצה כמה שאפשר (כל אחד לפי יכולתו) להפוך מקהל רוטן ומצקצק לקהל תומך ולהרים את הקבוצה למעלה.

אל תטעו גם הקהל במשבר קשה מאז ליגת האלופות. (ואפילו לפני עם שינוי ארגוני באולטראס שלדעתי טיפשי מאוד אבל זה כבר נושא אחר)
כאילו שהחלום שלנו הפסיק, ולא ראינו מטר קדימה. באנו הגישה שאם לא עוברים ליגת האלופות, זה לא יקרה לעולם. וזהו, בש חוזרת למימדים שלה.

סתם דוגמא, וואקמה היום במשבר קשה. בכר משאיר אותו על הדשא, וכולם עצבניים. בעבר, פשוט הינו מזהים שחקן שקשה לו ומרימים אותו הכי חזק שאפשר. אנחנו חייבים לגרום לו להבין למה היה חשוב שישאר פה ולא ילך להצעה קוסמת מאוד! והוא קיבל כזאת.

בקיצור לדעתי הסוד נמצא אצלנו בקהל. מסיבה אחת פשוטה. שעד שלא נחזיר את האנרגיות הטובות, את התפאורות המדהימות (כן כן, מישהו זוכר תצוגה של הקהל שהוא אומר וואו?? חוץ מלוגאנו שזה היה סבבה פלוס וגם לא מה שהורגלנו?) ועדיין, תודה חמה לארגון!!

בכל מקרה, חייבים להרים את הראש, לתת תצוגות בכל משחק, להרים התלהבות ולהוכיח שלא הגענו לתקרת זכוכית שלנו. ואנחנו רוצים עוד!!!

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

ForeverRed כתב:סעמק עם הקבוצה הזאת.
סמרטוטים.
נהנה לקרוא אותך ואת החשיבה הביקורתית שלך, בדרכ אתה גם מדבר לעניין וגם מתנסח בהתאם, פה איבדת את זה.

למשחק עצמו - תקופה לא טובה שלנו, הדבר הכי מעצבן שכולם רואים ומדברים עליו זה השובע והנתון שמוכיח אותו זה שרצנו 7 קילומטר פחות מפאקינג הפועל חיפה.

יש לצוות המקצועי המון עבודה לעשות ונצטרך לתת כמה שיותר תמיכה בשבועות הקרובים כי הקבוצה צריכה אותנו, בדיוק ברגעים האלו.

בנוגע לקוואנקה - חששתי מזה שיש מצב שבכר פשוט לא רואה את זה עובד ולכן לא נלחם עליו, מבחינתי היום קיבלתי גושפנקא לכך, לא רואה אותו ממשיך פה אחרי ינואר (ואין לי שום שיפוט כלפי השחקן הוא פשוט לא מקבל דקות אז אין על מה לשפוט).

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

oranu כתב: נהנה לקרוא אותך ואת החשיבה הביקורתית שלך, בדרכ אתה גם מדבר לעניין וגם מתנסח בהתאם, פה איבדת את זה.

למשחק עצמו - תקופה לא טובה שלנו, הדבר הכי מעצבן שכולם רואים ומדברים עליו זה השובע והנתון שמוכיח אותו זה שרצנו 7 קילומטר פחות מפאקינג הפועל חיפה.

יש לצוות המקצועי המון עבודה לעשות ונצטרך לתת כמה שיותר תמיכה בשבועות הקרובים כי הקבוצה צריכה אותנו, בדיוק ברגעים האלו.

בנוגע לקוואנקה - חששתי מזה שיש מצב שבכר פשוט לא רואה את זה עובד ולכן לא נלחם עליו, מבחינתי היום קיבלתי גושפנקא לכך, לא רואה אותו ממשיך פה אחרי ינואר (ואין לי שום שיפוט כלפי השחקן הוא פשוט לא מקבל דקות אז אין על מה לשפוט).
אחי לא מסכים איתך לגבי קוואנקה, אני מאמין כשישתחרר הפקק לקבוצה קוואנקה ירוץ איתה מצוין, עכשיו כשקשה ממש אין טעם להקפיץ אותו להציל את המולדת. לא כל שחקן טוב הוא מנהיג ויכול להיות שנגלה בסוף שקוואנקה כן מנהיג אבל בינתיים הדרך ארוכה וצריך להתרכז בשחקנים המוכרים לנו, אחכ להסתמך על החדשים.

אני רואה את קוואנקה כמו שחקן נוער שצריך לטפח ולהכניס אותו לאט לאט לענייינים כדי לפרוח. ככה יהיה ואני מאמין בכל ליבי שככה בכר נוהג בו.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

אלדר כתב: אחי לא מסכים איתך לגבי קוואנקה, אני מאמין כשישתחרר הפקק לקבוצה קוואנקה ירוץ איתה מצוין, עכשיו כשקשה ממש אין טעם להקפיץ אותו להציל את המולדת. לא כל שחקן טוב הוא מנהיג ויכול להיות שנגלה בסוף שקוואנקה כן מנהיג אבל בינתיים הדרך ארוכה וצריך להתרכז בשחקנים המוכרים לנו, אחכ להסתמך על החדשים.

אני רואה את קוואנקה כמו שחקן נוער שצריך לטפח ולהכניס אותו לאט לאט לענייינים כדי לפרוח. ככה יהיה ואני מאמין בכל ליבי שככה בכר נוהג בו.
יש לי כל כך הרבה דברים לכתוב פה ולהסביר לך למה לדעתי אתה טועה בענק אבל כבר חפרתי על זה בנושא של קוואנקה עצמו, יכול להיות שאני טועה אני לא נביא אבל אני די בטוח בזה שבין קוואנקה והפועל באר שבע לא יהיה רומן ארוך טווח.
אציין רק דבר אחד לגבי ההודעה שלך -
קוואנקה בן 26, בישל גול בחצי גמר צמפיונס בגיל 22 ומרוויח 500 אלף יורו לעונה, אם מבחינתך הוא כמו שחקן נוער אז אפשר לחפש לו מעכשיו קבוצה שתקלוט אותו בינואר ולחשוב את מי מביאים במקומו.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

oranu כתב: יש לי כל כך הרבה דברים לכתוב פה ולהסביר לך למה לדעתי אתה טועה בענק אבל כבר חפרתי על זה בנושא של קוואנקה עצמו, יכול להיות שאני טועה אני לא נביא אבל אני די בטוח בזה שבין קוואנקה והפועל באר שבע לא יהיה רומן ארוך טווח.
אציין רק דבר אחד לגבי ההודעה שלך -
קוואנקה בן 26, בישל גול בחצי גמר צמפיונס בגיל 22 ומרוויח 500 אלף יורו לעונה, אם מבחינתך הוא כמו שחקן נוער אז אפשר לחפש לו מעכשיו קבוצה שתקלוט אותו בינואר ולחשוב את מי מביאים במקומו.
במקרה הזה צריך להיות חכמים ולא צודקים. אני אסביר.

אם הצוות האמינו בו מלכתחילה ויודעים מה הוא שווה, צריך לדעת לנהוג בו כמידות האופי שלו כדי להפיק ממנו את המיטב.

קוואנקה גדל בחממה, במקום בטוח ומושלם לשחקן כדורגל.
יצא מהחממה ופתאום צריך לפרוש כנפיים. לא כולם נולדו מוכנים לזה, לפעמים צריך את האנשים הנכונים שיגרמו לך להפיק ממך את המיטב.

בכר מאמן גדול, מה שהפך אותו לגדול בק״ש שהוא לקח שחקנים טובים והפך אותך למצוינים.

כנל גם קוואנקה. נפש של שחקן בדרך כלל היא עדינה ביותר. וצריך לדעת להתנהל מולם.

אז להיות חסר סבלנות כלפי שחקן שלהזכירך שיכנעו אותו להגיע לכאן להציל את הקריירה

או לטפח אותו ולבנות אותו מ0 כדי לעמוד מאחרי המילים שהמועדון נתן לשחקן

להזכיר לך מה קרה למכבי תל אביב עם אורלנדו סה?
ועל אחת כמה וכמה מה היה קורה לנו אם לא הינו סבלניים עם מליקסון?? למליקסון מגיע הקלות כי הוא ״משלנו?״.

עם כל הכבוד, לא הכל תוכנית לפי בקשתינו וקוואנקה צריך להיות המשימה של עזריה (שגם אליו צריך להיות ביקורות בקשר לקוואנקה) וגם של בכר.

אם קוואנקה יצליח כאן, כמות הדלתות שיפתחו לנו יהיו אדירות!!!
יש לו ידע עצום בכדורגל.

אני יגיד את זה וזה קצת יעורר מחלוקת.
צריך לתת לו ביטחון ולהביא את קוואנקה למצב שהקבוצה בנויה עליו ועל מליקסון.
לתת לו את המפתחות להוביל. לפעמים פעולה הפוכה עושה את העבודה.
(למשל פפ ששיבח אותו ונתן לו תחושה שהוא מאמין בו וזה עבד)

אז זה סיכון סיכוי ואני חושב שהסיכוי גבוה מהסיכון.
נערך לאחרונה על ידי אלדר ב 24 ספטמבר 2017, 01:41, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

אלדר כתב: במקרה הזה צריך להיות חכמים ולא צודקים. אני אסביר.

אם הצוות האמינו בו מלכתחילה ויודעים מה הוא שווה, צריך לדעת לנהוג בו כמידות האופי שלו כדי להפיק ממנו את המיטב.

קוואנקה גדל בחממה, במקום בטוח ומושלם לשחקן כדורגל.
יצא מהחממה ופתאום צריך לפרוש כנפיים. לא כולם נולדו מוכנים לזה, לפעמים צריך את האנשים הנכונים שיגרמו לך להפיק ממך את המיטב.

בכר מאמן גדול, מה שהפך אותו לגדול בק״ש שהוא לקח שחקנים טובים והפך אותך למצוינים.

כנל גם קוואנקה. נפש של שחקן בדרך כלל היא עדינה ביותר. וצריך לדעת להתנהל מולם.

אז להיות חסר סבלנות כלפי שחקן שלהזכירך שיכנעו אותו להגיע לכאן להציל את הקריירה.

או לטפח אותו ולבנות אותו מ0 כדי לעמוד מאחרי המילים שהמועדון נתן לשחקן.

עם כל הכבוד, לא הכל תוכנית לפי בקשתינו וקוואנקה צריך להיות המשימה של עזריה (שגם אליו צריך להיות ביקורות בקשר לקוואנקה) וגם של בכר.

אם קוואנקה יצליח כאן, כמות הדלתות שיפתחו לנו יהיו אדירות!!!

אז זה סיכון סיכוי ואני חושב שהסיכוי גבוה מהסיכון.
אח יקר, שלא תטעה כל מה שאמרת נכון אבל נכון למועד שבו איסאק הגיע, כשהגיע אני התלהבתי והאמנתי בו שהוא יצליח ויתחבר פה בטח במערכת כמו שלנו.

היום, אוטוטו אוקטובר להזכירך זה לא המצב.
איסאק לא מקבל דקות ולא רואים את האור בקצה המנהרה לגביו, אני אוהב את הגישה האופטימית שלך אבל אתה קצת עיוור למציאות לדעתי במקרה הזה.
אגב - "החממה" הכי גדולה בכדורגל זה בערך המועדון הגדול והלחוץ בעולם עם 100,000 איש שיושבים לך על הראש וכל ניצחון בפחות מ 3 שערים מעלה ביקורות, בוא חביבי עם כל הכבוד והאהבה ללחץ אצלנו במועדון ובליגה מדובר בגלקסיה אחרת, הרבן שיחק בגיל 21 במעמדים ששחקנים רק חולמים עליהם, יש פה משהו מנטלי שלא קשור בכלל ללחץ כי הוא התמודד במצבים וסיטואציות מטורפות יחסית לשחקן הממוצע בליגת העל, באמת שאין לי מושג מה קורה וזו חידה מבחינתי אבל אני לא רואה אותו ממשיך איתנו לאורך זמן (לא כי הוא בהכרח לא טוב אלא כי המאמן לא ממש סופר אותו וכנראה יש לו סיבה מספיק טובה לעשות את זה).

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

oranu כתב: אח יקר, שלא תטעה כל מה שאמרת נכון אבל נכון למועד שבו איסאק הגיע, כשהגיע אני התלהבתי והאמנתי בו שהוא יצליח ויתחבר פה בטח במערכת כמו שלנו.

היום, אוטוטו אוקטובר להזכירך זה לא המצב.
איסאק לא מקבל דקות ולא רואים את האור בקצה המנהרה לגביו, אני אוהב את הגישה האופטימית שלך אבל אתה קצת עיוור למציאות לדעתי במקרה הזה.
אגב - "החממה" הכי גדולה בכדורגל זה בערך המועדון הגדול והלחוץ בעולם עם 100,000 איש שיושבים לך על הראש וכל ניצחון בפחות מ 3 שערים מעלה ביקורות, בוא חביבי עם כל הכבוד והאהבה ללחץ אצלנו במועדון ובליגה מדובר בגלקסיה אחרת, הרבן שיחק בגיל 21 במעמדים ששחקנים רק חולמים עליהם, יש פה משהו מנטלי שלא קשור בכלל ללחץ כי הוא התמודד במצבים וסיטואציות מטורפות יחסית לשחקן הממוצע בליגת העל, באמת שאין לי מושג מה קורה וזו חידה מבחינתי אבל אני לא רואה אותו ממשיך איתנו לאורך זמן (לא כי הוא בהכרח לא טוב אלא כי המאמן לא ממש סופר אותו וכנראה יש לו סיבה מספיק טובה לעשות את זה).
אז אחי תן לי לתקן אותך.
בארסה מועדון כל כך מושלם בגלל החוסר לחץ ששרוי בו.
יש לכל אוהד שם מניה במועדון, וכל אוהד מרגיש שם חלק.

זה אומר שהאוהד הממוצע שם מרגיש מנהל (אבל יודע את מקומו) וכל שחקן בית הוא בן משפחה שלו, התקשורת ממודרת ותומכת, האוהדים אוהבים שחקני בית כמו ה בארשבעים רק שפה, הרבה אוהדים חיים בסרט שהם מנהלים את המועדון כי קנו מנוי, בדיוק כמו שקורה עם התרומות למנואלה עם האולטראסאוט. זו התרבות הבארשבעית אחי ולא יעזור לאף אחד כלום. זו האמת.

הסיבה שבארסה מצליחה זה כי אין להם לחץ והם בסביבה תומכת(בתוך המועדון כולל קהל לא מבחינה חיצונית). השחקנים שם תחת כפפות משי.

אני לא חושב שאני עיוור למציאות, אני חושב שאתה הרמת ידיים לגביו עוד לפני שנתן פה 90 דקות מלאות.

ככה בנינו את עצמנו אורן? ככה הפועל באר שבע הגיע לאן שהגיע?
בזה שהיא הרימה ידיים וויתרה על שחקן כי שיחק רבע שעה??
שכחת כמה ימי חסד נתנו לשחקנים אפורים ושכוחי אל, אז לשחקן כזה לא תתן הזדמנות?

דבר תאכלס, קצת מפריע לי שאדם כמוך אומר את זה. אתה מנהיג מבטן ולידה וגדלת יחד עם הפועל בש בחרא ובטוב.

רק הלב והנשמה הביאו אתנו להיות קבוצה גדולה! רק זה!
לא הקקות כפויי הטובה שלא יודעים להעריך שחקנים שהביאו אותנו לגדולה.
אל תשכח את זה.

סמל אישי של משתמש
shacharb

שליחה על ידי shacharb »

הויכוח על קואנקה מיצה את עצמו. הגיע הזמן שבכר יבוא ויתן הסברים.
רוצה אותו, תן לו לשחק, לא רוצה, אז תגיד. מה שבכר עושה כרגע זו טעות איומה. לא לפה ולא לשם.
ובמקרה הזה הוא כן חייב לאוהדים הסבר כי האוהדים קונים מנוי וכרטיסים
ומתאכזבים כל פעם מחדש. בכר בעצמו בונה את הלחץ הזה וזה לא טוב.
בכלל, בכר עושה טעויות בזמן האחרון מבחינת התגובות שלו למהלך המשחק.
גם נגד לוגאנו הוא היה צריך להגיב יותר מהר, ולעשות חילופים שונים.
יגידו שזה הכל בדיעבד, אבל פעם אחת בסדר, כשזה חוזר על עצמו אז
בכר צריך לבדוק איפה הטעות שלו.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

אלדר כתב: אחי לא מסכים איתך לגבי קוואנקה, אני מאמין כשישתחרר הפקק לקבוצה קוואנקה ירוץ איתה מצוין, עכשיו כשקשה ממש אין טעם להקפיץ אותו להציל את המולדת. לא כל שחקן טוב הוא מנהיג ויכול להיות שנגלה בסוף שקוואנקה כן מנהיג אבל בינתיים הדרך ארוכה וצריך להתרכז בשחקנים המוכרים לנו, אחכ להסתמך על החדשים.

אם שחקן של 600 אלף יורו לא מסוגל מנטלית להוציא את העגלה מהבוץ אז אולי הוא לא מתאים, אני לא צריך שהוא ילהטט כשאנחנו נראים טוב כי אז יש גם את זריהן ושות'.
צריך אותו עכשיו כשקשה , כשטוני לא פוגע ואין מי שיכניס יותר מכדור אחד לשער.

היום אני קצת פחות אופטימי לגביו( לא איבדתי לגמרי אבל זה מתחיל לחלחל)

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

שיש כתב: אם שחקן של 600 אלף יורו לא מסוגל מנטלית להוציא את העגלה מהבוץ אז אולי הוא לא מתאים, אני לא צריך שהוא ילהטט כשאנחנו נראים טוב כי אז יש גם את זריהן ושות'.

לצערי אני מסכים איתך, והייתי דווקא אופטימי בזכות היכולת שלו בדקות המעטות, כי כן יש לו כדורגל, אבל אם גם אתמול הוא אפילו לא שיחק דקה זה אומר דרשני.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

שיש כתב: אם שחקן של 600 אלף יורו לא מסוגל מנטלית להוציא את העגלה מהבוץ אז אולי הוא לא מתאים, אני לא צריך שהוא ילהטט כשאנחנו נראים טוב כי אז יש גם את זריהן ושות'.

איך אתה שופט אותו אם לא קיבל הזדמנות?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

גדי כתב:

איך אתה שופט אותו אם לא קיבל הזדמנות?
אפשר לשפוט אותו בגלל שהוא לא קיבל הזדמנות.

השחקן כשיר כבר חודש ומקבל פירורים בקושי. מה זה אומר, גדי?

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

shacharb כתב:הויכוח על קואנקה מיצה את עצמו. הגיע הזמן שבכר יבוא ויתן הסברים.
רוצה אותו, תן לו לשחק, לא רוצה, אז תגיד. מה שבכר עושה כרגע זו טעות איומה. לא לפה ולא לשם.
ובמקרה הזה הוא כן חייב לאוהדים הסבר כי האוהדים קונים מנוי וכרטיסים
ומתאכזבים כל פעם מחדש. בכר בעצמו בונה את הלחץ הזה וזה לא טוב.
בכלל, בכר עושה טעויות בזמן האחרון מבחינת התגובות שלו למהלך המשחק.
גם נגד לוגאנו הוא היה צריך להגיב יותר מהר, ולעשות חילופים שונים.
יגידו שזה הכל בדיעבד, אבל פעם אחת בסדר, כשזה חוזר על עצמו אז
בכר צריך לבדוק איפה הטעות שלו.
ניחה החשיבה שהמאמן חייב לך הסבר על ההחלטות שלו כאילו שאתה חבר דירקטוריון.
אבל אתה מצפה שבכר יכנס מסיבת עיתונאים שבה יכריז רשמית אם הוא מרוצה או מאוכזב מהיכולת של קוונקה באימונים?

שלח תגובה